herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım
sennde zamanın azalıyo artık yavaş yavaş buralarda kimsecikler kalmayacak gibime geliyo
saol nilüşcüm , sen bile 23 hafta olmuşsun maşallah oğluşuna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım
sennde zamanın azalıyo artık yavaş yavaş buralarda kimsecikler kalmayacak gibime geliyo
ayyy canım ya aynı günlerde mi alacağız bebişlerimizi kucağımıza bende ayın 8 inde sezeryan olacağım.. Rabbim yardım etsin bize ve tüm hamilelere :)
günaydın kızlarr....
günaydın canım
ya ben bişi sormak istiyorum geceleri yatarken alt bacağımda şiddetli bi sızıyla uyanıyorum
ama böyle kasılma gibi değil tam anlatamıyorum ama sanki bacağımın içinde gergin bi tel var ve o birden bire kopuyo inanılmaz bi acı veriyo 6-7 saniye kalıyo ve birden kesiliyo
sizde yaşadınız mı böyle bişi yaa
kramp gibi ama değil sadece gerilme oluyordu bende canım benim ayağımı kendime doğru çekincede geçiyordu :)
çok şiddetli şekilde mi acı veriyordu peki ?
çok şiddetli olmasada acıyordu hayatım... ama senin ki kramp olabilir...
ya işte tam anlattığım gibi oluyo bi gergin bi tel var sanki ve birden kopuyo inanılmaz acı veriyo 6-7 sanıye sonra geçiyo
neden oluyo bu yaa yada ne yapmam lazım olmaması için acaba
doktoruna söyle canım belki magnezyum falan başlar ben söylediğimde olacak ilaç kullanmak gereksiz demişti :) biliyorsun benim doktorum anti ilaçcı :)
evt sennki hiç sevmiyo ilacı bi haftam var daha bakalım ne dicek benmki
ben 32. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum yani kaç hafta daha çalışıcam yaa?
32+1 de izne ayrılıyorsun cnm.yaklaşık 2 ay daha çalışman gerekiyor yani..
hımmm bende onu merak ettim 32+1 de mi 31+1 demi diye