merhaba hanımlar.. nasılsınız bikaç gündür giremiyorumm evde değildim gelir gelmez actım hemen.. aramıza yeni katılan arkadaslar var hoşgeldiniz serinserin di galiba hayırlı olsun canım cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah..maşallahh yine bn yokum muhabbet gırla gitmiş kacırmısım cok seyi bak bn girdim kimse yok yine.. bnm bu ay pek paylaşıcak bişeyim yok doktor maceram yok inş önümüzdeki ay tüp bebek maceramla sizinleyim şimdilik okumakla yetiniyorum..
kızlar bende 7 aylık evliyim yeni yılda allah nasip ederse bebek çalışmalarına başlıyacagız allah inşallah isteyen herkese nasip eder...
merhaba hanımlar.. nasılsınız bikaç gündür giremiyorumm evde değildim gelir gelmez actım hemen.. aramıza yeni katılan arkadaslar var hoşgeldiniz serinserin di galiba hayırlı olsun canım cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah..maşallahh yine bn yokum muhabbet gırla gitmiş kacırmısım cok seyi bak bn girdim kimse yok yine.. bnm bu ay pek paylaşıcak bişeyim yok doktor maceram yok inş önümüzdeki ay tüp bebek maceramla sizinleyim şimdilik okumakla yetiniyorum..
kızlar bende 7 aylık evliyim yeni yılda allah nasip ederse bebek çalışmalarına başlıyacagız allah inşallah isteyen herkese nasip eder...
bitanem biz bıraktığın gibiyiz çalışamalara son hız devam ediyoruz valla her gece maç her gece gol hal derman kalmadı bacılar yaa sen gel canım olsun geyik de yaparız çozuk da illa maceran olması gerekmiyo önemli olan stersimizi sıkıntımızı atalım güzel güzel paylaşımlar yapalım gülelim eğlenelim
hoşgeldin tatlım inşallah sana da uğur getirirz gel kız gel bizim tapikte var bi hikmet biz hariç her gelen şıppadanak hamile kalıveriyo baksana
bitanem biz bıraktığın gibiyiz çalışamalara son hız devam ediyoruz valla her gece maç her gece gol hal derman kalmadı bacılar yaa sen gel canım olsun geyik de yaparız çozuk da illa maceran olması gerekmiyo önemli olan stersimizi sıkıntımızı atalım güzel güzel paylaşımlar yapalım gülelim eğlenelim
stress yok kızlarrrr :) bırakın kayınvalide elti kayın ve diğerlerini :):) siz işinize bakın :)
stres yok kaynana yan odamda ses cıkaramıyon put gıbı ruh gıbı ıs halledıyoz banyo desen onun odasının onunde kapısını kapatmıyo eyy gıdı eyyy stress nasıl olmasın görümcemi şimdi hiç anlatmıyorum o hepten bela görümce değil örümcek :) kızlar bızde c.tesi eşime tahlil yaptırmaya gidiyok spermiyogram hayırlısı bakalım
of yaaa giremiom çok sık nete,kızlar sohbetleriniz çok tatlı yaa,hepiniz çok tatlısınız,bendede ara ara kasıklarıma batmalar giriyo,acayip bi şekilde uykum gelio aradada belime kramplar giriyo,ama bu ağrılar adetimi geçtikten sonra biraz hafifledi,benim hamilelik belirtilerim beklenen adet günlerini geçtikten sonra cıktı ve şunu söyliim kızlar kesinlike tıpatıp adet belirtilerimle aynıydı,belime ağrı giriyodu şimdi hastalandım diyip tuvalete gidiodum sadece akıntımın geldiğini görüodum bu durum kaç kez oldu,o yüzden kızlar adetiniz gelmeden çıkan belirtilere çok kafa takmayın derim,adetinizin geçmesini bekleyin..
cnm cok yormayın kendinizi hergün hergünde adamcağıza yazık cok kullanmayın kıymetli spermciklerigün aşırı olsun daha sağlıklı (bir gün maç birgün dinlenme) valla bn bu ay hiç kasmıyorum kendimi ne gün takip ediyorum ne maç
Bayıldım bu söze!!!!!HEPİMİZİN GÖBÜŞÜ BEBEK DOLSUN İNŞALLAH Bu arada herkeze iyi akşamlaaaar:2:
stres yok kaynana yan odamda ses cıkaramıyon put gıbı ruh gıbı ıs halledıyoz banyo desen onun odasının onunde kapısını kapatmıyo eyy gıdı eyyy stress nasıl olmasın görümcemi şimdi hiç anlatmıyorum o hepten bela görümce değil örümcek :) kızlar bızde c.tesi eşime tahlil yaptırmaya gidiyok spermiyogram hayırlısı bakalım
Hayırlısı hayatım ıns olumlu sonuclar olacak ben emınım
bu arada bı yerde duymustum ne gulmustum hemde kayınvalıdem de vardı yanımda sözde şuydu
GÖRÜMCE GÖRÜMCE ÖLÜRÜM SENİ GÖRÜNCE hahahahahahhahaha
Günaydınnnn kızlarrrrrrr cumamız hayırlara vesile olur inşşş
Ya benım kasıklarım hasta olacakmşım gibi ağrımaya başladıı yaaa
dun ılışkıye gırdık ondan olmuş olabilirmi yaaaaaaaaa
canım bende de ağrı var belimde de var ağrı üstelik zorlandık mı naptık bilemiyorum :26:
Hayırlısı hayatım ıns olumlu sonuclar olacak ben emınım
bu arada bı yerde duymustum ne gulmustum hemde kayınvalıdem de vardı yanımda sözde şuydu
GÖRÜMCE GÖRÜMCE ÖLÜRÜM SENİ GÖRÜNCE hahahahahahhahaha
​yav ne bıleyım anacımm nasıl zorlayacazkı okadar amannnnnnnnn
süpermiş bu laf sevdim :)
günaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?