milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sanırım kırmızılar geldi... ama sıkma canını.. bir daha ki aya inşallah.....

aynen:5: yok sıkmıyorum ama bu çocuk yapmak ne zormuş yaaaa:1:
insan yapana kadar anlamıyor valla. bu benim ilk ayımdı öyle denedik işte.
ben diyorum ki hastalığım bitince eşimle doktora gidelim önce bir muayene olalım.
ne olur ne olmaz allahkorusun bir sorun varsa da ona göre tedbirli başlayalım herşeye.
hastalığım bitince mi yoksa 3. gününde mi gidelim?
bir de eşimle beraber gidelim diyorum ya hangi bölüme gideceğiz?
çoookk soru sordum:9:

evet canım benim.. Ilk denemede oldu allahım isteyen herkese nasip etsin... Ama stress yapma sakın... Herşey zamanında... En doğru zamanı allahım biliyor... Ben yaşımdan dolayı korkuyordum ama allahım nasip etti çok şükür...

Kesinlikle öyle cnm. Rabbim ol derse olur. umarım bir daha ki aya. neden olmadı ki stresi oluyor tabii insanın üzerinde ama doktora gidersem rahatlarım gibi geliyor bana.
:34:

kesinlikle... görev olarak yaparsan ondan başka hiçbirşey düşünemiyorsun... ama oluruna bırak rahat ol ::):) ama ilişkiye girmeden önce mutlaka besmele çek.... :):)

bak bunu da ilk defa duydum.çekeceğim mutlaka çok teşekkür ederim;)
az önce arkadaşımı aradım hemşire. ben hiç hap kullanmadım. o yüzden biraz ümidim vardı açıkçası ama hap kullanmasan bile 3 ay olmaması çok normal bir durum diyor.
en az gün aşırı olsun diyor ( ki 48saat bile az spermin yenilenmesi için diyor)çocuk olacak diye hergün olmasın sakın diyor.
Tabii bunların hepsi bahane.Allah izin verirse olur ama ben bu ay tadını çıkarmayı düşünüyorum:1::1:

bak ben sana söleyim en önemlisi yumurtlama günnünü hesap etmek ve o zamanlarda gün aşırı ilişkiye girmek.. adetin düzenli oluyorsa da bunu zaten çok kolay bir şekilde hesaplıyorsun.... adet tarihlerini mutlaka not et benden sana tavsiye... yumurtlama günü hesabında çok işine yarıyor :):)

bak ben sana söleyim en önemlisi yumurtlama günnünü hesap etmek ve o zamanlarda gün aşırı ilişkiye girmek.. adetin düzenli oluyorsa da bunu zaten çok kolay bir şekilde hesaplıyorsun.... adet tarihlerini mutlaka not et benden sana tavsiye... yumurtlama günü hesabında çok işine yarıyor :):)

adetimi sürekli bilirim.ne zaman olacağım bellidir. ya 28 dir yada 30 dur. bu ay 28 gün diye hesapladım 2 gün gecikti diyordum ama gecikmemiş meğer 30olmuş:)
ama bu çok normal benim için dediğim gibi 28-30 değişiyor.şaşmaz:)
bu ay yumurtlamaya dikket edeceğim.herkesin değişebiliyor diyorlar ama ben yinede sadece o güne değil o haftaya yoğunlaşacağım.
Rabbim izin verirse de inşallah olur:49: hepimizin hakkında hayırlısı olsun. senin nasıl gidiyor? ne kadar oldu bebiş?kontroller ne durumda?

adetimi sürekli bilirim.ne zaman olacağım bellidir. ya 28 dir yada 30 dur. bu ay 28 gün diye hesapladım 2 gün gecikti diyordum ama gecikmemiş meğer 30olmuş:)
ama bu çok normal benim için dediğim gibi 28-30 değişiyor.şaşmaz:)
bu ay yumurtlamaya dikket edeceğim.herkesin değişebiliyor diyorlar ama ben yinede sadece o güne değil o haftaya yoğunlaşacağım.
Rabbim izin verirse de inşallah olur:49: hepimizin hakkında hayırlısı olsun. senin nasıl gidiyor? ne kadar oldu bebiş?kontroller ne durumda?

benim bebiş daha 5 haftalık minik bir mercimek tanesi teyzesi :)) ayın 16 sında gitmiştim doktora ayın 26 sında tekrar çağırdı.. ilk gittiğimizoe kesemiz göründü bakalım bu gidişte inşallahhem kendini görebilirim hem de kalp atışlarını duyabilirim... şimdilik aşırı derecede bulantım yok ama sabahları ve geceleri ara ara oluyor... bunun dışında da göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet oluştu... bakalım bundan sonraki süreçte bizi neler bekliyor.. ama öylesine güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese hepinize yaşatsın bu duyguyu ve banada bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin inşallah... :):)

benim bebiş daha 5 haftalık minik bir mercimek tanesi teyzesi :)) ayın 16 sında gitmiştim doktora ayın 26 sında tekrar çağırdı.. ilk gittiğimizoe kesemiz göründü bakalım bu gidişte inşallahhem kendini görebilirim hem de kalp atışlarını duyabilirim... şimdilik aşırı derecede bulantım yok ama sabahları ve geceleri ara ara oluyor... bunun dışında da göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet oluştu... bakalım bundan sonraki süreçte bizi neler bekliyor.. ama öylesine güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese hepinize yaşatsın bu duyguyu ve banada bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin inşallah... :):)

ayyyy kıyamam yaaa:))) tahmin edebiliyorum yaa ne güzel bir duygu olduğunu:55: varlığını bilmek bile ne güzeldir.ben bile 2 gün annelik modundaydım düşün:9: 5.haftada kalp atışı duyuluyor diye biliyordum hatta ilk kalp oluşuo diye biliyorum. keseyi gördüysen tamamdır:46:
minik mercimeğide çoookkk öpüyorum:38:

Son düzenleme:
ayyyy kıyamam yaaa:))) tahmin edebiliyorum yaa ne güzel bir duygu olduğunu:55: varlığını bilmek bile ne güzeldir.ben bile 2 gün annelik modundaydım düşün:9: 5.haftada kalp atışı duyuluyor diye biliyordum hatta ilk kalp oluşuo diye biliyorum. keseyi gördüysen tamamdır:46:
minik mercimeğide çoookkk öpüyorum:38:

teşekkür ederim canım benim :):)

Back
X