canım ben özel muayeneye gidiyorum doktorum gazi hastanesinin profu...
doğum içinde medicanayı tercih edicem büyük ihtimalle hayatım...
kızlar merhaba,
iyisinizdir umarım. yoktum bi kaç gün izindeydim. sonra döndüm ama çok yoğunum. birazdan geçmiş yapacağım.
büyük şehirde olmanın avantajları işte ne güzel
bende hamile kalmadan önce diyodum ankarada kontrole giderim sonrada orda doğumu yaparım diye ama ne mümkün
haftasonu ankarada arkadaşın düğünü var ona bile gidemiycem eşimi yalnız göndercem mecburen dayanamıyourm yola artık yaa karnım sallandıkça çok rahatsız oluyorum korkuyorum bişi olur mu diye
sende git nülüş eşinle.. karnın sallanıdkça korkma bişi olmaz olsa ben hergün dolmuya biniyorum ohhh hoplaya zıplaya geliyoruz benim doğurmam lazım :):)
ben hamile kaldığımdan beri kına düğün hepsine gidip göbek attım nilüş bişi olmuyo hee bıde bar bar gezdım :)
günaydın nerelerdesin canım :)
günaydın canım biraz geç oldu ksr bakma cvp yazamadım sabahları yogun oluyor eeee sen ne yapıyosun
evet benim kız tam takvime göre işliyor :)
doktorum zaten iri bebek değil narin bebek dedi :):) inşallah 3 kg yu bulur minik kelebek ;:
günaydın canım
günaydın canım biraz geç oldu kusura bakma bu aralar baya yogunum bu arada hala beklemedeyim
ben hamile kaldığımdan beri kına düğün hepsine gidip göbek attım nilüş bişi olmuyo hee bıde bar bar gezdım :)
günaydın canım biraz geç oldu kusura bakma bu aralar baya yogunum bu arada hala beklemedeyim
merhabalar kızlar hayırlı cumalar :))
Nsılsınızzz nasıl gidiyor ayy ben dün çokk güzel bir gün geçirdim denize gittim bol boll yüzdüm harikaydı kızımla yüzmek tavsiye ediyorum en acilinden
hem doğumuda rahatlatıyormus doktorum bol bol yüz dedi
nerede yüzdün yaaaa :):)
canım denize gittim dün poyrazköy var bizim burada sahil falan haydi sizde gelin götüreyim
ayy ne güzel olurdu vallaa:):):)
e gelin yerımızde var allaha şükür cnm benım doğumunuda burada yaparsın hahaha
hahahaha ayyy ayyy almiim saol ben evivim olduğu yerde doğurayım lütfen :):)
amannn almaaaaaaaahıhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?