kızlar günaydın umutluay allah gönlünüze göre versin inşallah folik asiti tanıdığın bir eczaneden tabikide alabilirsin ama ilk doktora muayene olmanı tavsiye ederim belki baska bir rahatsızlığın vardır allah korusun gebe kalmak için o yüzden 1 kere git derim
çok teşekkür ederim sağol.evet aslında gitmem gerektiğini biliyorum ama birazcık doktor ( jinekolog) fobim var sanırım
Kızlarrrrrr ıyı aksamlarrr:) ben yarın kan testı yaptırmaya gıdecegım( persembe gunu kursa baslıorum cunku 2ay sonrada ısbası yapacagım) batımm 3 u ama kursa kendımı verebılmek adına bu stresı uzerımden atıp oraya ole gıtmemm gerekıo dıe dusundumm.Belırtılere gelnce bıgun var bıgun yok dusunnce var dusunmeynce yok; ama ben dusunmekten tırlatmak uzereımm o yuzden olumlu olumsuz sonucu ogrenıp artk onume bakmak ıstıorumm,esımde bendeee asırı yıprandıkkk.Yarın sızlere Rabbımın bna uygun gordugu hakkıkmda hayırlı olan sonuclarla yazacagımm.
merhaba kızlar öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin:)
bizde artık bir bebğimiz olsun diye karar verdik ve başladık
size sorum ben hiç doktora gitmedim bu konuyla ilgili.illa gitmek gerekiyor mu?
Hamileleiğe karar vermeden önce folik asit alınmalı ve kızamıkçık aşısı yaptırılmalı diye okudum.sizlerde bunları yaptırdınız mı?
Umarım hepimiz hayırlı güzel haberler alırız..
o zaman bu fobiyi yenmek için iyi bir sebep olacak eee hamiş olduğunda 9 ay jinekologla yaşamak zorunda kalacaksın :)
GÜNAYDIN ANNE nasılsın bugün
iyiyim canım çok şükür, 1de doktora gidicem biraz heyecanlıyım
sen nasılsın?
günaaayyyydıınnnnnnn
kızzz gözde neşe itraf edin sabah test yaptınız mı :)
kızzz gözde neşe itraf edin sabah test yaptınız mı :)
ayrıca adet olcakmışım gibi bi his var şu anda vucudumda teste gerek kalmıycak canım
neşecim biliyosun ki tecrübeli arkadaşlar acıklıyo hamilelik belirtisi ile regl belirtisi aynı ama sen yine de gününü bekle
napıyosunuz tatlışlarya ben çok sık giremiom nete,muhabbettleri hep kaçırıom ,bizim net o kadar ağır o kadar ağırki,bi o kadarda insanı sinir edio kızlar adet madet olmayın getirim bebişleri tabi benimki şaka takdiri ilahi,dünde çok yakın bi arkadasımın hamile olduğunu öğrendim,artık hislerimi anlatmaya gerek yok,beni çok iyi anlıosunuzdur
napıyosunuz tatlışlarya ben çok sık giremiom nete,muhabbettleri hep kaçırıom ,bizim net o kadar ağır o kadar ağırki,bi o kadarda insanı sinir edio kızlar adet madet olmayın getirim bebişleri tabi benimki şaka takdiri ilahi,dünde çok yakın bi arkadasımın hamile olduğunu öğrendim,artık hislerimi anlatmaya gerek yok,beni çok iyi anlıosunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?