benim akıntım yok şu anda hiç ama pamuklu iç çamaşırı giyip sürekli kuru tutuyorum canım tavsiyelerine uycamm
bu arada biz daha kimseye söylemedik siz ailelerinize ne zaman söylemiştiniz?:44::44:
bizde kalp atışlarını duyduktan sonra sölemiştik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim akıntım yok şu anda hiç ama pamuklu iç çamaşırı giyip sürekli kuru tutuyorum canım tavsiyelerine uycamm
bu arada biz daha kimseye söylemedik siz ailelerinize ne zaman söylemiştiniz?:44::44:
benım kılomu duyda ınanmaaaaa Ben tamı tamına 18 kg almış bulunmaktayımmmmm
bıde ödemim de var acayıp şişirdi tum guzelliğimi aldııı inşş doğumda gider..
Öykü hanımcık geçen hafta 2900e yakındı bakalım yarın gıdıcem kontrole ne kadar olmuş![]()
kızlar benim çürkin uyanıyoo ben kaçtım.. öptüm sizi...
çatlak durumları nasıl peki ?
epudiral mi olmuştun sen canım ne güzel ya bizim hatunlarımız gayet güçlü çıktı baksana biri çatır çatır normal doğum yapıyo biri ameliyatta hiçbişey hissetmiyo harikaa![]()
çok şükür ki hiççç çatlağım olmadı herhalde bunyeden kanaklanıyor ... gerçi bu ara geceleri kasınmaya basladı ama vucudumun her yerı kasınıyo çatlak ıcınde gereksız urunler almayın bebe yağı derım ben sıze ınanılmaz rahatlatıyo doktorumda demıstı bıde badem yağı...
Bilmiyorum anacım ben yedikçe yedım valla hiç kendımıı kasmadım o konuda bıde ben sıgara içiyodum ya onceden onunda etkısı var bırakınca oda çok yedırdı.
Şişme bakımından da burnum ve dudaklarım acayıp şişti benım :) cıldımde göğüs aralarımda boyun kısmımda acayıp ben çoğaldı umarım onlarda gıder one oyle yahu
sonra bıde ben kıloyu popoya gobeğe aldım
aldım ama bayagı benn valla uffffffffffff
bizde kalp atışlarını duyduktan sonra sölemiştik
ışıl epudural olmuştu
ayy Allahım inşallah bizimde öyle kolay olur![]()
ayy bende dün bacağımda mor bi çizgi gördüm sanki yaa sanırım ben çatlamaya müsaitim akşam tekrar bakıcam
çok üzüldüm ama yaa inşallah genede fazla çatlamam bende bebe yağı sürcem artık güzelce
canım ayaktaki mor çizgi varis belirtisi çok ufak ufak hepımızde olacak merak etmeyin asıl çatlamaya başladığını kırmızı lekelerden anlıyormussun kırmızı olurmus basta ve sonra kaşınmayla devam edıyormuş...
Bu arada ben kaçıyorum artık yavastan evı temızleyeyım supurge açtım kaç saat once sımdı sıleyım toz alayım sonra yıne dınlenıp yemek yapıcam![]()
Çok opuldunuz![]()
canım ayaktaki mor çizgi varis belirtisi çok ufak ufak hepımızde olacak merak etmeyin asıl çatlamaya başladığını kırmızı lekelerden anlıyormussun kırmızı olurmus basta ve sonra kaşınmayla devam edıyormuş...
Bu arada ben kaçıyorum artık yavastan evı temızleyeyım supurge açtım kaç saat once sımdı sıleyım toz alayım sonra yıne dınlenıp yemek yapıcam![]()
Çok opuldunuz![]()
günaydın kızlarrr
günaydın nülüşüm beni uyku tutmuyor ya nasılsın bugün
iyiyim yaa akşam eve gider gitmez yattım dinlendim zaten bakalım ne zaman ağrımaya başlayacak belim sırrtım
sen nasılsın
iyiyim şükür de gece uykusunu uyuyamıyorum bölük börçük oluyo gece defalarca wc ye kalkıyorum sabah 5 te gözlerim pörtlüyo sağa dön sola dön yok gündüzleri ara ara uyuyorum sanırım ondan :44:
günaydın kızlar
gündüz uykusu geceyi çok etkiliyo
yapabiliyosan gündüz uyuma gece rahat edersin ama evde olupda azıcık kestirmemekte zor tabi![]()
günaydın kızlar