milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım yaa az çok anlamaya çalışıyorum seni ama eminim neler hissettiğini tam bilemem gerçekten sabır gerektiriyo ama hala daha zamanı var hep duyuyoruz hep okuyoruz bebişler kendileri belirliyo ne zaman geleceklerini

kopma bizdende ama bak herkesin ayr bişiyi hep beraber konuşup dertleşip rahatlıyoruz

bak hepimiz senn açtığın topicde buluştuk arkadaş olduk rabbim sanada yaşatır inş kısa zamnda bu duyguları ama umutsuz olma sakın

sen canını sıktıkça dahada zorlaşır bu iş

ne kadar kafamı dağıttım desem de regl günü herşeyi baştan yaşıyorum nülüşüm nasıl anlatılır bilmiyorum ki...beni ancak aynı şeyleri yaşadığım biri anlar..

doktorlar da bir sorun bulamıyor en kötüsü de bu zaten...beklemek...

hepinizi çok seviyorum ama ortak bir noktada buluşamıyoruz artık...

siz onların hareketlerini hissettikçe kıyafetlerini yükledikçe bunun sevincini paylaştıkça benim içim cız ediyor sorgulamaya başlıyorum ondan sonra...neden???...

evet sizin için seviniyorum belki ama kendim için de bir okadar üzülüyorum...ve bunu atlatmam günler alıyor...zaman geçtikçe daha ağır geliyor bişeyler...

neyse sıkmayayım canını...gene teselli cümlesi en hayırlısını rabbim bilir rabbim verir...

kızlarrrr ışıl aradı beni

çok iyiymiş eloş yanındaymış çok güzel çok tatlı diyo ela için

epudural olmuş çok rahattı hiç kimse korkmasın çok iyiyim diyo

hemen haber vereyim dedim sizede
çok şükür herşey yolunda.Sağ salim kavuşmuş yavrusuna.darısı herkesin başına:16:
inş nülüşüm de bu benim için pek geçerli olmadı 8 ay oldu hala gelmedi bu fikre iyice alışıcam diye korkuyorum artık hayırlısı

sizi gördükçe mutlu oluyorum ama bi yanım da yanıyor derinden ondan pek gelmiyorum eskisi gibi rabbim sabır versin bana:14::14::14::14::14:
evet melekte bu yüzden gelmiyor artık:50:
ne kadar kafamı dağıttım desem de regl günü herşeyi baştan yaşıyorum nülüşüm nasıl anlatılır bilmiyorum ki...beni ancak aynı şeyleri yaşadığım biri anlar..

siz onların hareketlerini hissettikçe kıyafetlerini yükledikçe bunun sevincini paylaştıkça benim içim cız ediyor sorgulamaya başlıyorum ondan sonra...neden???...

evet sizin için seviniyorum belki ama kendim için de bir okadar üzülüyorum...ve bunu atlatmam günler alıyor...zaman geçtikçe daha ağır geliyor bişeyler...

neyse sıkmayayım canını...gene teselli cümlesi en hayırlısını rabbim bilir rabbim verir...

ben her ne kadar çok beklememiş olsam da seni anlayabiliyorum. burada o kadar çok şey okudum ki kendim yaşamış gibi oldum.çoğu zaman okurken ağladıklarım oldu.
en azından neler hissetiklerini iyi kötü anlamaya çalıştım. kendimi onların yerine koydum çoğu zaman.
bu arada söylediklerine çok üzüldüm:14::14: bundan sonra burada herhangi bişey paylaşabileceğimi düşünmüyorum(kendimle ilgili) ve bu yine seni anladığım için.neler hissetiğini yaşamasamda anlayabildiğim için.hep bu söylediklerin aklıma gelecek çünkü:50:
İnşallah bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine Rabbim dualrınızı kabul eder.Allah isteyen herkese nasip etsin.
çok üzgünüm elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor:14::14:

Son düzenleme:
çok şükür herşey yolunda.Sağ salim kavuşmuş yavrusuna.darısı herkesin başına:16:

evet melekte bu yüzden gelmiyor artık:50:

ben her ne kadar çok beklememiş olsam da seni anlayabiliyorum. burada o kadar çok şey okudum ki kendim yaşamış gibi oldum.çoğu zaman okurken ağladıklarım oldu.
en azından neler hissetiklerini iyi kötü anlamaya çalıştım. kendimi onların yerine koydum çoğu zaman.
bu arada söylediklerine çok üzüldüm:14::14: bundan sonra burada herhangi bişey paylaşabileceğimi düşünmüyorum(kendimle ilgili) ve bu yine seni anladığım için.neler hissetiğini yaşamasamda anlayabildiğim için.hep bu söylediklerin aklıma gelecek çünkü:50:
İnşallah bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine Rabbim dualrınızı kabul eder.Allah isteyen herkese nasip etsin.
çok üzgünüm elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor:14::14:

canım benim ah keşke yazmasaydım bunları ama kendimi kötü hissettiğim için paylaştım beni anlayacağınızı düşündüğüm için...

siz devam edin nolur sohbetinize biz melekle başka bi topikteyiz umarım bir gün müjdeli haber verir sizden fikir danışırız yine ara ara gelicem halinizi hatrınızı sormak adına

nolur beni yanlış anlamayın niyetim sizi üzmek değildi hepinizi çoooook seviyorum...siz iyi olun o bile umut bize duaların iyi dileklerin için saol ayçam öpüldün
:54::54::54::54:

aramızdan ayrılmak gıbı bır sey yaparsan ınan ol bende gırmem daha bu topiciğe..

canımsın benımm herzaman ne dedım sana sağlıklı olduğuna önce şükür et sonra gerısı gelecek.Rabbım sızın en doğru zamanınızı beklıyo demek kı cnm.Demekkı şuanda bırseyler ters kı sımdılık beklemede...

ne olur uzme kendını bende çok uzuldum yemınle...Rabbım en kısa zamanda sanada nasip eder ınssssssss:16::16::16:

aramızdan ayrılmak gıbı bır sey yaparsan ınan ol bende gırmem daha bu topiciğe..

canımsın benımm herzaman ne dedım sana sağlıklı olduğuna önce şükür et sonra gerısı gelecek.Rabbım sızın en doğru zamanınızı beklıyo demek kı cnm.Demekkı şuanda bırseyler ters kı sımdılık beklemede...

ne olur uzme kendını bende çok uzuldum yemınle...Rabbım en kısa zamanda sanada nasip eder ınssssssss:16::16::16:

gelmiyo gözdem gelmiyoo off çok kötüyüm yaa:14::14::14::14::14::14:

niye ki kızz :27: bizi şaşırtır koyar belki :23: daha hastaneden çıkmamıştır büyük ihtimalle dimi :26:

bildiğim kadarıyla hastanede daha bugün gene ararım ben onu

dün 2 gibi filan konuştuk anastezinin etkisi gitmiş bacaklarım filan açıldı ama henüz kalkmadım demişti

slm kızlar günaydın

dün akşam ışılla konuştum dün gecede hastanedeydi bugün çıkacak herhalde ayağa filan kalkmış iyiymiş

sütü gelmemiş sanırım şimdilik mama vermişler eloşa

çok tatlıymış ela da

elayı görmek için sabırsızlanıyorum zaten ben :16:

slm kızlar günaydın

dün akşam ışılla konuştum dün gecede hastanedeydi bugün çıkacak herhalde ayağa filan kalkmış iyiymiş

sütü gelmemiş sanırım şimdilik mama vermişler eloşa

çok tatlıymış ela da

elayı görmek için sabırsızlanıyorum zaten ben :16:

nilüfercim bizlerinde çok selamlarını iletirsen sevinirim .. bizim içinde koklasın eloşuu:16: ne güzel kokar şimdi o :nazar:

günaydın hayırlı cumalar kızlar..

hoşbuldum canımm.. eloşum iyi teyzesi uyuyor... beni soracak olursan bende iyiyim ufak tefek ağrılar dışında.. çok şükür iyi geçti ameliyatım falan... :)

maşallah her ikinize de eloşumuzada :nazar: uyuyormu kuzumm oyyyyyy kıyamam nasılll güzel mi anlatsana azzz :16::16:

Ayrıca doğum hıkayenı yazcan mı

kızlarrr ben geldim ama kimse yokkkk:)

canım benm hoşgeldin :16:

çok sevindim tatlım sorunsuz şekilde çıktın geldin ne güzel

artık deneyimlerini bizimle paylaşırsın geniş geniş anlatırsın :9:

bende kontrole gittim çok şükür gayet sorunsuz gidiyoruz dr um kesinlikle gerilik olmadığını söledi ölçümlerde yanlışlık olabilir dedi ama sennki şu an tam gününde dedi

çok heyecanlıydım 4 boyutlu görcem die ama bebiş görünebilecek bi şekilde durmuyomuş bütün hevesim kursağımda kaldı :43:

yarın tekrar gel bi daha bakalım dedi inşallah yarın görebilirim:36:

Back
X