milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Günaydın kızlar bugun anca gelebıldım :)) hehehe ıyı uyukladım valla

cnm benım banada hep soyluyolar ben kokluyorum eve fesleğen aldım çocuğum da fesleğen lekelerımı olacak hayırlısı olsun amannn

anam ben geldim hepiniz yine dağıldınız çil yavruları gibi

yaa kızlar benim fındık bugün çok hareketli.. kaburgamı yıkıp geçiyor resmen :):):)

bu arada cumartesi odanın siperişini veriyorum mimarlada görüştüm.. mavinin pembesini yaptıracağım... babamız da onayladı... bakalım nasıl olacak...

bu arada babalar günü için eşinize birşey aldınız mı??

ben üzerinde canım babam yazılı bir body aldım.. görseniz pek tatlı.. akşama eklerim fotosunu...

Haziranın ilk haftasımıydı babalar günü

anam benım koca bana anneler gununde bişey almadığı için bende alamayacağım kusura bakmasın

iyi canım hayırlı olsun şimdidenbakalım kaç günde teslim edecekler

benmde fırsatım olursa öle bişi almayı düşünüyorum ama almayadabilirim

selam cnm hoşgeldin nasıl gidiyor hamişlik bebeşimiz nasıl :)

Allaha şükür iyi gidiyo sadece akşamları olan kaburga ağrılarım düzenli bi hal aldı,saati geldiğinde ağrımaya başlıyolar,hiç şaşırmıyotosunpaşada şuan sakin,kafasına göre takılıyo heraldesen napıon tatlım,prenses ne yapıyo bakiim

ne yapalım evdeyım bende aynı yanı prensesımızde artık kendını hıssettırıyo maşallahı var valla zıp zıp dun bı dondu aman yarabbım nasıl mutlu oldum hehhehe

ne yapalım evdeyım bende aynı yanı prensesımızde artık kendını hıssettırıyo maşallahı var valla zıp zıp dun bı dondu aman yarabbım nasıl mutlu oldum hehhehe

daha bunlar ne ki,bi iki ay sonra seni uykundan uyandıracak bazen canını yakacak,bizim oğluş baş yukarı olduğu için habire mesaneme çalışıyohatta dün öyle bi tekme attıki acayip canım yandı,ne hikmettirki bu tekmelerde annelerin hoşuna gidiyo,yoksa dayak yemeyi kim ister

ayyy kıyamam cnm benım yaa :) heheh evet bakalım bızde babamız bıran once hıssetmek ıstıyo

eee cnm büyüdü artık. yeri de daraldı. nereye atsa elini kolunu senin bir yerine çarpıyor benim ki daha balık gibi yüzüyor mesela
hayırlı olsun odanızda
hediyeye gelince: ben anneler gününde açık açık söyledim hediye istediğimi şimdi bizim anneler gününde saç kurutma makinamız bozulmuştu gidip saç kurutma makinası almıştık beraber. anneler günü hediyen faln demişti. bu hediyeden sayılır mı sizce:44::44:

sayılır anammm boşverın yaa en guzel hedıyeler bıze onlar onlarada bız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…