o duyguyu cok yakın zamanda ben tattım canım ya yakın arkadasım doğum yaptı bebegın resmını yolladılar telefona ben salya sümük ağlıyodum
darısı bizlere de olsun inşallah canım geçen yaz birsürü bebiş geldi bu yaz da gelecek gibi benim arkadaşlarımdan çocuksuz olan çok az kişi kaldı hayırlısı kısmetse bizim de yakın zamanda olacak inşallah ben inanıyorum inancımızı yitirmeyelim yeter...allah çok büyük bekliyelim mükafatımızı alalım zamanımız gelince
haklısın neşecim,bizimde olucak inş. içimdeki his kuvvetli,
tatlım senin batınada nerdeyse saatler kaldı,heyecan ve belirti varmı
Yinede halimize şükür edelim kızlar.Bizden ne kotu durumda olanlar var.Bide regl olamadığınızı düşünsenize kısırlık ... Allah korusun Onun vakti zamanı var bende takmıyorum artık geleceği zaman var demekki :)
Bebiş düşünmez olurmuyuz bende 9 aylık evliyim 1 haftadır çalışmalara başladık bakalım aralığın başında belli olacak inşş rabbim nasip etsin hepimizeeeeeeee
aynen canım benmde gözüm aralığın üstünde :))))))
nese ablam hamile kaldığında hemen sormuştum belirtilerin neydi diye,belirtim falan hiçbişi olmadı benim dedi,sakın sende kafana takma illa belirti olcak die demişti,yani yine en kesin belirti adet geçmesi şahsımca..
ayy gözde yaa senin şu umut dolu sözcüklerin çok hoşuma gidio hemde umudumu yesertiyo,masallah masallah,Allahım tevekkülünü(tevekkülümüzü)her daim artırsın inş.
Senindemi regl dönemin aralığa geliyor kaçında peki :)
10-15 arası :))) çok heycanlıyımm ya çok istiyorum yaşın erken zart zurt konuşan çok oluyo ama olsunn çıtır anne hesabı
ayyyyyyyy yarın ayın 1 i yarına regl OLMAMAYI bekleyen varmıydı
sonraki günde benım bugünü sayma kaldı 1 günüm aman Allahımmm
Çok heyecanlıı
aynen çookkk heyecanlı geri sayım yapıyoruzzzzz saatleri bileee
beNNN Geldımmm; sımdı baktm sonuclara 0.26 degerımNe hıssetmem ne dusunmem gerekıo bılmıorum,ilk kez elle tutulabılır bu derece gecerlı belırtılerım vardı e artık bukadarıda pskolojk olamaz dıodumm gayette olabılıomus Iyı temennılerde bulnmssnz kızlar eksk olmayan. Ne yazcagımıda blemedm sımdı :/
beNNN Geldımmm; sımdı baktm sonuclara 0.26 degerımNe hıssetmem ne dusunmem gerekıo bılmıorum,ilk kez elle tutulabılır bu derece gecerlı belırtılerım vardı e artık bukadarıda pskolojk olamaz dıodumm gayette olabılıomus Iyı temennılerde bulnmssnz kızlar eksk olmayan. Ne yazcagımıda blemedm sımdı :/
ayyyyyyyy yarın ayın 1 i yarına regl OLMAMAYI bekleyen varmıydı
sonraki günde benım bugünü sayma kaldı 1 günüm aman Allahımmm
Çok heyecanlıı
BEEEEENNNNNNN.... olmamayı bekliorum İNŞALLAH.... normalde bugün günü sancılarım var ama bakalım.. aşılama da ve kullanılan ilaçlardan dolayı 1 gün gecikme normalmiş o yüzden eğer ki sabaha kadar olmamıs olursa gidicem tahlile.. daha önceki aşılamada sabırsız davrandım 11. günde yaptırdım 10 cıktı erken sevindim sonrada düştü cok üzüldüm artık alısıtğım için heycan yok sadece her wc turuna korkarak gidiyorum o kadar... Hayırlısı olsun zamansız yağmur damlası düşmezmiş birgün elbet olur...
Reglın geçsede bekle bıraz daha guzelım ayyy bizz kadınlarrr anamızın karnında nasıl durduysak 9 ay zaten ona şaşıyorum bu ne telaş bune acelecilik hepimizde var zaten
nerdesiniz hatunlaarrr huuuuuuu
biz geldiikkk, bugün çok şükür keseyi görmek nasip oldu
teyzeleri kesemiz 5.7mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?