milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ya ben hala bebeğimin hareketmlerini hissedemiyorum yaa bende mi bi acayiplik var hareket ediyoda ben mi anlamıyorum anlamadım gitti
günaydın cnm... ben 21. haftada hissettim. darısı başınaaaa:16::16:
nülüşüm sorma yaaa dün gece öyle bi sancılandım ki korktum yaa.. hiç uyumadım gece... adet sancısı gibi aralıklarla yoklayan bi ağrı mahvetti beni... sanırım zaman artık yaklaşıyor nülüş korkuyorum vallla :)

ayyy yalancı sancıların başlamış:1::1:korkma cnm korkma:7:
yalancı doğum sancısıyla gerçek farkı belinin ağrımasıymış. belin ağrıdığında korkabilirsin:9::9:

günaydın cnm... ben 21. haftada hissettim. darısı başınaaaa:16::16:

ayyy yalancı sancıların başlamış:1::1:korkma cnm korkma:7:
yalancı doğum sancısıyla gerçek farkı belinin ağrımasıymış. belin ağrıdığında korkabilirsin:9::9:

inşallah yaa bi iki hafta daha sabredeyim bakalım

ışıldan öğrenelim biz neyle karşılaşacağımızı böyle acemilik yaşamayalım

yaa neden ilk ben doğuruyorum neden benden önce doğurmuyorsunuz yaaa :):):)

şaka bi yana hepimizin bebişleri sırayla sağlıkla gelsinler inşallahh :):) ben size tüm detayları anlatırım... normal doğurmayı başarabilirsem :):)

yaa neden ilk ben doğuruyorum neden benden önce doğurmuyorsunuz yaaa :):):)

şaka bi yana hepimizin bebişleri sırayla sağlıkla gelsinler inşallahh :):) ben size tüm detayları anlatırım... normal doğurmayı başarabilirsem :):)

bence normal doğuracaksın sen.:49::49: hiç kokrktuğum gibi olmadı diyeceksin gelince de:34:

kızlar ya benden size tavsiye 32. haftanızı doldurur doldurmaz ayrılın valla öylesine zor oluyor ki size anlatamam... ama sizin kışa gelecek daha rahat geçebilir son aylar :)

kızlar ya benden size tavsiye 32. haftanızı doldurur doldurmaz ayrılın valla öylesine zor oluyor ki size anlatamam... ama sizin kışa gelecek daha rahat geçebilir son aylar :)

ayy bakalım nasıl olacak ama sıcak olmayacak diye biraz kolay olur ama akşama kadar oturmak genede kolay değil evde olup sürekli dinlenerek geçirmek bu zamanı daha mantıklı

Allah korusun çalışışoruz diye kendimize dikkat etmezsek erken filan doğar bişi olur Allah saklasın

yok cnm benim son haftalarda ağustosa geliyor:18::18::18: sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama işten çıkarma durumları var. benim ki muallakta;)

yok cnm benim son haftalarda ağustosa geliyor:18::18::18: sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama işten çıkarma durumları var. benim ki muallakta;)

ya işte kendini nasıl hissettiğin önemli artık işe gelme işkence gibi oluyosa gitmeninde bi anlamı yok yani bence

ayy yaa özel sektör tuhaf yaa yasal iznimiz hakkımız bu bizim allahım yaaa...

bu arada eşin ne yaptı canım işe başlayabildi mi ??

hayır başlayamadı. keşke vasıfsız olsaydım diyor. uzman olunca iş bulmak daha zor oluyor aslında bunu anladık:31:
kira var kredi var.beni işten gönderecekler. umarım minik tosbağım kısmetiyle gelir. herşey yoluna girer.daha beşik, hastane çıkışı, gecelik bilmem ne alınacak.:14:
kayınvalidem yatak yastık yorgan yapmış eşimle telefonla konuşurken senin hatrına yaptım dedi:53:ona da sinirlerim bozuldu.kullanasım gelmiyor.:31:offf kızlarrr umarım hiçbir şey içimde kalmaz:49:

Back
X