milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aşkolsun konuşacak lafımız yok diyorsun yanii :):)

bu arada ankarada sen neler yaptın anlat bakalım??

tatil planlarınız var mı??

ankarada hiç bişi yapmadım yaa bi gün ulusa gittim sadece onun dışında hep evdeydim

tatil planıda burda gazlıgöl var termaller ordan bi villa tuttuk annemleri davet ettik onlar gelicek onlar havuza filan girer işte tabi ben girmem sıcak suya

yola gitmek yoruyo beni yaa haftasonu ankarada gene düğün varmış bakalım eşimi yalnızda gönrerebilirim artık bi yere gitmeyi hiç canım istemiyo

ohh süper vallaa :):)) bana bu sene tatil yok ama seneye bıdıcıkla acısını çıkaracam inşallah :):)
seneye yaza doğruuu yazlığa kızıma da giydircem bikinisiiii haydi denizeeee :):)

senin 2 hafta önce raporunu almış olman lazım canım nasıl izne ayrılcan anlamadım

canım doktorumla bi görüşeyim hangi gün hastanade ise artık ayrılyıcam nülüş ayaklarımı tanıyamıyorum artık öyle şişiyorlar ki

zorlama tabi canım kendini yaa nasıl olsa ücretsiz izinde düşünüyosun

böyle kendini yormak bebeğede zarar

ayaklarının dışında bi rahatsızlığın var mı canım

yok kuzum ya çok şükür başkaca bi rahatsızlığım yok :)

sen napıyorsun??

bende iyiym yaa sıcakta yürüyünce biraz kötü oluyorum tansiyonumu etkiliyo sanırım onun dışında iştahımda açıldı zaten yemeği iyi yemeye başladım çok şükür

şimdilik iyiyim yani ama çok çabuk yoruluyorum sırtım ağrıyo

bunlarda normal herhalde

normal sanırım canım onlar ama çok şükür ki sende yarıya geldin hayırlısı ile :):)

nülüş bu arada ben normal doğuracam sanırım :):) doktor aklımı çok çeldi yaw :):)

ne anlattıda böle fikrin değişti yaa banada anlat belki faydası olur benm korkularımada :18:

dedim ya sezeryan neticede bir ameliyat dedi.. hem kendini şimdi şartlama doğum şekline ne olacağı belli olmaz dedi... zaten ben anlarım dedi.. sana derim ki bebek kanala öyle güzel inmiş ki çok rahat bir doğum olur derim ve normal yap derim ya da 20 saat sancı çeksende bu bebeği normal yapamazsın hadi sezeryane derim ya da açılman 8 cm olmuşken normal yapacakken bebeğin sıkıntıya girer hadi amileyathaneye derim ya da 10 saat kıvranırsın mahvolursun ama doğurursun tercih senin derim dedi...

bi de normal doğumda epidural öneriyormusunuz dedim o da eskisi gibi bağırta bağırta doğurtmuyorum merak etme ben zaten normalde olsa sezeryande olsa epidural yapıyorum ben dedi....konforlu oluyor artık doğumlar dedi.. tıbbın nimetlerinden faydanalım dedi :)

ne bileyim rahatladım valla ben :)

Son düzenleyen: Moderatör:

güzel konuşmuş yaa ben en iyisine seni yönlendiririm zaten demiş sende güvenmişsin için rahatlamış

bak dr un güzel konuşması ne kadar faydalı bişi iştee

bakalım benm dr nasıl konuşacak ama tabi çok var daha bana

o an bebek ve senn için hangisi uygun olursa onu seçecek adam işte ne güzel

sen hangi hastaneye gidiyosun ankarada

kızlar merhaba,
iyisinizdir umarım. yoktum bi kaç gün izindeydim. sonra döndüm ama çok yoğunum. birazdan geçmiş yapacağım.

canım ben özel muayeneye gidiyorum doktorum gazi hastanesinin profu...

doğum içinde medicanayı tercih edicem büyük ihtimalle hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…