- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
bilin bakalım ne oldu
![]()
sanırım kırmızılar geldi... ama sıkma canını.. bir daha ki aya inşallah.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilin bakalım ne oldu
![]()
sanırım kırmızılar geldi... ama sıkma canını.. bir daha ki aya inşallah.....
kadın doğuma gidebilirsin bi de endokrine sanırım....
sağol cnm
Senin ilk denemede mi oldu?
evet canım benim.. Ilk denemede oldu allahım isteyen herkese nasip etsin... Ama stress yapma sakın... Herşey zamanında... En doğru zamanı allahım biliyor... Ben yaşımdan dolayı korkuyordum ama allahım nasip etti çok şükür...
senin ilk denemen miydi bu ay??
evet ilk denememdi bu ay.1 senelik evliyim.26yaşındayım.
daha yeni evlisin ve yaşında genç.. bence doktora falan gitmeyi düşünüp kendini strese sokma :):) tadını çıkar... usul usul da dene :)))
di mi gitmeyeyim
![]()
görev olarak yapmamak lazım aslında doğru söylüyorsun.tadını çıkarmak lazım.![]()
kesinlikle... görev olarak yaparsan ondan başka hiçbirşey düşünemiyorsun... ama oluruna bırak rahat ol ::):) ama ilişkiye girmeden önce mutlaka besmele çek.... :):)
bak ben sana söleyim en önemlisi yumurtlama günnünü hesap etmek ve o zamanlarda gün aşırı ilişkiye girmek.. adetin düzenli oluyorsa da bunu zaten çok kolay bir şekilde hesaplıyorsun.... adet tarihlerini mutlaka not et benden sana tavsiye... yumurtlama günü hesabında çok işine yarıyor :):)
adetimi sürekli bilirim.ne zaman olacağım bellidir. ya 28 dir yada 30 dur. bu ay 28 gün diye hesapladım 2 gün gecikti diyordum ama gecikmemiş meğer 30olmuş:)
ama bu çok normal benim için dediğim gibi 28-30 değişiyor.şaşmaz:)
bu ay yumurtlamaya dikket edeceğim.herkesin değişebiliyor diyorlar ama ben yinede sadece o güne değil o haftaya yoğunlaşacağım.
Rabbim izin verirse de inşallah olurhepimizin hakkında hayırlısı olsun. senin nasıl gidiyor? ne kadar oldu bebiş?kontroller ne durumda?
benim bebiş daha 5 haftalık minik bir mercimek tanesi teyzesi :)) ayın 16 sında gitmiştim doktora ayın 26 sında tekrar çağırdı.. ilk gittiğimizoe kesemiz göründü bakalım bu gidişte inşallahhem kendini görebilirim hem de kalp atışlarını duyabilirim... şimdilik aşırı derecede bulantım yok ama sabahları ve geceleri ara ara oluyor... bunun dışında da göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet oluştu... bakalım bundan sonraki süreçte bizi neler bekliyor.. ama öylesine güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese hepinize yaşatsın bu duyguyu ve banada bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin inşallah... :):)
ayyyy kıyamam yaaa:))) tahmin edebiliyorum yaa ne güzel bir duygu olduğunuvarlığını bilmek bile ne güzeldir.ben bile 2 gün annelik modundaydım düşün
5.haftada kalp atışı duyuluyor diye biliyordum hatta ilk kalp oluşuo diye biliyorum. keseyi gördüysen tamamdır
minik mercimeğide çoookkk öpüyorum![]()
arkadaşlar nerdesiniz ya durumunda değişiklik olan arkadaşlar yazsın