milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar aslında benim yatmam lazım ama hiç uykum yok sabah erken kalkıyorum kuran kursuna başladım böle giderse bugün gidemiyecem gibi burası sardı beni

Yatınca gelir uykun, hep öyle derler ya :) Hayırlı olsun kursun canım. Sabah kaçta başlıyor?

Allah'a Şükür İyiyim..
1 Senelik Evliyim..:16:
2012 Haziran'da Allah Kısmet Ederse Hamile Kalmayı,
2013 Bahar Doğru Allah'ın İzniyle Doğurmayı Düşünüyorum..

Tabi Bundan Önce Muayene Olmayı Ne Olur Ne Olmaz..
Bilinçli Hamile Kalmak Lazım..

kızlar aslında benim yatmam lazım ama hiç uykum yok sabah erken kalkıyorum kuran kursuna başladım böle giderse bugün gidemiyecem gibi burası sardı beni

Benide sardı artık sıksık girerim.Sizleri tanıdığıma çok sevindim.Bence sabah erken kalkıcaksan yatınca uykun gelir kuran kursuna gidiyormuşsun o yüzden yat kursundan olmanı istemeyiz:38:

Allah'a Şükür İyiyim..

Allah kolaylık versin :)
İnşaallah istediğin an gelir bebeğin.

Benide sardı artık sıksık girerim.Sizleri tanıdığıma çok sevindim.Bence sabah erken kalkıcaksan yatınca uykun gelir kuran kursuna gidiyormuşsun o yüzden yat kursundan olmanı istemeyiz:38:

Ben de çok memnun oldum kızlar. Evet Zeynepcim kursunu ihmal etme. Bu arada ikiniz de Zeynep, arada karışma olmaz umarım :)

Erkenmiş. Sen yine de kalkmaya çalış sabah. Geldikten sonra uyursun biraz.
gelsiz yatarın zaten genelde geldikten sonra yatıyorum çünkü geç yatıyorum sonrasında uykum geliyo

bende çok memnun oldum cnm tanıştığımıza yatarım birazdan cnm aslında kursa başladığımdan beri çok rahatladım kızlar birazda olsa çocuk fikrini kafamdan sildim gibi

Allah kolaylık versin :)
İnşaallah istediğin an gelir bebeğin.

İnşallah..
Aslında İstemiyorum.. Eşim Çok İstiyor..
Ama Düşünüyorum Şimdi Eninde Sonunda Olacak..
Yaş Oldu 25..
1. Çocuk 2. Çocuk DErken..
Yaşı Fazla Geçirmemek Lazım..

Birde Genç Anne Olmak İstiyorum..:17:
Böyle Karma KArışık Düşüncelerim Mevcut..:17:
İnşallah Sizlerin Gazıyla Yapacağım..:1:

Allah'a Şükür İyiyim..

İnşallah allah aratmadan nasip eder.Bence 2012 haziranda hamile kalmayı üşünüyorsan şimdiden çalışmalara başalmanalısın çünkü ilk aydan gelemeyebilir bebiş:34:Tabi inaşşalah gelir ilk aydan:49:

Ben 3 yıl öncesinde ilk bebeiş düşünmeye başladığımızda böyle hesaplar yapıyordum:1:şuayda hamile kalayım yaz bebeği olsun büyütmek kolay olur vs. vs. sonra ay acaba çok acelemi karar verdik vazmı geçsek diye düşündüğüm zmaanlar bile oldu.Ama şuan ne zaman ne mevsimin hiçbir öenmi yok yeterki gelsin bebişim.En hayırlı zman neyse ozman olsun...Evet gebelik öncesi muayene olmayı iyi düşünmüzşsün çünkü herşeyin yolunda olduğnuun bilmek gerek.Mesela bende hiç bilmediğim bir rahatsızlık çıktı hipotroid ve gebelik için çok riskli bir rahatsızlık ama şuan biliyorum ve ilaç kullanıyorum.Bu gibi basit çözümü olan rahatsızlıklarda erken önlem alınmış olur...

gelsiz yatarın zaten genelde geldikten sonra yatıyorum çünkü geç yatıyorum sonrasında uykum geliyo

bende çok memnun oldum cnm tanıştığımıza yatarım birazdan cnm aslında kursa başladığımdan beri çok rahatladım kızlar birazda olsa çocuk fikrini kafamdan sildim gibi

Meşgul olacak bir şeyler bulunca insan kafasından siliyor düşünceleri. Burada sadece bebek değil herşeyi konuşuruz inşaallah. Sürekli bebeğe odaklanmak da zarar verir.

İnşallah..
Yaş Oldu 25..

İstemiyorsan bekle bence. Çocuk büyük sorumluluk. Sadece eşin istiyor diye hamile kalırsan eziyet bile gelebilir Allah korusun.

İnşallah allah aratmadan nasip eder.Bence 2012 haziranda hamile kalmayı üşünüyorsan şimdiden çalışmalara başalmanalısın çünkü ilk aydan gelemeyebilir bebiş:34:Tabi inaşşalah gelir ilk aydan:49:

Ben 3 yıl öncesinde ilk bebeiş düşünmeye başladığımızda böyle hesaplar yapıyordum:1:şuayda hamile kalayım yaz bebeği olsun büyütmek kolay olur vs. vs. sonra ay acaba çok acelemi karar verdik vazmı geçsek diye düşündüğüm zmaanlar bile oldu.Ama şuan ne zaman ne mevsimin hiçbir öenmi yok yeterki gelsin bebişim.En hayırlı zman neyse ozman olsun...Evet gebelik öncesi muayene olmayı iyi düşünmüzşsün çünkü herşeyin yolunda olduğnuun bilmek gerek.Mesela bende hiç bilmediğim bir rahatsızlık çıktı hipotroid ve gebelik için çok riskli bir rahatsızlık ama şuan biliyorum ve ilaç kullanıyorum.Bu gibi basit çözümü olan rahatsızlıklarda erken önlem alınmış olur...

Ben Doğumdan Çok Korkuyorum..:14:
Mutlaka Sezeryan Yaparım :17:
Sıkıntım Bu Aslında..:14:
Hatta İlk Ay Tutmasa Bile Çok Mutlu Olurum.. :17:

Ayy Böyle Konuşuyorum Allah Hiç Vermeyecek Bana..:14:
Evlat Hasretiyle Yanıp Tutuşacağım Aklım Başıma Gelecek..:14:
Tövbe Tövbee...:18:

Evet kafaya takammak en iyisi bende kendime evde farklı uğraşlar buluyorum oyalanmaya çalışıyorum.Yoksa düşün düşün işmiiz zor...
İnşallah..
Yaş Oldu 25..

Bence sen anne olmaya hazırsın.Nereden biliyorsun diyeceksin.Dün bir topikte yadığın mesaja denk geldim resimde görünen bebek ayağı için ay ben o tombik ayağı ısırırım demişsin.:1:Bebiş istiyorsun sende :49:İtiriaf etttt:38:Canım bencede tam zamanı bende 25 yaşındayım

İstemiyorsan bekle bence. Çocuk büyük sorumluluk. Sadece eşin istiyor diye hamile kalırsan eziyet bile gelebilir Allah korusun.
Yeğenime Falan Ben Baktım..
Bakımı Hiç Sıkıntı Değil..
Övünmek Gibi Olmasın Annem Bile Öyle Diyor.. :17:
Doğum Korkusu İşte..
Sezeryan Garanti Ama :1:
Aynı Zamanda Çok Severim Çocukları..

Bence sen anne olmaya hazırsın.Nereden biliyorsun diyeceksin.Dün bir topikte yadığın mesaja denk geldim resimde görünen bebek ayağı için ay ben o tombik ayağı ısırırım demişsin.:1:Bebiş istiyorsun sende :49:İtiriaf etttt:38:Canım bencede tam zamanı bende 25 yaşındayım

Hazırım Onda Sıkıntı Yok..
Sadece Doğuma Hazır Değilim..
Kayınvalidem Çok İyi ve Çok Genç..
O Bakacak Ben İşteyken..
Çalışma Saatlerimde Çok İyi..
Verimli Anne Olabilirim Çocuğuma..

Ben Doğumdan Çok Korkuyorum..:14:
Mutlaka Sezeryan Yaparım :17:
Sıkıntım Bu Aslında..:14:
Hatta İlk Ay Tutmasa Bile Çok Mutlu Olurum.. :17:

Ayy Böyle Konuşuyorum Allah Hiç Vermeyecek Bana..:14:
Evlat Hasretiyle Yanıp Tutuşacağım Aklım Başıma Gelecek..:14:
Tövbe Tövbee...:18:

Ay yazdığın mesajlarda kendimi görüyorum.Bende ilk aylar aynen böyleydim ay bu ayda olmasın öbür ay olsun öbür ay gelir neden olmadı diye ağlarım.Çok gel gitler yaşadım ama şuan çok iyi biliyorumki ben anne olmayı herşeyden çok istiyorum.Bence sende anne olmayı gerçekten istiyorsan sadece doğumdan korktuğun için erteliyorsan doğumdan kaçış yok erteleme ama hazır değilsen eşin istiyor diye acele etme derim.

Doğumdan bende korkuoyrum:18:Şimdien sezeryanmi?normalmi?sezeryanmi?normalmi?düşnüüp duryuyorum ama hayırlısıyla bir hamile kalayımda gerisi öenmli değil ondan gelecek acıya razıyım ben:49:

Kızlar sizleri tanıdığıma sevindim.Benim çok uykum geldi herkese iyi geceler yarın yine burada görüşmek dileğiyle:3::3::3:
Tatlı ve bebişli rüyalar.

My Hoş cum liste yaparsan benim Beklenen adet tarihim 8 aralık :49:

Yeğenime Falan Ben Baktım..
Bakımı Hiç Sıkıntı Değil..
Övünmek Gibi Olmasın Annem Bile Öyle Diyor.. :17:
Doğum Korkusu İşte..
Sezeryan Garanti Ama :1:
Aynı Zamanda Çok Severim Çocukları..

Hazırım Onda Sıkıntı Yok..
Sadece Doğuma Hazır Değilim..
Kayınvalidem Çok İyi ve Çok Genç..
O Bakacak Ben İşteyken..
Çalışma Saatlerimde Çok İyi..
Verimli Anne Olabilirim Çocuğuma..

Bakmakta sıkıntı yok da yetiştirmek önemli yoksa bakmaya inan hemen hemen her kadın bakar.
Kendini hazır hissetmen önemli olan.
Bakıcı da belli şimdiden :)
Hayırlı olsun ne diyelim :)

Ay yazdığın mesajlarda kendimi görüyorum.Bende ilk aylar aynen böyleydim ay bu ayda olmasın öbür ay olsun öbür ay gelir neden olmadı diye ağlarım.Çok gel gitler yaşadım ama şuan çok iyi biliyorumki ben anne olmayı herşeyden çok istiyorum.Bence sende anne olmayı gerçekten istiyorsan sadece doğumdan korktuğun için erteliyorsan doğumdan kaçış yok erteleme ama hazır değilsen eşin istiyor diye acele etme derim.

Doğumdan bende korkuoyrum:18:Şimdien sezeryanmi?normalmi?sezeryanmi?normalmi?düşnüüp duryuyorum ama hayırlısıyla bir hamile kalayımda gerisi öenmli değil ondan gelecek acıya razıyım ben:49:

Kızlar sizleri tanıdığıma sevindim.Benim çok uykum geldi herkese iyi geceler yarın yine burada görüşmek dileğiyle:3::3::3:
Tatlı ve bebişli rüyalar.

My Hoş cum liste yaparsan benim Beklenen adet tarihim 8 aralık :49:

Şimdiden Sezeryan..:46:
İyi Geceler Canım :38:

Back
X