milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy canım ya aynı günlerde mi alacağız bebişlerimizi kucağımıza bende ayın 8 inde sezeryan olacağım.. Rabbim yardım etsin bize ve tüm hamilelere :)

:119::119::119: ela kızımız geliyooo , ayyy çok heycanlı yaaa , belki hayatımızda 1 kez yaşayacağımız bu anlar çok kıymetli aslında , herşey yolunda gider umarım canım , bende duyduklarımdan sonra normal doğum die tutturmamaya karar verdim , doktoruma bırakıcam , bebeğim için en iyisi nasıl olucaksa öyle olsun :34: birde bu epidural baş ağrısı filan yapmıyormuş söylendiği gibi , o ağrı yapan spinal anestesiymiş , bakalım artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun , meleklerimize sağ salim kavuşalım , benim fıstığımın ismide HÜMA olucak teyzesi , aklıma gelmişken Işılcım yaa sen çantaya neler koyucaksın , bende hazırliyim diyorum artık yavaştan , 2 takım lohusa pijaması aldım biri sabahlıklı diğeri kışlık , başkada bişey yok henüz :26: ha birde bu emzirme sütyenlerini hiç sevmedim ben , önden açılanlardan alsam nasıl olur acaba ? bana daha rahat gibi geliyo emzirmek için , birdeeeeee göğüs ucu kremi hangisini alıcaksın ? lansinohmu ? mustelamı ? ikiside yıkanmayabiliyormuş , 32. haftalarda kullanmaya başlayın diyorlar :44: napcasss? offf amma çok şey sordum , birikmiş hepsi :)) kestane kebap , acele cevap öptümmmmm :16:

günaydın kızlarr....

günaydın canım

ya ben bişi sormak istiyorum geceleri yatarken alt bacağımda şiddetli bi sızıyla uyanıyorum

ama böyle kasılma gibi değil tam anlatamıyorum ama sanki bacağımın içinde gergin bi tel var ve o birden bire kopuyo inanılmaz bi acı veriyo 6-7 saniye kalıyo ve birden kesiliyo

sizde yaşadınız mı böyle bişi yaa

günaydın canım

ya ben bişi sormak istiyorum geceleri yatarken alt bacağımda şiddetli bi sızıyla uyanıyorum

ama böyle kasılma gibi değil tam anlatamıyorum ama sanki bacağımın içinde gergin bi tel var ve o birden bire kopuyo inanılmaz bi acı veriyo 6-7 saniye kalıyo ve birden kesiliyo

sizde yaşadınız mı böyle bişi yaa

kramp gibi ama değil sadece gerilme oluyordu bende canım benim ayağımı kendime doğru çekincede geçiyordu :)

ya işte tam anlattığım gibi oluyo bi gergin bi tel var sanki ve birden kopuyo inanılmaz acı veriyo 6-7 sanıye sonra geçiyo

neden oluyo bu yaa yada ne yapmam lazım olmaması için acaba

doktoruna söyle canım belki magnezyum falan başlar ben söylediğimde olacak ilaç kullanmak gereksiz demişti :) biliyorsun benim doktorum anti ilaçcı :)

merhaba kızlar.
hastaneden geldim ben de. çok şükür herşey yolunda. bebeğim dönmüş:21::21::21: eşi de suyu da iyi çok şükür:))))
bulantılarım tekrar başlamıştı ve aşağıda baskı hissediyordum tuvalette.hmmm dedi bulantıların başladıysa idrarına bakalım hemen.test yapıldı.bakteri çıktı.
işte böyleeeee:49::49:

Back
X