milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ederim canım ama sende içini ferah tutmaya çalış

içim ferah canım ettiğim dualar hafiflememi sağladı hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diyorum daha rahatım rabbim en doğrusunu bilir kimseye kaldıramayacağı yükler vermez

kuzummm nerelerdesin sen :)) sende benım gibisinnn ama ben 2 cm açıklıkla gezıyorum bakalım yarın yıne kontrolum var açılmam ılerlemıs mı eğer ılerlerse ve sancım hıc yokken bana yatış verebılır :) rabbım heppımıze hayırlı doğumlar nasıp etsın

hayırlısı olsun canım , inşallah öyle olmaz çünkü suni sancı zormuş , benim açılma filan varmı bilmiyorum çünkü doktorum bakmıyor ne açılmaya ne çatı muayenesine :26: zaten ben başının yerleşmesinden anlarım ultrasonda dio banada doktoruma güvenmekten başka seçenek kalmıyor , artık bu son günler çok heyecanlı , her an gelebilir meleklerimiz , bi alsak kucağımıza sağ salim diyorum ama bu seferde karnımda kıpırdayışını özlicem :nazar::emir_bebek::nazar: aramızda bikaç gün var , bakalım hangimiz önce kavuşucak bebeğine, inşallah iyi haberlerle dönersin , bebeğinde sende Allaha emanet olun :16:

hayırlısı olsun canım , inşallah öyle olmaz çünkü suni sancı zormuş , benim açılma filan varmı bilmiyorum çünkü doktorum bakmıyor ne açılmaya ne çatı muayenesine :26: zaten ben başının yerleşmesinden anlarım ultrasonda dio banada doktoruma güvenmekten başka seçenek kalmıyor , artık bu son günler çok heyecanlı , her an gelebilir meleklerimiz , bi alsak kucağımıza sağ salim diyorum ama bu seferde karnımda kıpırdayışını özlicem :nazar::emir_bebek::nazar: aramızda bikaç gün var , bakalım hangimiz önce kavuşucak bebeğine, inşallah iyi haberlerle dönersin , bebeğinde sende Allaha emanet olun :16:

seninde iyice yaklaştı yaa

son zamanlar daha mı çabuk geçiyo ne

çok şükür kesemizi gördük nülüşüm herşey yolunda görünüyor şimdilik 4 ekimde kemere gitçez 15-16 sında filan döncez ondan sonra çağırdı kalp atışları için

benim sata göre bebiş biraz geriden geliyormuş geç döllenme olmuş çarşamba beta hcg 1836 idi bugün 3860 çıktı usg ye göre 4+6 dayız sata göre 5+3 şükür dış gebelikten yırttık
:16::16::nazar::nazar:

hakikatten ayçayla görüşen varsa telden bir arayabilirmi yaa iyice merak ettik umarım ikisi de iyidir:nazar::nazar:

Neşecim sevındım adına cnm maşallahh :nazar::nazar::nazar: ohhh için rahatlamıştır biraz..

Ayçaayı aradımmm mesaj attım bakmıyo telefonuna yaaa bende merak ettim ınanın...

Bu arada ben doktordan geldım sımdııı açıklığım 3 cm olmuş kasılmalarım nst de 50 60larda suyun her an gelebılır bebegın kafası cok guzel ıttırıyo dedı bakalım dua edın bana ne olur :1:

Neşecim sevındım adına cnm maşallahh :nazar::nazar::nazar: ohhh için rahatlamıştır biraz..

Ayçaayı aradımmm mesaj attım bakmıyo telefonuna yaaa bende merak ettim ınanın...

Bu arada ben doktordan geldım sımdııı açıklığım 3 cm olmuş kasılmalarım nst de 50 60larda suyun her an gelebılır bebegın kafası cok guzel ıttırıyo dedı bakalım dua edın bana ne olur :1:

hemde nasıl rahatladı gözdem saolasın

ayçaya başka nasıl ulaşabilriz endişe doldum şimdi

hadi hayırlısı senin prenses pek duramaz annesi sabırsızlanıyo size kavuşmak için maşallah doğumun kolay olacak canım
:nazar::nazar::nazar:

çok şükür kesemizi gördük nülüşüm herşey yolunda görünüyor şimdilik 4 ekimde kemere gitçez 15-16 sında filan döncez ondan sonra çağırdı kalp atışları için

benim sata göre bebiş biraz geriden geliyormuş geç döllenme olmuş çarşamba beta hcg 1836 idi bugün 3860 çıktı usg ye göre 4+6 dayız sata göre 5+3 şükür dış gebelikten yırttık
:16::16::nazar::nazar:

tekrar hayırlı olsun cnm gecen sefer neden göremedi acaba ilginç yaniiiii

ayçacım nerelerdesin canım çok merakta kaldık nasılsınız herşey yolundamı prensesimiz nasıl çok çok geçmiş olsun canım

kıyamam canım sana mesaj da da dediğim gibi ne olur üzme kendını sutun kaçar allah korusun sen ona lazımsın annesi sen üzersen sıkarsan kendını ona kım bakacak aaaaa aşk olsun sarılık ne kı anam her çocukta sarılık oluyor kuzum senin ki de şimdi emin ellerde şükür.Dualarım sizinle canım...:16::16::16:
sağol cnm...üzmemeye çalışıyorum. sürekli aradın msj attın ama inan ne telefona bakabildim ne cvp verebildim. çok üzüldüm ben. evet sarılık belki çok önemli değil ama bebeğimi hastaneye bırakıp gelmek çok üzücüydü.o geceyi nasıl geçirdim anlatamam:((( hala da geçmedi.bazen azalıyor bazen artıyr.. kimi doktor çok yüksek değil değeri evde bol bol emzirin diyor.kimi yatırın diyor. ellerinin üzeri mosmor oldu kan almaktan...
sık sık emzirmem gerekiyor.ama sarılık uyku yapıyor.uyandırmak çok zor.bir türlü uyanmıyor.uyansa bile emmek istemiyor. hiç keyfi yok.
2 gündür de uyumuyor. çok zor uyuyor. emmek istemiyor.sanırım gazı varkarnı aağrıyor:(((
canım çok geçmiş olsun.. sıkma canını demek boş biliyorum ama metanetli ol sütün kesilmesin annesi meleğin bi kaç güne seninle olacak yine inşallah...bol bol dua et tatlımm... bende sana bu gece dua edip bebeğin için yasin okuyacağım... Rabbim şifa versin...

cnm çoookkkk duygulandım:16::16: çok teşekkür ederim.allah razı oldun. hakkını helal et.geçecek inşallah.sütüm kesilmedi allahtan ama emmek istemiyor işte.

ayçacım nerelerdesin canım çok merakta kaldık nasılsınız herşey yolundamı prensesimiz nasıl çok çok geçmiş olsun canım
sağol cnm. henüz geçmedi sarılığımız:(( sürekli emzirmeye çalışıyorum . hep uyumak istiyor.uyandırmaya çalışıyorum. gelen giden oluyor bir de...hiççç kendimde değilim anlayacağın. kendi acımı ağrımı bile unuttum...

sağol cnm. henüz geçmedi sarılığımız:(( sürekli emzirmeye çalışıyorum . hep uyumak istiyor.uyandırmaya çalışıyorum. gelen giden oluyor bir de...hiççç kendimde değilim anlayacağın. kendi acımı ağrımı bile unuttum...

canım senın ne sancın var hayrola??

Back
X