milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada sizden başka kimse bilmiyor henüz hamileliğimi anneme bile söylemedim daha bi tatile gidip gelicez 15 ekimde burda olurum ozaman tekrar kontrole gitçem bebeiş görünsün kalp atışları duyulsun ondan sonra diyorum ama içim de nasıl durcak bilmiyorum valla:1::1::1::1:

Şanslıyız desene.Ama anlayabiliyorum senı bende ilk aldığımda haberi herkrese yaymak istedim... Sen nasıl istersen kararın senın... Bebek senın ıstediğin zzaman soylersın :))

Ben anneme 4 yaşındaki yeğenime soyletmistim anneanne teyzemin karnında bebek var demişti kadın abdest alıyordu şaştı kaldı

slm kızlar hiç kimsecikler yokmuş burdada

cuma günü kontrolüm vardı dr bebeğin karın çvresinin 2 hafta geri olduğunu söyledi nedenini öğrenmek için eskişehirde bi dr a yönklendirdi

dün oraya gittik suyumda azalmış ama bebişte kilo azlığının dışında bi sorun olmadığı söledi suyun azlığı içinde afyonda üni. hastanesine geldik yatış verdi dr serum ve su takvviyesiyle suyu çoğaltmaya ççalışıyoruz

dün yattığımdan beri bi derece fazlalaşmış suyum takip etmeye devam edecekler bi kaç günn daha hastanedeyim yani

kızlar dua edin bana lütfween olur mu bebişimin suyu artsın

çünkü azalırsa bebişi alıp küveze koymayı düşünüyo drlar

inş böyle artamya devm eder suym

cuma günü kontrolüm vardı dr bebeğin karın çvresinin 2 hafta geri olduğunu söyledi nedenini öğrenmek için eskişehirde bi dr a yönklendirdi

dün oraya gittik suyumda azalmış ama bebişte kilo azlığının dışında bi sorun olmadığı söledi suyun azlığı içinde afyonda üni. hastanesine geldik yatış verdi dr serum ve su takvviyesiyle suyu çoğaltmaya ççalışıyoruz

dün yattığımdan beri bi derece fazlalaşmış suyum takip etmeye devam edecekler bi kaç günn daha hastanedeyim yani

canım arkadaşım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun hiç üzülme benim eltimdede öyle oldu bebişi çok saglıklı korma canım inşallah o güzel meleginin sulu bir havuz dolusu olsun:52: kib öptüm

canım çok geçmiş olsunnn yani bu durumlarda ne yapılır bilmıyorum yat dınlen dıyorsa doktorun yat dınlen canm yorma kendını Rabbım evladının mıyadında gelmmesını nasıp etsın sağlıcakla ıns... :nazar::nazar:

canım arkadaşım sana dua ediyorum şu anda işteyim allahım yardımcın olsun bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin yat dinlen kendini yorma tamam mı:54:

bu arada sizden başka kimse bilmiyor henüz hamileliğimi anneme bile söylemedim daha bi tatile gidip gelicez 15 ekimde burda olurum ozaman tekrar kontrole gitçem bebeiş görünsün kalp atışları duyulsun ondan sonra diyorum ama içim de nasıl durcak bilmiyorum valla:1::1::1::1:

canım benim çok sevindim allah hayırlı etsin çok gzel bi duygu allah tamımını erdirsin valla uyu uyyabildiğin kadar canım bende ilk başlarda çalışyorum diye uyuyamıyordum şimdi işi bıraktım bu seferde ağrı falan oluoyr olmuyo yani tatilde d,kkat et canım kendine allaha emanet ol ay çook sevindim ya......

plasebo allah yardım etsinn canım allah şifa versin senin için bol bol dua edeceğim en kısa zamanda bebişinle senin iyi haberlerini burdan alrız.

myhos şekerim benimde bu arada oğlum olcak notunu al lütfen paşa geliyor topiğimize

Duaların seninle gitcem inşallah güzel haberlerini alacağız uzme kendini

canım benim çok sevindim allah hayırlı etsin çok gzel bi duygu allah tamımını erdirsin valla uyu uyyabildiğin kadar canım bende ilk başlarda çalışyorum diye
uyuyamıyordum şimdi işi bıraktım bu seferde ağrı falan oluoyr olmuyo yani tatilde d,kkat et canım kendine allaha emanet ol ay çook sevindim ya......
Bizde çok sevindik canım umarım herşey yolunda gider:nazar:

myhos şekerim benimde bu arada oğlum olcak notunu al lütfen paşa geliyor topiğimize
ohhhh bir paşa daha masallah

Son düzenleme:
kızlar selam kımsecıkler yokkk ama ben yınede yazayım

Allahın izni ile perşembe sabahı doğuma gidiyorum 9 gıbı sunıyı yemek ıcın yatısım olacak :52::52:

Sizlerden dualarınızı esirgememenizi istiyorum canlar
Rabbım hepımızı klurtarsın ıns kolaylıkla:16:

Allahın izni ile perşembe sabahı doğuma gidiyorum 9 gıbı sunıyı yemek ıcın yatısım olacak :52::52:

hadi bakalım:))) hayırlısıya inşallah sağ salim kavuşacaksın meleğine cnm:16:
dularım seninle olacak:16:
dediğim gibi sancıların sırasında bol bol dua et sen de.bir de yanında eşin olsun elini sıkarsın bol bol:)))
herkesin ağrı eşiği farklı tabii ama herşeyin bir kaç saat içinde olup biteceğini düşün ve sadece bebeğine kavuşacağın ana odaklan;)

hadi bakalım:))) hayırlısıya inşallah sağ salim kavuşacaksın meleğine cnm:16:
dularım seninle olacak:16:
dediğim gibi sancıların sırasında bol bol dua et sen de.bir de yanında eşin olsun elini sıkarsın bol bol:)))
herkesin ağrı eşiği farklı tabii ama herşeyin bir kaç saat içinde olup biteceğini düşün ve sadece bebeğine kavuşacağın ana odaklan;)

canım ıns senin ki gibi kolay olur doğumum dedıklerını uygulayacağım duayı hıc dusurmem zaten dılımden ama eşimi almayacaklar herhalde yanıma yaaaaa sancı odaları farklı bızım hastanede bende çok gırmesını ıstıyorum ama bakalım

evet artık alayım kızımmı kollarıma umarım hemencecık alabılırım off offff :18::18::18::18:

Hayirli haberlerini bekliyoruz canım rabbim ugrastirmasin kolay doğumlar nasip etsin dualarim seninle

merhaba hanımlar.. nasılsınız..??? uzun zaman oldu topiğe uğramayalı... arada girdim ama.. hepinizi özledimmmm.. :16: ayyy NEŞECİM çok sevindimm hamişsin hayırlı olsun canım valla kendim gibi mutlu oldum inanır mısın.. :43: valla çok sey değişmiş yaa doğuranlar, hamileler çoğalmış.. Allahım bi bana nasip etmedi bu mutluluğu ama yinede şükür halime.. :34: Gözdecim sanada hayırlı olsun inş. sağ salim kucağına almışsındır bebeğini..

Son düzenleme:
Kızlar.selam bugün 4 kilo ile ben urasi 3.160 gramla gözdem öyküyü doğurdu darısı kalanlara

merhaba hanımlar.. nasılsınız..??? uzun zaman oldu topiğe uğramayalı... arada girdim ama.. hepinizi özledimmmm.. :16: ayyy NEŞECİM çok sevindimm hamişsin hayırlı olsun canım valla kendim gibi mutlu oldum inanır mısın.. :43: valla çok sey değişmiş yaa doğuranlar, hamileler çoğalmış.. Allahım bi bana nasip etmedi bu mutluluğu ama yinede şükür halime.. :34: Gözdecim sanada hayırlı olsun inş. sağ salim kucağına almışsındır bebeğini..

çok teşekkür ederim hafisecim havva için senin için melek için ve diğer isteyen tüm anne adayları için bol bol dua ediyorum rabbim size de nasip edecek canım benim daha sık gel özlettin kendini

Kızlar.selam bugün 4 kilo ile ben urasi 3.160 gramla gözdem öyküyü doğurdu darısı kalanlara

oyy maşallahh:nazar::nazar::nazar: tosun uras ve prenses öykü hoşgeldii sefalar getirdi rabbim bahtlarını güzel eylesin canlarım güle güle büyütün meleklerinizi:16::16::16::16:

Back
X