milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

o duyguyu cok yakın zamanda ben tattım canım ya yakın arkadasım doğum yaptı bebegın resmını yolladılar telefona ben salya sümük ağlıyodum

valla bişi diyimmi,arkadasımda hamileyim diye mesaj atınca benim uykusuzluktan zor acılan gözlerimde uyku muyku kalmadı,içimde bi volkan koptu,sonra kalktım abdest aldım namaz kıldım dua ettim,biraz ferahladım,öyle uyumusum:2:

haklısın neşecim,bizimde olucak inş. içimdeki his kuvvetli,
tatlım senin batınada nerdeyse saatler kaldı,heyecan ve belirti varmı

Yinede halimize şükür edelim kızlar.Bizden ne kotu durumda olanlar var.Bide regl olamadığınızı düşünsenize kısırlık ... Allah korusun Onun vakti zamanı var bende takmıyorum artık geleceği zaman var demekki :)

haklısın neşecim,bizimde olucak inş. içimdeki his kuvvetli,
tatlım senin batınada nerdeyse saatler kaldı,heyecan ve belirti varmı

canım dün ve önceki gün bikaç saat kasık ağrım oldu sol kasığımda onun haricinde hiçbir belirtim yoktu
ama bu gün regl olcakmışım hissi var sanki her an geldi gelecek çok sinirli ağresif bi de ağlak moddayım dokunsan ağlıycam
regl sendromları yaşıyorum yani şu anda o yüzden bu aydan vazgeçtim ben

kesinlikle katılıyorum canım bu halimize şükür

nese ablam hamile kaldığında hemen sormuştum belirtilerin neydi diye,belirtim falan hiçbişi olmadı benim dedi,sakın sende kafana takma illa belirti olcak die demişti,yani yine en kesin belirti adet geçmesi şahsımca..
ayy gözde yaa senin şu umut dolu sözcüklerin çok hoşuma gidio hemde umudumu yesertiyo,masallah masallah,Allahım tevekkülünü(tevekkülümüzü)her daim artırsın inş.

Ama öyle tatlım Rabbimin bir bildiği vardır mesela bizim borcumuz var şuanda araba kredımızı oduyoruz herhalde elımızın bıraz daha toparlanmasını bekledıkten snra verecek bunlar hep bir işarettir.
Rabbim dağına göre kar verirmişş..

Amin İnşş hepimizinkini arttırsın...

ayyyyyyyy yarın ayın 1 i yarına regl OLMAMAYI bekleyen varmıydı

sonraki günde benım bugünü sayma kaldı 1 günüm aman Allahımmm

Çok heyecanlıı

aynen çookkk heyecanlı geri sayım yapıyoruzzzzz saatleri bileee

beNNN Geldımmm; sımdı baktm sonuclara 0.26 degerım Ne hıssetmem ne dusunmem gerekıo bılmıorum,ilk kez elle tutulabılır bu derece gecerlı belırtılerım vardı e artık bukadarıda pskolojk olamaz dıodumm gayette olabılıomus Iyı temennılerde bulnmssnz kızlar eksk olmayan. Ne yazcagımıda blemedm sımdı :/

çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım daha cok başı herhalde ikinci tahlile ne zaman gideceksin bu esnada sakın yorma kendını takma kafana bişey oluruna bırak herseyı

10 uzerı olunca ben hamılelık dıye bılıyorum belkı yenı yenı oluşuyodur..

ayyyyyyyy yarın ayın 1 i yarına regl OLMAMAYI bekleyen varmıydı

sonraki günde benım bugünü sayma kaldı 1 günüm aman Allahımmm

Çok heyecanlıı

BEEEEENNNNNNN.... olmamayı bekliorum İNŞALLAH.... normalde bugün günü sancılarım var ama bakalım.. aşılama da ve kullanılan ilaçlardan dolayı 1 gün gecikme normalmiş o yüzden eğer ki sabaha kadar olmamıs olursa gidicem tahlile.. daha önceki aşılamada sabırsız davrandım 11. günde yaptırdım 10 cıktı erken sevindim sonrada düştü cok üzüldüm artık alısıtğım için heycan yok sadece her wc turuna korkarak gidiyorum o kadar... Hayırlısı olsun zamansız yağmur damlası düşmezmiş birgün elbet olur...

Reglın geçsede bekle bıraz daha guzelım ayyy bizz kadınlarrr anamızın karnında nasıl durduysak 9 ay zaten ona şaşıyorum bu ne telaş bune acelecilik hepimizde var zaten

Reglın geçsede bekle bıraz daha guzelım ayyy bizz kadınlarrr anamızın karnında nasıl durduysak 9 ay zaten ona şaşıyorum bu ne telaş bune acelecilik hepimizde var zaten

aynen tatlım ya.. cok sabırsızız.. ya yarın yada cuma yaptırıcam tahlili zaten bu güne kadar nasıl durdum bilmiorum cokta acıkcası merak etmiorumda ona göre baska işlerim var öğreniyimde kafamda cıksın..

Son düzenleme:
nerdesiniz hatunlaarrr huuuuuuu

biz geldiikkk, bugün çok şükür keseyi görmek nasip oldu

teyzeleri kesemiz 5.7mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…