milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benimkide kızıyodu ama ıkna ettim bak gözde ile işi ilerletip artık telefonda görüşüyoruz biz hepimiz ortak bir amaç için tanıştık kımsenın bir kötülük fesatlık düşünmemesi lazım tabiki koymayısına saygı duyarım ama insan merak ediyo kiminle yazısıyo belki sen ışıl değil sin ahmet mehmetsin :52:

ya haklısın belki ama eşimin hoş karşılamadığı birşeyi ondan habersiz yapamıyorum :):):)

telefon derseniz tabiki vereyim her şekilde görüşürüz kızlar :):)

ya benım yazdığım en son nıye eskı sayfada gözukuyor kı anlamadım ama 2 dır boyle oluyor

ışıl senın telefonunu alcam demiştim bı oncekı sayfaya bak annem gorursun eskıde kaldı yazdığım :1:

Şimdi size bır soruuuuu patlıcanım var karnıyarık çok zahmetlı olurum onu yaparken dıye dusunuyorum yapsam mııııııııııııı

yoksa patlıcanla yapılabılecek daha değişik önerılerınız olabılır mı

hehehe ne guzel dımı [/B:9::9::9:]

Eklentiler

• $283601_424612294245020_1490101054_n.webp
    $283601_424612294245020_1490101054_n.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 20
Şimdi size bır soruuuuu patlıcanım var karnıyarık çok zahmetlı olurum onu yaparken dıye dusunuyorum yapsam mııııııııııııı

yoksa patlıcanla yapılabılecek daha değişik önerılerınız olabılır mı

bencede karnıyarık yap patlıcanla olabilecek başka bişi de bilmiyorum ben :):):) közleyip salatısını da yapabilirsin :)

kızlar merhaba....
hastaneden geliyorum şimdi. şeker yüklemesi yapılacaktı.ama olmadı:14: tutamadım. 75 gr lık yapıldı. içtim. içerken bişey yoktu.1 er saat arayla iki kere bakılacaktı ama ben içtikten yarım saat kadar sonra tutamadım kustum:14::14:
neyse muayene oldum.

1.hep kasıklarımda hissediyordum bebeği. meğer tersmiş. yani ayakları aşağıdaymış. inşallah döner doğuma kadar:14: ben normal istiyorum çünkü.:31:

2. biraz geriden geliyormuş. ne yemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor araştırayım en iyisi:14:

kızlar merhaba....
hastaneden geliyorum şimdi. şeker yüklemesi yapılacaktı.ama olmadı:14: tutamadım. 75 gr lık yapıldı. içtim. içerken bişey yoktu.1 er saat arayla iki kere bakılacaktı ama ben içtikten yarım saat kadar sonra tutamadım kustum:14::14:
neyse muayene oldum.

1.hep kasıklarımda hissediyordum bebeği. meğer tersmiş. yani ayakları aşağıdaymış. inşallah döner doğuma kadar:14: ben normal istiyorum çünkü.:31:

2. biraz geriden geliyormuş. ne yemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor araştırayım en iyisi:14:

cnm çok geçmiş olsun bakalım bana daha yapılmadı bu haftadan sonra o yapılır herhalde umarım bende dayanabılırım oyle garıp şeylere dayanamam cunku

inş döner cnm korkma ne olur dua edelım normal olmazsa sezeryan olup yıne gelecek yaramazımız olsun annesı...

doktoruna sorsaydın ya ne yemen gerektığını

Back
X