- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
valla gözdecim kimsecikler yok iki gündür pek bi sakin burası :):)
evet boşladık bayağıı eee anlat bakalım sen nasılsın ela hanım nasıllar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla gözdecim kimsecikler yok iki gündür pek bi sakin burası :):)
ben de burdayım bu saattlerde geldiğimi bılıyosunuz ama sizler yoksunuz
yeni mi kalktın tembel hatunsıcakta nasıl yatıyorsun
![]()
oooo bugün çok erkenciyiz desene. cnm galiba bebişler hazırlıyorlar bizi. mesela ben çok delikli uyumaya başladım.gece sürekli uyanıyorum. (özellikle dönerken. bazen eşime tutunarak dönüyorum yatakta) sabah zor uyanıyorum hem de çoookkk o zor ama o da kesin iş var diye evde olsam sabhta erken kalkarım.Rabbim bebeğe hazırlıyor galiba:44:
yok cnm yenı kalkmadım saat 8 de kalktım eşimin vardıyası bugun işe 1 de girecek olarak ayarlanmış sabah sabah da neye uyandım bak poğoça ıstedı cnm o saatten berı bekledım eşimin uyanmasını kı merkeze ındırsın benı de yıyeyım dıye![]()
11:3 da da pazarıma upğradım dolaştım geldım
galıbaaa anam boyle konuştukça ben daha çok heyecanlanıyorum yaaa nıye boyleyımben Allah yardımcımız olsun hakıkatten
ben ne yapayım peki..... korkudan ölüyorummm :):)
ben ne yapayım peki..... korkudan ölüyorummm :):)
Allah allah ne yapacağız senin bu korkunu yaaaacnm epiduralsezeryan istiyorsun zatn panik yapma hiçbirşey hissetmeyeceksin ki
ben de hiç yok çok şükür
![]()
ayyy evet ışılcım lutfen duygularını paylaşırmısın bızımle bıde içeride ne oluyor ne bıtıyor anlat ne olur oluyoru meraktan![]()
Allah allah ne yapacağız senin bu korkunu yaaaacnm epiduralsezeryan istiyorsun zatn panik yapma hiçbirşey hissetmeyeceksin ki
ben de hiç yok çok şükür
![]()
içeride neler oluyor bir bilsem :):) şimdilik aynı canım sadece daha kuvvetli tekmecikler hissediyorum kuzumdan :):)
yaaaaa korkuyorummm normalden de korkuyorum sezeryandan da korkuyorummmm yenemeyecem ben bu korkuyu yaa :):)
anam ilk gece öncesi çatı muayenesi yapmıyolar ama![]()
ama evlenene kadar ne hikayeler dinledik ilk gece hakkındaaman Allahımmmmm
gerçi bunda da çatı muayenesi yapmayaydılar eyiydi![]()
oda doğru kımısı ayy canımdan can gıttı kımısı oldu oldu dırıldı umarım anlattıkları gıbı tersı olurdemin sibele dedim ben başkasına kontrol ettiremem eşime tarıf etsinler o yapsın benı çatı muayenesini
![]()
çok sıcak yaa çokk sıcakkkk
benim iş yerimde iyi.serin yani. ama ben kötüyüm. bebeğim büyüdükçe taşıyamıyorum galiba:!:çok ağırım...