Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde hayırlı uğurlu olsun cnm eli ayağı düzgün olsun inşşşş![]()
Allah razı olsun canım. hepberaber gun sayıyoduk bu ay hastalancazmı dıe cokk sukur guzel Allahım hepımıze nasıp ettısımdı sızler bana gore cok daha tecrubelısınız benımle butun bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. dun esıme dıorum kı hamıle kalmak ıcın o kadar cabaladım herseyı denedım ogrendım ama hamıle kalma ve sonrası ıcın hıcbısey bılmıorumm:26: mesela göbişimm ne zaman belirginleşcek ne zaman bayagı ıstahlancamm hıhıhıhı....
ayyyyy çok sıcak ben uyuyamıyorum.......size tatlı rüyalarrrrrrgünlardir delikli uyuyorum valla.gece kalkıp kalkıp vantilatörü açıyorum
![]()
Allah razı olsun canım. hepberaber gun sayıyoduk bu ay hastalancazmı dıe cokk sukur guzel Allahım hepımıze nasıp ettısımdı sızler bana gore cok daha tecrubelısınız benımle butun bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. dun esıme dıorum kı hamıle kalmak ıcın o kadar cabaladım herseyı denedım ogrendım ama hamıle kalma ve sonrası ıcın hıcbısey bılmıorumm:26: mesela göbişimm ne zaman belirginleşcek ne zaman bayagı ıstahlancamm hıhıhıhı....
günaydın kızlarrrrya ben hala bebeğimin hareketmlerini hissedemiyorum yaa bende mi bi acayiplik var hareket ediyoda ben mi anlamıyorum anlamadım gitti
günaydın nülüşşş :)
bazıları geç hissedebiliyormuş canım... ama en geç bir iki haftaya hissedersin :)
bi iki hafta diye diye yarıladım yaa ne zaman hissetcem ben bebişimi![]()
az kaldı azzz :):)
senn durumlar nasıl canım ağrı bişi var mı ?
nülüşüm sorma yaaa dün gece öyle bi sancılandım ki korktum yaa.. hiç uyumadım gece... adet sancısı gibi aralıklarla yoklayan bi ağrı mahvetti beni... sanırım zaman artık yaklaşıyor nülüş korkuyorum vallla :)
antreman yapıyosun demekki doğuma hazırlık
bi kaç haftan kaldı zaten senn yaa korkmamaya çalış dicem ama pek bişi ifade etmeyecek biliyorum
hava serin bugünde ordada öyle mi bilmiyorum ama serin giderse böyle bu haftada rahat edersin canım
burasıda serin canım ama yinede nemli yaa.. uff bu haftayı bi bitirsem haftaya pazartesi ayrılıyorum müdüre söyledim :)
iyi doğumdun sonra 11 haftan olmuş oluyo yani
sonrada ücretsiz alıcaksın demi
evet nülüş valla verirlerse 18 ay falan ücretsiz izin almayı düşünüyorum bakalım kısmet :)
evde eloşla vakit geçiririr kızımı kendim büyütürüm hem bu arada okulu bitirirm :):)
planlarım çok bakalım uygulaayabilirsem :):)
inşallah bakalım planlar güzel valla sen yaparsın yaa azimli kızsın maşallah
bebekle vakit geçirmekde çok güzel olur tabi yaa insanın kendi büyütmesi gibi olur mu
bende alıcam inşallah bakalım en az bi sene daha sonrasındada duruma göre uzatadabilirim
ondan sonrada bi aksılık olmazsa kayınvalidem bakıcak
böyle durumlarda ev hanımı olmak istiyorum vallaaa :):) tam bana göre ev hanımlığı ohh mis vallaa :):)