- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın herkes burada olsun sabahtan.. hadi doğumumu anlatacamm yaaaa :):))
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım.. ben minnoşumu doyurdum sonrada bakalım teyzoşlar ne yapıyor dedim :):)
sütün gelmeye başladı mı canım ?
ağrıların filan nasıl rahatlıkla kalkıp tuvalete filan gidebiliyo musun ?
dikiş yerlerinde ağrı var mı ?
nlüşüm hiç sorma annelik nasıl güzel bir duygu anlatmakla bitmz :):)
kızım öyle tatlı öyle mis kokuyor ki.. hiç başından ayrılasım gelmiyor... koklaya koklaya bi hal oluyoruz babası ile....
tek sorun şuan sütümün tam gelmemesi ve kızımında sol göğsümü almaması :):):) şu süt işine bi çözüm bulmam lazım :):)
ağrılardan yana hiç bir sorun yok yani şöyle ağrı hiç yok değil var tabiki ama hareket etmeme engel olcak kadar çok değil hayatım... sadece ilk yataktan kalkış anı zor oluyor onun dışında hiçbir sorun yok....
o zaman sadece ilk gece senn için zor geçti demi canım geri kalanı sanırım iyiydi ?
bende sezeryan düşünüyorum ya iyice soruyorum sana artık![]()
ilk gece evet zordu ama öyle aşırı bi zorluk çekmedim... ben sağlık ocağına gidip geleyim devam edelim canım benim...
günaydın kızlar ışılcım allah ayırmasın evladından darısı bızlerın basına
tamam canım burdayım ben
naber nilüşşşş ? kilo aldınmı accuk ? ben 2 aydır almıyorum , cuma günü doktordaydım , kızım 1600 gr. olmuş minnoşum benim , doktor herşey normal diyor %85 normal doğurursun dedi extra bir durum olmazsa , hayırlısı artık , senin kuzucuk napıyo ?
Ben sorularıma cevap beklerken Işıl doğurmuş gelmiş , noldu benim cevaplar? kaynadı arada galiba :26: neyse bulduğumu koyuyorum bende hastane çantasına sanırım 2 valizle gidicemIşılım sana gelince Allah biran önce şifanı versin zaten ayakların yere basmıyordur şimdi sen sezeryan acısı filan hissetmezsin , ela bebeğimize gelince onada Rabbim sağlıklı , analı , babalı uzun ömürler versin , nazar değmesin kuzucuğa
![]()