milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sızede maşallah canım bol bol hareket ettır canım onu jımnastık gıbı bacaklarını ılerıye gerıye yaptır poposuna kadar kaldır gazını cıkartıyor oyle

bizde çok opuyoruz canımm

herkese iyi geceler pek göz atamasamda kalbim hep sizinle sizleri özledim kıslar bazı saglık sorunlarımız oldu hala beklemedeyiz ama allah yavrularınızı size bagışlasın çok sevindim kıslar benim içinde dua edin detaylarını merak edenlere özelden yazarım şimdilik neşenin oglunu gördüm çok tatlı maşşallah yirimmm ben seni yamannnn

nerde kaldınnn sen kuzummm gel arada da dertleşelim herkes dağıldı gitti

saol canım benim yakışıklı keratam alıcam kızlarınızı

oh maşallah eloşa yürüyo demekk bana az müsade canım emicezz

nerde kaldınnn sen kuzummm gel arada da dertleşelim herkes dağıldı gitti

her zaman müsait olamıyorum mam sizleri hiç unutmadım neşecim canım benim inşallah bir gün dertleşelim çok ihtiyacım var kib çok öptüm

her zaman müsait olamıyorum mam sizleri hiç unutmadım neşecim canım benim inşallah bir gün dertleşelim çok ihtiyacım var kib çok öptüm

slm cnm valla ne günlerdi sürekli konuşurduk herkes dağıldı bende burdaki sohbeti çok özledim inş bi gün haberleşelim
ne oldu cnm senn ne sıkıntın var ?

kimseler ugramaz olmuşşşş kızlar huhu bi ara herkes toplansa eskisi gibi nerde ne yapıyosunuz bi konuşsak ne güzel olurdu

kızlarrr günaydın evet herkes bir yerlere dğılmış aslında dağılma yokta bir yandan cocuk bır yandan işe başlayanlar bana da bu sabah gözde hatırlattı aa dedi 3 yıl olmuş zaman su gibi akıp gidiyor urasım 16 aylık oldu hiç durmuyor yaşında yürüdü paşam çok şükür ama şu aralar çok konuşmuyor onun için herkes anne herşey emme (emme emzik olabilir yemek olabilir su olabilir) :)

oyyyyyyyyy paşamdaki şu güzellliğe bak

anam karının oğlu varya heryerde sergiliyor

Buda benım mınıs Peri kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…