milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim bebiş daha 5 haftalık minik bir mercimek tanesi teyzesi :)) ayın 16 sında gitmiştim doktora ayın 26 sında tekrar çağırdı.. ilk gittiğimizoe kesemiz göründü bakalım bu gidişte inşallahhem kendini görebilirim hem de kalp atışlarını duyabilirim... şimdilik aşırı derecede bulantım yok ama sabahları ve geceleri ara ara oluyor... bunun dışında da göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet oluştu... bakalım bundan sonraki süreçte bizi neler bekliyor.. ama öylesine güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese hepinize yaşatsın bu duyguyu ve banada bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin inşallah... :):)

ay canım benim bizede göstersin mevlam ogünleri canım benim ya ne kadar güzel bir duygudur öyle inş en kısa zamanda bizde yaşar ve burdan senin gibi paşlasırız.

selam kızlar. 2011'in son haftasında bol bol bebiş haberi alırız inşallah. benim bekleyişim 2012'nin ilk haftasına sarkıyor. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

en son ne zaman hasta olmuştun ve ne zaman bitmişti?

5 aralıkra regl oldum 3 ocakta bekliyorum canım normalde 1 hafta kala regl belirtilerim başlar hafiften ama bu ay 2 hafta öncesinden başladı göğüslerim ağrıyo gerçi pek verimli geçmedi bizim için çalışmalar fazla olmadı eşim 20lik dişinden ameliyat oldu tam yumurtalama günlerime denk geldi adamcağız kıvrandı resmen 10 gündür ne konuşabiliyo ne yemek yiyebiliyo pek çalışmadık anlıycan ben regl ağrısına yoruyorum bakalım

anammm göğüslerin ağrıyo ve hastalanmana daha çok var hee :) kızz hadı ınss hamıs olmayasınnnnnnnn :1::1:

sanmıyorum canım ama inşallah öyledir pek çalışmadık bu ay canım yumurtlama günlerim kaçtı:50::50:

herkese günaydın bu arada mutlu bi hafta olsun inşallah hepimiz için güzel haberler alalım göbişler dolsun hadi bakalım:16::16::16:

Günaydın kızzlarrr nasılsınızzz

Geçen cumartesi Eyüp Sultandaydım dua ettim hepimiz inşş... İnş Rabbim dualarımı kabul eder de 2012 nın bebeklerı gelır Allahımın ıznıyle opuyorum szı

Geçen cumartesi Eyüp Sultandaydım dua ettim hepimiz inşş... İnş Rabbim dualarımı kabul eder de 2012 nın bebeklerı gelır Allahımın ıznıyle opuyorum szı

inşallah canım benim hepimzden sevinrirci haberleri burdan birbirimizle paylaşalım şimdi bir arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım.

çok mutlu oldum allahım bize nasip ettsin o güzel duyguyu...

5 aralıkra regl oldum 3 ocakta bekliyorum canım normalde 1 hafta kala regl belirtilerim başlar hafiften ama bu ay 2 hafta öncesinden başladı göğüslerim ağrıyo gerçi pek verimli geçmedi bizim için çalışmalar fazla olmadı eşim 20lik dişinden ameliyat oldu tam yumurtalama günlerime denk geldi adamcağız kıvrandı resmen 10 gündür ne konuşabiliyo ne yemek yiyebiliyo pek çalışmadık anlıycan ben regl ağrısına yoruyorum bakalım QUOTE]

Geçmiş olsun cnm. olsun belli olmaz ki belki de tutmuştur.inşallah ta tutmuştur.:nazar:

yaaa çok teşekkürler.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:52:

güzel yüreğine sağlık canım, inşallah hepimiz için hayırlarla gelir 2012

merhaba hanımlar nasılsınız..?? baya ihmal ettim topiği kusura bakmayın yoğun bi grip , soğuk algınlığı geciriyorum şükürler olsun suan ateşim felan kalmadı sadece öksürük ama oda gece uyutmuyo tekrar doktora gittim geldim şimdi bakalım ilaçlar fayda edermi.. herhalde yeni hamile haberi yok.. inşallah yeni yılın ilk ayında hamile patlaması yaşanır burada.. artık aranızda bulunmaya çalışırım.. gecikme olmazsa zaten yılbasında adet tarihim sonrasında tüp bebek maratonunu burda paylaşıcam..:8::8:

merhaba hanımlar nasılsınız..?? baya ihmal ettim topiği kusura bakmayın yoğun bi grip , soğuk algınlığı geciriyorum şükürler olsun suan ateşim felan kalmadı sadece öksürük ama oda gece uyutmuyo tekrar doktora gittim geldim şimdi bakalım ilaçlar fayda edermi.. herhalde yeni hamile haberi yok.. inşallah yeni yılın ilk ayında hamile patlaması yaşanır burada.. artık aranızda bulunmaya çalışırım.. gecikme olmazsa zaten yılbasında adet tarihim sonrasında tüp bebek maratonunu burda paylaşıcam..:8::8:

hoşgeldin canımcım seni yeniden görmek çok güzel çok çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine bende yakalanıcam galiba gribe 2-3 gündür fena halsizim üşüyorum sürekli içersi sıcak dışarsı buz gibi insan hemen kapıyo şifayı gel sık sık artık özledik seni tatlım:16::16:

hoşgeldin canımcım seni yeniden görmek çok güzel çok çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine bende yakalanıcam galiba gribe 2-3 gündür fena halsizim üşüyorum sürekli içersi sıcak dışarsı buz gibi insan hemen kapıyo şifayı gel sık sık artık özledik seni tatlım:16::16:

bnde sizi özledim hasretinize dayanamadım geldimmm:10::10::10::54::54:

Back
X