milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

temizledim mesaj kutumu bu arada:)))

nekadannn tatlısın sen topiğimizin ablasııı nasıl heyecanla bekledik senii

musmutlu bir ömrün olsun eloş prensess annene babana hayırlı bir evlat olursun inşallah

ayyy hakkaten topiğin ablası eloş...
bizim bebişlerin iç biri yokken eloş vardı :)
maşallah şimdi 7 aylık oldu bile
neşe sanada baya az kaldı sende o kadar dert ettin ama sonunda yamanına kavuşacaksın Allahın izniyle
naptın tüm alışverişini bitirdin mi herşeyi hazır mı bebişinin

evet canım çok az kaldı ah nasıl dert ettim keratayı bekletti bizi birazda üzdü ama inşallah hayırlısıyla kucağımıza alınca hepsini unutucaz

hazır canım biçok şeyi odası yatağı kıyafetleri derken zaman geçiyor tatlı koşturmalarla

siz nasılsınız eymen paşa büyüdümü? böbrek durumu nasıl canım son kontroller ne alemde bizim ilk ölçümden beri biraz küçülme var 20. haftada 6.4 milimdi 30. haftada 5.9 a düştü 5 normal kabul ediliyo inşallah doğumdan sonra normale döner endişeleniyorum biraz minicik yavrumun canını yakmasınlar diye :18::18::18:

bende tombik oğlumla tanıştırayım sizi teyzoşlarıı

gerçekten çok tatlı oluyo onu hazırlık yaparak beklemek...
bizde film çektirdik malesef baya zor oldu bizim için film sondalı, ilaçlı film filan diolar. voding çektirdik yazık çocuğuma sonda taktılar film çektiler.ama çok şükür reflü çıkmadı bu bizim için çok iyi bi sonuç oldu
sadece darlık olduğu teşhisi konuldu ve takip edilecek artık eymen büyüdükçe oranında büyüyüp kendiliğinden geçme ihtimalide varmış sürekli idrar kültürü ve ultrason yapılacak durum kötüye giderse o zamn tekrar bakılacak işte
annelik zor şey yaa ona yapılan herşey senn canını daha çok yakıyo
sizin durumada sevindim gerçekten belki doğana kadar bişiyi bile kalmaz yavrumun daha oluşumunu ancak tamamlıyo

kzıçeler merhabaaaaaaaaaaa çok özledm burayıııııııııı Myhos bebiş doğmus sanırım resmınden gordum ne kadarlık oldu maşallah allah analı babalı buyutsun Insallah bak bende kızımı ekleyeyım

ayyy maşallahhh siz büyüttünüz bebişleri.. bizde gün saymaya devam.. ewet bende özledim nerde o muhabbetler arada uğrayan oluyo ama bazen bakıyorum bende.. ewet neşe de aldı kucağına bebişini bi 10 gün felan oluyo herhalde darısı başıma inşallah..

canımmmm merhaba :))) nasılsın nasıl gidiyor hamılelık özledım valla :)

Buyuttuk sukur canım çok zorlu surecler gecırmedım degıl rabbım yardımcımız olsun hala daha suruyor o zorlu surecler ama sureklı aglamalar azaldı sukur dıs sıkıntımız var sımdı de :) bırı bıtıyor bırı baslıyor

Senınde az kalmıs hayırlısıyla al kucağına bebısını

merhaba.. iyiyim canım.. iyi gidiyo şimdilik başta biraz yatarak gecirdik 2 ay kadar oda bnm bebişi geç farketmemden dolayı düşük sorunumuz oldu ama şükürler olsun iyiyiz.. az kaldı da aslında zaman gecmiyomuş gibi geliyo ama şafağı düşürdük baya..

Çok geçmiş olsun canım..Nasıl bekledik bu kerataları ya dun gıbı aklımda :) ıyı olmanıza cok sevındım...Doğum nasıl olacak konustun mu hıc doktorunla

Çok geçmiş olsun canım..Nasıl bekledik bu kerataları ya dun gıbı aklımda :) ıyı olmanıza cok sevındım...Doğum nasıl olacak konustun mu hıc doktorunla

geçen hafta kontrolüm vardı sordum 37. haftada çatı muaynesi yapıcaz bebeğin baş çevresiyle uyumlu olduktan sonra normal olur ki tahminimce normal gibi dedi.. tabi bu doktorun görüşü ben karar veremedim bazen cesaret patlaması oluyo bazende korku değil de endişe oluyo.. bilemedim yanii.. senin nasıldı.?? nasıl gecti..??

benımkısı normal oldu canım hıcte korkma sakın benı çok korkutmuslardı ama oyle kotu bırsey degıl ınan kı ben 5 cm açıklıkla gıttım doğuma sunı sancı verıldı sabah 9 da 13:45 te de kızım doğdu :) sunı sancıda kotu bırsey degıl dınlenme araların oluyor sancı bı gelıyo bı gıdıyor onda bısey yok dayanırsın yanı

5 cm açıklıkla gittin sonra artmadı mı..?? dikişin oldu mu..??:44:

5 cm açıklıkla gittin sonra artmadı mı..?? dikişin oldu mu..??:44:

iste sunı sancıyla hemen arttı cok fazla sancı cekmedım yanı Dikişim oldu olmazmı cunku ben ıkınmayı beceremedım :) masada bağırıyorum bılmıyorum ben nasıl ıkıncam dıye işte o sırada ne yapacagını bılmıyosun sonra yardım ettıler de ıkındık cıktı kızım ustumden bastırdılar yanı

bakalım ben napıcam... canım kusura bakmazsan sağlık ocağına gidicem kontrole çağırmıslardı çıkıp hazırlanıyım..

merhaba canım ya kimse uğramıyor artıkkk maşallah öykücüğe çok çok tatlı nazar değmesin kocaman kız olmuş

bende tatlı oğluşumu aldım kucağıma şükürler olsun 14 mayısta doğdu 37+6 da geldi biraz aceleci çıktı oğluşum

3 kilo 900 gr doğdu normal için çok uğraştım 6 saat sancı çektim ama açılmam ilerlemedi 4 cm de kaldı ve oğlumun başı genişti çatıda kaldı yinede uğraştık kısmet böyleymiş

apar topar sezeryana alındık spinal sezeryanla kucağıma aldım ama okadar memnun kaldım ki anlatamam çok korkuyodum sezeryandan hiç bir yan etki yaşamadım ilk gün ayaklandım sütüm 3. gün tam anlamıyla geldi emiyor şimdi sıpa cok cok maşallah

hafiften gaz sancılarımız başladı gündüz 8 ile 12 arası biraz zorluyor kuzumu onun haricindeki saatlerde uyuyor emiyor

şimdilik bizden bukadar öperiz sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…