milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

amiiin canım amiiiin

sendede sırt bel ağrısı çok oluyo mu ?

çok iş yaparsam oluyor bende ben hiç durmadım ki hamile olduğumdan beri

cam sildim perdeleri yıkayıp astım tabi şimdi şimdi ağırlaştım ama maşallah benım hamıleliğim güzel geçti yaaa bı sorun olmadı şükür inş sizlerinde oyle olur :16::16:

cam sildim perdeleri yıkayıp astım tabi şimdi şimdi ağırlaştım ama maşallah benım hamıleliğim güzel geçti yaaa bı sorun olmadı şükür inş sizlerinde oyle olur :16::16:

inşallah canım gerçekten senin oldukça rahattı ayça uzun süre bulantı yaşadı genel olarak diğer kızların da rahattı darısı başımıza:16::16:

maşallah yavrum ya cesarete bakk:53::53:

benim keseye de vajinal baktı zaten canım muhtemelen kalp atışı için de vajinal muayene yapacak öyle düşünüyorum erken çünkü üstten duyulmaz

Şimdilik cesaret varrrrrrrrrr olmasına da bakalım yumurta ...te dayandımı nederim bılmıourum:9::9::9:

yaa canım bende 10 gündür evdeydim çok iyiydim dedğin gibi evin bütün işlerinide yaptım hiç rahatsızlığım olmadı ama işe gelip böyle oturmak beni mahvediyo yaa

maşallah sanada :nazar: ne güzel rahat geçirmişsin

bi de göğsünün alt kısımları ?

o işte şimdilerde oluor bende benım kız 32. haftamdan sonra aşşağıya inmişti bı ara korku yaşadık biz vajınamda hafıf hafıf kasılmalarım vardı hastanede kaldım 4 5 saat boyunca serumla erken doğumumu durdular.

Şimdi şükür yukarıya çıktı biraz o ayaklar göğsümün altında nasıl ittiriyor eşşek yaaaaaaaaaa :16::16::16:

inşallah canım gerçekten senin oldukça rahattı ayça uzun süre bulantı yaşadı genel olarak diğer kızların da rahattı darısı başımıza:16::16:

evt yaa en zor ayçanın geçti sanırım o da unutmuştur hepsini bebişini kucağına alınca :16:

benmde oturmazsam iyiyim onun dışında bi zorluğu yok çok şükür

yaa canım bende 10 gündür evdeydim çok iyiydim dedğin gibi evin bütün işlerinide yaptım hiç rahatsızlığım olmadı ama işe gelip böyle oturmak beni mahvediyo yaa

maşallah sanada :nazar: ne güzel rahat geçirmişsin

sanada maşallah canımmm senınde rahat geçti evet.İşte olunca doğrudur yaaa ayaklar şişer yuruyemedğin için bel sırt ağrısı mahfeder ınsanı her 20 25 dkka da bir kalk gez senn

hahaahahah deli hatun senii :9::9::9::9: sen bu kararı vermişsin değişmesin

Sana tavsiyem olsun bu genelde her hamiş yaşayabiliyormuşş çok sık mantar enfeksıyonuyla karşılaşabılırsın..Genital bölgeni mumkun oldupunca temiz ve kuru tutmaya çalış... bol bol su içç ciddi anlamda bol su iç ... Bırde akıntıların çoğalacak şimdiden sonra onun içinde benım doktorum şey demıstı gunluk ped kullanma.Neden deyınce halıyle kaç saat kaldığı bellı değil ve o gunluk pedler tum ıslaklığı çekmıyo halıyle vajen bolgende ıslak kalıyorçIslak kalmasıda mantara yıol açıyor.He korkulacak bişey mı hayır çok ilerlemediği surece... Ben peçete koyuyorumm..

o işte şimdilerde oluor bende benım kız 32. haftamdan sonra aşşağıya inmişti bı ara korku yaşadık biz vajınamda hafıf hafıf kasılmalarım vardı hastanede kaldım 4 5 saat boyunca serumla erken doğumumu durdular.

Şimdi şükür yukarıya çıktı biraz o ayaklar göğsümün altında nasıl ittiriyor eşşek yaaaaaaaaaa :16::16::16:

kasılmayı filan iyi hissetmişsin yaa ben hiç bişi hissetmiyorum ağrıdan başka anlamaz mıyım acaba öle bişi olsa :31:

sanada maşallah canımmm senınde rahat geçti evet.İşte olunca doğrudur yaaa ayaklar şişer yuruyemedğin için bel sırt ağrısı mahfeder ınsanı her 20 25 dkka da bir kalk gez senn

artık bu haftayıda böle geçirip cuma ayrılcam inşallah bi aksilik olmazsa

gerçi ben ayrılcam diyorum takvime göde ama inş bebişte normal gidiyordurda dr verir raporu

kasılmayı filan iyi hissetmişsin yaa ben hiç bişi hissetmiyorum ağrıdan başka anlamaz mıyım acaba öle bişi olsa :31:

Nasıl oluyor biliormusun canım bende kasılma o dıyınce doktorum çok şaşırmıştım.

Hanı genıtal bölgende mıkrop kaparda wc e gıdersınde çişini yaptığında hafıf yanma gıbı bır hıs olur işte o normal zamanda oluyorsa dıkkat etmek lazımmış onun adı kasılmamış.Bende mantar şikayetıyle gıtmıstım 32. haftada bı baktım hem hafıf sancım var nst de hemde kasılmam çok değişiktii :1:

artık bu haftayıda böle geçirip cuma ayrılcam inşallah bi aksilik olmazsa

gerçi ben ayrılcam diyorum takvime göde ama inş bebişte normal gidiyordurda dr verir raporu

Valla çalışıpta hamıle olmak zor Allah yardımcısı olsun herkesın... :16:

Bu arada birde bebişin kılo almasını ıstıyorsanız bol bol muzz gunde 2 adet lıght sut yağsız olduğundan dolayı tum vıtamınler bebeğe gıdıyormuş dırek.. ve soda :) soda hem annedekı gazın bebeğe geçmesını engellıyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş... :9:

$3d-36haf.webp

Bu arada kuzum işte teyzelerii :16::16::16::nazar::nazar:

Sana tavsiyem olsun bu genelde her hamiş yaşayabiliyormuşş çok sık mantar enfeksıyonuyla karşılaşabılırsın..Genital bölgeni mumkun oldupunca temiz ve kuru tutmaya çalış... bol bol su içç ciddi anlamda bol su iç ... Bırde akıntıların çoğalacak şimdiden sonra onun içinde benım doktorum şey demıstı gunluk ped kullanma.Neden deyınce halıyle kaç saat kaldığı bellı değil ve o gunluk pedler tum ıslaklığı çekmıyo halıyle vajen bolgende ıslak kalıyorçIslak kalmasıda mantara yıol açıyor.He korkulacak bişey mı hayır çok ilerlemediği surece... Ben peçete koyuyorumm..

benim akıntım yok şu anda hiç ama pamuklu iç çamaşırı giyip sürekli kuru tutuyorum canım tavsiyelerine uycamm

bu arada biz daha kimseye söylemedik siz ailelerinize ne zaman söylemiştiniz?
:44::44:

benim akıntım yok şu anda hiç ama pamuklu iç çamaşırı giyip sürekli kuru tutuyorum canım tavsiyelerine uycamm

bu arada biz daha kimseye söylemedik siz ailelerinize ne zaman söylemiştiniz?
:44::44:

Ben hemen söylemiştim :) dayanamadım hehehehe :9::9::9:

selam kızlar nasılsınız baakalım valla sohbet muhabbet ilerlemiş biz uğrayamıyoruz :):)

bu arada gözde seni facete ekledim ama kabul etmedin sanırım :):)

Back
X