milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Yalnız yapma sakın yardıma çağır bi kaç kişiyi ağır mağırda kaldırma sen yapabileceklerini yap Allah kolaylık versin bızım evdede tadılat var bıtmedı hala

taşıma şirketi halledecek herhalde bi de kadın tutup temizletirsem herhalde çok yorulmam diye düşünüyorum okullar açılana kadar eşim evde zaten o halleder

ev işi zor yaa bebekten sonra izne ayrılcam sonrasında inş bi ev alıp kendi evimize çıkarız

siboş bu arada aman şekerine dikkat et... bebeğinin önden gitmesi gebelik diyabeti ile alakalı olabilir... bi de amniyon sıvısında artış yapabiliyormuş.. dün bizizm amniyon sıvımız azıcık artmış.. ben biraz ürktüm aman dikkatli ol tatlım... bi de doktoruna amniyon suyunun miktarını mutlaka sor gittiğinde...

ışılım ben şeker ilacı kullanmaya başladım dr da her seferinde suyuma bakıyor çok sağol hatırlattığın ve bilgilendirdiğin için canım

ya kızlar bebiş üst üste çok vuruyosa oturduğunuz pozisbyonu seviyo mu demek sevmiyo mu demek yaaa:31:

günaydın kızlar nasılsınız artık işe bedenım geliyo ya ruhum hep yatakta bu ilk 3ayla son 3 ay birbirine benzıyo galiba ben ilk 3 ay ne yaşadıysam şimdide aynısını yaşıyorum

günaydın kızlar nasılsınız artık işe bedenım geliyo ya ruhum hep yatakta bu ilk 3ayla son 3 ay birbirine benzıyo galiba ben ilk 3 ay ne yaşadıysam şimdide aynısını yaşıyorum

aynı bennn:31::31: hatta az önce bunları düşünüyordum. ben yarın çalışabilir raporu almaya gideceğim hastaneye. sanki alsamda gelemeyeceğim gibi geliyor. bacak aralarım ( vajinaya doğru)inanılmaz ağrımaya başladı. yürümekte zorlanıyorum. doktora soracağım yarın gerçi ama artık gerçekten zorlanmaya başladım ben:50::50:
çalışmaya da ihtiyacım var.:31:allahım yardım etsin bizlere....

günaydın kızlar:3:siz ve bebüşleriniz iyidir inş,ben çok heyecanlıyım,haftaya oğluma kavuşuyorum inş.bizim tosunpaşa harbiden tosun doğcakmış,pazartesi kontrole gittiğimizde 3.900 çıktı:nazar:bizde irilik birazda genetik sanırım:1:haftaya bidaha kontrole çağırdı,sonra çarsamba yada perşembe alalım dedi doktorumuz,hem 40 haftan dolmuş olur dedi,o zamana kadar bi süpriz olmazsa haftaya bu zamanlar oğluşum kollarımda olcak,çoook mutluyum kızlar:16:,evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş...

günaydın kızlar:3:siz ve bebüşleriniz iyidir inş,ben çok heyecanlıyım,haftaya oğluma kavuşuyorum inş.bizim tosunpaşa harbiden tosun doğcakmış,pazartesi kontrole gittiğimizde 3.900 çıktı:nazar:bizde irilik birazda genetik sanırım:1:haftaya bidaha kontrole çağırdı,sonra çarsamba yada perşembe alalım dedi doktorumuz,hem 40 haftan dolmuş olur dedi,o zamana kadar bi süpriz olmazsa haftaya bu zamanlar oğluşum kollarımda olcak,çoook mutluyum kızlar:16:,evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş...

maşallah canım :nazar:

bol bol dua et artık böyle geçir zamanını inyşallah kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına

sennkinin adı ne olacaktı kaçırdım ben sanırım ?

ayyy cnm bnm yaaaa Rabbim sağ salim kucağına alamayı nasip etsin:16::16::16: çok heyecanlııııı:52::52: sezeryan olacak sanırım.doğum sonrası da hbr ver merakta bırakma bizi. dualrımız seninle:16:Rabbim bir avazda kurtarsın:16:

benm kuzenimin adı :D

hayırlısıyla doğsun sonra hemen foto istiyoruz

ayyy cnm bnm yaaaa Rabbim sağ salim kucağına alamayı nasip etsin:16::16::16: çok heyecanlııııı:52::52: sezeryan olacak sanırım.doğum sonrası da hbr ver merakta bırakma bizi. dualrımız seninle:16:Rabbim bir avazda kurtarsın:16:

evet canım sezeyan olcak,4 kilo ve üstü riskli olabilir dedi doktor,ben kaç tane iri bebeği doğurturken zorlandım çeke çeke çıkarttım sinirleri zedelenenler oldu dedi,bende hayırlısı olsun dedim,hayırlısı böyleymiş dedim,illada normal normal diye üstelemenin bi manası yokmuş,bebeğim ve ben sağlıklı olalımda gerisi mühim değil,foto koyacağım inş,ama biraz rötarlı olabilir:1:sezeryandan sonra vücudum kendine gelsin haber vericem inş. size kızlar,ama lütfen dua edin benim için,gün geçtikçe heyecanım artıyo sanırım:16::18::1:

evet canım sezeyan olcak,4 kilo ve üstü riskli olabilir dedi doktor,ben kaç tane iri bebeği doğurturken zorlandım çeke çeke çıkarttım sinirleri zedelenenler oldu dedi,bende hayırlısı olsun dedim,hayırlısı böyleymiş dedim,illada normal normal diye üstelemenin bi manası yokmuş,bebeğim ve ben sağlıklı olalımda gerisi mühim değil,foto koyacağım inş,ama biraz rötarlı olabilir:1:sezeryandan sonra vücudum kendine gelsin haber vericem inş. Size kızlar,ama lütfen dua edin benim için,gün geçtikçe heyecanım artıyo sanırım:16::18::1:

tabii ki cnm hayırlısını dilemek gerekiyor. Bebeğin ve senin sağlığın önemli:16: Ben bile heyecanlanıyorum sizinkileri duyunca:52::52::52:dualarımız seninle.:16::16:

evet canım sezeyan olcak,4 kilo ve üstü riskli olabilir dedi doktor,ben kaç tane iri bebeği doğurturken zorlandım çeke çeke çıkarttım sinirleri zedelenenler oldu dedi,bende hayırlısı olsun dedim,hayırlısı böyleymiş dedim,illada normal normal diye üstelemenin bi manası yokmuş,bebeğim ve ben sağlıklı olalımda gerisi mühim değil,foto koyacağım inş,ama biraz rötarlı olabilir:1:sezeryandan sonra vücudum kendine gelsin haber vericem inş. size kızlar,ama lütfen dua edin benim için,gün geçtikçe heyecanım artıyo sanırım:16::18::1:

ayyy canım ya aynı günlerde mi alacağız bebişlerimizi kucağımıza bende ayın 8 inde sezeryan olacağım.. Rabbim yardım etsin bize ve tüm hamilelere :)

Back
X