canım merhaba nasılsın senin minnoşu gördüm çok tatlı allah bağışlasın...mesaj kutun doluymuş tatlım onun için mesaj atamadım...
Canım eloşda geç saatlere kadar uyumuyordu.. Ben akşam 6 dan sonra uyutmuyorum 7:30 gibi de yemeğini yediriyorum saat 9 gibi uyuyor kendiliğinden...ilk başlarda 12 gibi uyanır gibi oluyordu ama başında bekledim beşiği hafiften salladım uyanmasına fırsat vermedim.. Bi de uyku tulumu aldım onu giyindiğinde de anlıyor artık uyku vaktinin geldiğini :):)
nekadannn tatlısın sen topiğimizin ablasııı nasıl heyecanla bekledik senii
musmutlu bir ömrün olsun eloş prensess annene babana hayırlı bir evlat olursun inşallah
saol canım benim.. sende oğlunu sağlıkla al inşallah kucağına :)
nekadannn tatlısın sen topiğimizin ablasııı nasıl heyecanla bekledik senii
musmutlu bir ömrün olsun eloş prensess annene babana hayırlı bir evlat olursun inşallah
ayyy hakkaten topiğin ablası eloş...
bizim bebişlerin iç biri yokken eloş vardı :)
maşallah şimdi 7 aylık oldu bile
neşe sanada baya az kaldı sende o kadar dert ettin ama sonunda yamanına kavuşacaksın Allahın izniyle
naptın tüm alışverişini bitirdin mi herşeyi hazır mı bebişinin
evet canım çok az kaldı ah nasıl dert ettim keratayı bekletti bizi birazda üzdü ama inşallah hayırlısıyla kucağımıza alınca hepsini unutucaz
hazır canım biçok şeyi odası yatağı kıyafetleri derken zaman geçiyor tatlı koşturmalarla
siz nasılsınız eymen paşa büyüdümü? böbrek durumu nasıl canım son kontroller ne alemde bizim ilk ölçümden beri biraz küçülme var 20. haftada 6.4 milimdi 30. haftada 5.9 a düştü 5 normal kabul ediliyo inşallah doğumdan sonra normale döner endişeleniyorum biraz minicik yavrumun canını yakmasınlar diye :18::18::18:
bende tombik oğlumla tanıştırayım sizi teyzoşlarıı
Eki Görüntüle 662199
kzıçeler merhabaaaaaaaaaaa çok özledm burayıııııııııı Myhos bebiş doğmus sanırım resmınden gordum ne kadarlık oldu maşallah allah analı babalı buyutsun Insallah bak bende kızımı ekleyeyım
Eki Görüntüle 724233 Eki Görüntüle 724232
ayyy maşallahhhsiz büyüttünüz bebişleri.. bizde gün saymaya devam.. ewet bende özledim nerde o muhabbetler arada uğrayan oluyo ama bazen bakıyorum bende.. ewet neşe de aldı kucağına bebişini bi 10 gün felan oluyo herhalde darısı başıma inşallah..
canımmmm merhaba :))) nasılsın nasıl gidiyor hamılelık özledım valla :)
Buyuttuk sukur canım çok zorlu surecler gecırmedım degıl rabbım yardımcımız olsun hala daha suruyor o zorlu surecler ama sureklı aglamalar azaldı sukur dıs sıkıntımız var sımdı de :) bırı bıtıyor bırı baslıyor
Senınde az kalmıs hayırlısıyla al kucağına bebısını
merhaba.. iyiyim canım.. iyi gidiyo şimdilik başta biraz yatarak gecirdik 2 ay kadar oda bnm bebişi geç farketmemden dolayı düşük sorunumuz oldu ama şükürler olsun iyiyiz.. az kaldı da aslında zaman gecmiyomuş gibi geliyo ama şafağı düşürdük baya..
Çok geçmiş olsun canım..Nasıl bekledik bu kerataları ya dun gıbı aklımda :) ıyı olmanıza cok sevındım...Doğum nasıl olacak konustun mu hıc doktorunla
geçen hafta kontrolüm vardı sordum 37. haftada çatı muaynesi yapıcaz bebeğin baş çevresiyle uyumlu olduktan sonra normal olur ki tahminimce normal gibi dedi.. tabi bu doktorun görüşü ben karar veremedim bazen cesaret patlaması oluyo bazende korku değil de endişe oluyo.. bilemedim yanii..senin nasıldı.?? nasıl gecti..??
benımkısı normal oldu canım hıcte korkma sakın benı çok korkutmuslardı ama oyle kotu bırsey degıl ınan kı ben 5 cm açıklıkla gıttım doğuma sunı sancı verıldı sabah 9 da 13:45 te de kızım doğdu :) sunı sancıda kotu bırsey degıl dınlenme araların oluyor sancı bı gelıyo bı gıdıyor onda bısey yok dayanırsın yanı
5 cm açıklıkla gittin sonra artmadı mı..?? dikişin oldu mu..??:44:
iste sunı sancıyla hemen arttı cok fazla sancı cekmedım yanı Dikişim oldu olmazmı cunku ben ıkınmayı beceremedım :) masada bağırıyorum bılmıyorum ben nasıl ıkıncam dıyeişte o sırada ne yapacagını bılmıyosun sonra yardım ettıler de ıkındık cıktı kızım ustumden bastırdılar yanı
bakalım ben napıcam... canım kusura bakmazsan sağlık ocağına gidicem kontrole çağırmıslardı çıkıp hazırlanıyım..
tamam canım gorusuruz
kzıçeler merhabaaaaaaaaaaa çok özledm burayıııııııııı Myhos bebiş doğmus sanırım resmınden gordum ne kadarlık oldu maşallah allah analı babalı buyutsun Insallah bak bende kızımı ekleyeyım
Eki Görüntüle 724233 Eki Görüntüle 724232
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?