milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy dün doğru düzgün yazamadım zaten işlerden kızlar..

dün mesaiden çıktık ıspartada arkadaşımızın düğünü vardı oraya gittik 1,5-2 saat sürüyo zaten

11 e kadar gilan durduk düğünde gece 1 de eve geldik geri bi uykum var sormayın gitsin

:):):) oohh gez sen düğünlerde sonrada uykuszum de ama olmaz ki :):):)

ayy havalar öyle güzel serin gidiyor ki keşke hep böyle olsa :):)

:):):) oohh gez sen düğünlerde sonrada uykuszum de ama olmaz ki :):):)

ayy havalar öyle güzel serin gidiyor ki keşke hep böyle olsa :):)

güzel oluyo gezmek ama arabada ister istemez sallanıyosun acaba sıkıntı olur mu diyede aklım çıkıyo valla :18:

ayy dimi valla dün öğle arası hırka aldım vallahi üstüme bi serindi ki üşüdüm yaaa ama dediğin gibi iyi oluyo serinlik sıcaktan

dün yaptın mı kekini :56:

güzel oluyo gezmek ama arabada ister istemez sallanıyosun acaba sıkıntı olur mu diyede aklım çıkıyo valla :18:

ayy dimi valla dün öğle arası hırka aldım vallahi üstüme bi serindi ki üşüdüm yaaa ama dediğin gibi iyi oluyo serinlik sıcaktan

dün yaptın mı kekini :56:

yok kuzum ya ne keki :):) pazartesi günü eşim nöbetçi idi dün de nöbet çıkışı hemen eve git yiyecek birşeyler hazırla sonra eşim yattı.. bende iki çeşit yemek yaptım birkaç gün rahat edeyim diye.. sonrada bayıldım kaldım :):)

bugünde doktor kontrolümüz var... dua et canım yaaa bakalım bıdıcık kıım ne kadar olmuş sağlığı nasıl?? sanırım bi de doğum olayını konuşacağız bakalım neler olacak.. Allahımdan hayırlısını diliyorum....

bu arada cuma günü arkadaşım sezeryan oldu telefonla konuştuk hiç korkmo eski usul kalmamış ne ağrı ne sancı diyor ama inanamıyorum :):):)

yok kuzum ya ne keki :):) pazartesi günü eşim nöbetçi idi dün de nöbet çıkışı hemen eve git yiyecek birşeyler hazırla sonra eşim yattı.. bende iki çeşit yemek yaptım birkaç gün rahat edeyim diye.. sonrada bayıldım kaldım :):)

bugünde doktor kontrolümüz var... dua et canım yaaa bakalım bıdıcık kıım ne kadar olmuş sağlığı nasıl?? sanırım bi de doğum olayını konuşacağız bakalım neler olacak.. Allahımdan hayırlısını diliyorum....

bu arada cuma günü arkadaşım sezeryan oldu telefonla konuştuk hiç korkmo eski usul kalmamış ne ağrı ne sancı diyor ama inanamıyorum :):):)

iyi bari yaa yemek olunca insanın kafası rahat oluyo ne yemek yaptın sorması ayıptır bende yapıcam akşam fikir olsun banada :9:

kandil kandil inşallah güzel haberler alırsın canım

şurda ne kaldı zaten tabi artık konuşun yani arkadaşınında yorumları pek iyiymiş yaa vallahi umut oldu içime

bi yorumda sen doğum yaptıktan sonda alırım artık

bende ben dogum yapana kadar yasa değişecek diye korkuyorum sezeryanı kaldırdık diolarmış bi dee:18::18:

iyi bari yaa yemek olunca insanın kafası rahat oluyo ne yemek yaptın sorması ayıptır bende yapıcam akşam fikir olsun banada :9:

kandil kandil inşallah güzel haberler alırsın canım

şurda ne kaldı zaten tabi artık konuşun yani arkadaşınında yorumları pek iyiymiş yaa vallahi umut oldu içime

bi yorumda sen doğum yaptıktan sonda alırım artık

bende ben dogum yapana kadar yasa değişecek diye korkuyorum sezeryanı kaldırdık diolarmış bi dee:18::18:

ayy ben bi bezelye bi de tase fasülye pişirdim canım... valla yemek olunca insanınn kafası rahat oluyor :):)

sezeryanı yasaklamışlar hayatım ama doktorun sen istiyorsan bi çaresini bulur diye düşünüyorum :)

ayy ben bi bezelye bi de tase fasülye pişirdim canım... valla yemek olunca insanınn kafası rahat oluyor :):)

sezeryanı yasaklamışlar hayatım ama doktorun sen istiyorsan bi çaresini bulur diye düşünüyorum :)

inşallah bakalım yaa tabi sağlıkla ilgili bi sorun varsa tabiki sezeryan yapmak zorundalar :27:

bende akşam yapıcam yemek fasülye vardı onu yapiim bari ii dedin onu :52:

inşallah bakalım yaa tabi sağlıkla ilgili bi sorun varsa tabiki sezeryan yapmak zorundalar :27:

bende akşam yapıcam yemek fasülye vardı onu yapiim bari ii dedin onu :52:

daha bir sürü işim var yaa nülüş eloşun bende olan kıyafetleri yıkanıp ütülenecek :):)

annem kendisindekileri güzelce yıkamış ütülemiş bende bir an önce halletsem ii olacak :)

dalinin yumuşatıcısı ile sıvı deterjanını aldım cnım... kokusu öyle güzel ki hatta dayanamadım yumuşatıcısından kendi çamaşırlarıma kullandım ilk önce :):)

ayy dalin diyince zaten bebek kokusu geliyo aklıma bebeğe en güzel giden koku sanırım dalin insanın yiyesi geliyo :52::52::52::52:

günaydın kızlar nasılsınız ışıl doğum heyecanı sardı herhalde gelir gelmez haber et bizede

günaydın kızlar nasılsınız ışıl doğum heyecanı sardı herhalde gelir gelmez haber et bizede

ayy evet canım doğum heyecanı başladı.. bugünde doktor kontrolüm var bakalım ne diyyecek doktor amcamız :):):)

inşallah bıdıcığım gösterir kendini bize bu haftalarda bebekler çok göstermiyorlarmış yüzlerini ama bakalım :):)

bugün hem kandil hem evlenme yıldönümümüz... bize hediyesini verir inşallah güzel kızımız :)

ayy evet canım doğum heyecanı başladı.. bugünde doktor kontrolüm var bakalım ne diyyecek doktor amcamız :):):)

inşallah bıdıcığım gösterir kendini bize bu haftalarda bebekler çok göstermiyorlarmış yüzlerini ama bakalım :):)

bugün hem kandil hem evlenme yıldönümümüz... bize hediyesini verir inşallah güzel kızımız :)

ayy yıldönümünüz mü ne güzel kaçıncı seneniz oldu canım bu ?

günaydınn kızlarr :3:

gözdecim ne güzel yanmışsın öyle :16: göbüşede kocaman bi maşallah diyorum :23:

evet göçdecim çok tatlı olmuşsun maşallah :nazar::nazar::nazar:

günaydın nülüşümmmm :)

günaydın canımmm :)

oo canım maşallahh ne güzel yanmışsın sen öyleee :):) göbüşüne kocaman bi maşalllahhh :):)

bu arada hepimizin berat kandili mübarek olsun kızlar.. bu gece bir senelik kaderimiz yazılırmış.. bol bol dua edelim.. dualarımızda birbirimizi unutmayalım canlar... :)

Herkese tünadınlar öncelikle

Kandilimiz de mübarek olsun Rabbim tekrarına kavuştursun inş..

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için 1 kere denize girmekle yanabildim işte :D

Herkese tünadınlar öncelikle

Kandilimiz de mübarek olsun Rabbim tekrarına kavuştursun inş..

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için 1 kere denize girmekle yanabildim işte :D

demekki cildin yanmaya uygun yaa

ben tatile gittiğimde bile yanamıyorum böle :9:

Back
X