Kızlarrrr işte yenı ben tontikliğime bakın hehehhe
Eki Görüntüle 457711 Eki Görüntüle 457712 Eki Görüntüle 457713
bizde çok beğendik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr işte yenı ben tontikliğime bakın hehehhe
Eki Görüntüle 457711 Eki Görüntüle 457712 Eki Görüntüle 457713
kızlar ben birazdan kaçar.. dualarınızı esirgemeyin benden.. yarına inşallah güzel haberlerle gelirim :):)
günaydınlarrr canlarr :))
dün doktora gittik bildiğiniz üzere şekerler :):)
benim bıdıcık 2200 gram ollmuş boyu da 45 cm olmuş.. maşallah kızıma herşeyi iyi.. ama bize yüzünü göstermedi hain kelebek kafasını iyice aşağılara gömmüş :):)
doktorumla doğumu konuştuk adam sezeryan karşıtı çıktı :):)
sen nasıl istiyorsun diye sordu bende siz neyi öneriyorsunuz demegibi bir boşboğazlık ettim ve kendileri nomal dedi :):)
ama epiduralle yapıyorum normali dedi eskisi gibi bağırta bağırta doğurtmuyoruz artık dedi :):)
lakin ben yine de %51 sezeryan-%49 normal arasında gidip geliyorum.. hem daha erken bunları düşünme bi kaç haftamız daha var karar vermek için dedi... bakalım hayırlısı olsun inşallah :):):)
işte kızlarr ben ve bıdıcığım 19 temmuzda tekrar görüşmek üzere doktor amcamızın yanından ayrıldık... haa bu arada kızmın saçları bilenem varmış doktor amcaı gösterdi :):)
ama öyle inatçı öyle keyfine düşkün ki kızım anlatamam size :):):)
maşallah canım iyi herşeyin yolunda olmasına sevindim ama bi dahaki randevu tarihiniz geç olmamış mı ?
adam sezeryancı diyodun bak normalci çıkmış Allahtan konuşmuşsun gerçi sen sormamıqşsındır adam dayanamayıp sormuştur bence![]()
valla bilmiyorum ki iki hafta sonraki randevu geç mi??
valla ne ben sordum ne de doktor açtı bu konuyu dayanamayıp eşim açtı doğum konusunu :):)
tahmin etmeliydim
ayy ne bilimm bişi bildiğimden değil yani ama yaklıştı ya zamanı iyice hergün bile gitsen olurmuş gibi geliyo bana![]()
günaydın kızlar
günaydın kızlarrr hadi yine iyisiniz eğer anne doğumdan korkuyorsa ve doktorun ıknası yetmiyorsa sezeryan olabilir miş ışıl kk takvimi ile eloşun kilosu aynı gidiyor maşallah benim ki biraz iri ya eloş bana ufak geliyo![]()
günaydın nerelerdesin canım :)
evet benim kız tam takvime göre işliyor :)
doktorum zaten iri bebek değil narin bebek dedi :):) inşallah 3 kg yu bulur minik kelebek ;:![]()
o zmn eloş için biraz fazla yemek lazım :)
günaydın kızlarrr hadi yine iyisiniz eğer anne doğumdan korkuyorsa ve doktorun ıknası yetmiyorsa sezeryan olabilir miş ışıl kk takvimi ile eloşun kilosu aynı gidiyor maşallah benim ki biraz iri ya eloş bana ufak geliyo![]()
ayy vallahi benmde içime su serpildi bu açıklamadan sonra
ee bu yasanın çıkmasından ne anladıkki o zaman aynı olacak yani nerşey