milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

arkadaşlarlar topiğinizi merakla takip edenlerdenim . bende ilkbahar gibi çoçuk düşünüyorum.

burdan deneyimli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.

arkadaşlarlar topiğinizi merakla takip edenlerdenim . bende ilkbahar gibi çoçuk düşünüyorum.

Hg cnm ben gözde senın ısmın nedır nereden ve yaş kaç ve ne kadarlık evlısın hehehe ahıret soruları gıbı oldu kusura bakma

günaydın kızlarrr...

taze annecik nasılsın bakalım

Günaydın kızlarrrrrr neşecim oradamısınnnnnnn

balım geldim nasılsın ya karşılaşamıyorz bir türlü

Kızlar ben adet oldum yeni bat 10 ocak bu ay presed ve hayıt hapı kullanıyorum.

hayırlı olsun megancım daha çok gel yaa

hoşgeldin canımcım topiğimize batın nedir ekleyelim listeye ama tek şartımız var bol bol paylaşım istiyoruz deneyimli arkadaşlar bize de taktik ve bilgi versinlerr

Son düzenleme:
kızlar sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim. hem sorunlarımızı paylaşıp hemde eğlence sohbet edeceğimzden eminim.

hoşbulduk şekerim batım benim 20 aralık normalde 28 gün adet sürem yanlız ben hala olmadım. hala beklemedeyim.normalde hamilelik olmaması lazım ama bir süpriz olursa bilemem.

Hg cnm ben gözde senın ısmın nedır nereden ve yaş kaç ve ne kadarlık evlısın hehehe ahıret soruları gıbı oldu kusura bakma

adım özlem gözdecim 24 yaşındayım. 1.5 senelik evliyim. bahara minik bir kuş olsun istiyorum.hepimizin tek isteği bu inşallah bizi fazla bekletmezler. uzun süreç bizi bekliyor.

hoşbulduk şekerim batım benim 20 aralık normalde 28 gün adet sürem yanlız ben hala olmadım. hala beklemedeyim.normalde hamilelik olmaması lazım ama bir süpriz olursa bilemem.

oo batımız da geçmiş hayırlısı bakalım inşallah bebek vardır da sen bize taktikler verirsin canım

adım özlem gözdecim 24 yaşındayım. 1.5 senelik evliyim. bahara minik bir kuş olsun istiyorum.hepimizin tek isteği bu inşallah bizi fazla bekletmezler. uzun süreç bizi bekliyor.

tekrardan memnun olduk özlemcim kesinlikle uzun ve meşakatli bir süreç ama umarım bizim için böyle olmaz biz de daha yeni başladık çalışmalara hayırlısı ile erkenden kavuşalım bebişlerimizeee

Son düzenleme:
​Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla topiciğin tadı tuzu kalmadı heeeeeeeee aa aşk olsun hamiş kalan gidiyooo

​Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla topiciğin tadı tuzu kalmadı heeeeeeeee aa aşk olsun hamiş kalan gidiyooo

günaydınnnnnn aynen hamiş kalan uçuyo pırrrrrrrrrr diye olsun hamişimiz olsun da sıkıntı değil nasılsın balım

Son düzenleme:

bende daha çalışmaya başlamadım. biraz kilo vermem gerekiyordu. 6.5 kilo verdim. 4 kilom kaldı. ama sanki ilk diyete başladığımda daha hızlı kilo
veriyordum. şimdi ise daha yavaş ondan mart ayını bulacak böyle giderse napalım sağlık olsun.

kaç kilosun canım doktor mu önerdi kilo vermeni okadar dert etme mide bulantılarından eriyen arkadaşlarım oldu benim bünye olarak sağlıklıysan sorun etme canım öyle korunmayı bıraktığın gibi olmuyo bebiş düşünüyosan başla çalışmalara şimdiden

ewt cnm haklısın hamile kalan arkadaşlar topiği terk etmeyelim .sizin bilgilerinize ihtiyaç var .

ya aslına bakarsan okadar kilolu değildim. 71 den 64.5 kilo ya düştüm. ama eşim illa 60 düş diyor.

tabıkı hamişimiz olsunda bızıde unutmasınlar kızlar bakalım nabıylar ne edıyolar nasıl gecıyor gunlerı paylaşım yapsınlar azcıkk
[/I][/B][/COLOR]

boşver cicim gözdem ya benim göğüslerimin ucu sızlamaya başladı kız anam az önce bi değdim yanlışlıkla elektrik çarptı sanki geçen ay böle olmamıştı reglim mii gelcek acaba onun ağrısımı offf gene başladı yaa pimpirikliğim sinir oluyorum kendime

ıns değildir cnmmm ne kadar var regl olmana??

Bende sımdı eltımın hamıle oldugunu ogrendım 4 haftalıkmıss nasıl sevındım ve nasıl uzuldum ben nıye kalamıyorum dıye onların ılk denemesınde olmus cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…