- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
benim de canım sıkıldı bi de uykum geldi hadi sohbet edelim![]()
Aynen hadi uyumayalımda sohbet edelimmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de canım sıkıldı bi de uykum geldi hadi sohbet edelim![]()
hoşgeldin canım, inşallah seni fazla bekletmeden hemen gelir bebeğin.
ben 2 senedir bekliyorum, bende yumurtlama tembelliği eşimde de morfoloji sorunu var, hala uğraşıyoruz bakalım kısmet
sen neden tedaviyle hamile kaldın? sorun neydi?
hosbulduk canim bizde sebepsiz infertilite var ben 6 asilama 2 tup bebek sonrasi hamile kalabildim...testlerde hicbir sorun olmadigi halde normal yoldan olmuyor malesef...3. asilamamda hamile kalmistim dusuk yaptim 3. ayda sonra 3 asilama negatif ve bir tup bebekde negatifti ikinci tup bebek dondurulmus embryo trasferi yapildi tek embryom vardi olmaz dedim ama oldu sukurler olsun...normal yolla olmuyordu ama ben yinede oglum 2 yasina gelene kadar korundum gurbette tek basina bebek buyutmek zor cunku...ama simdi istiyorum bu ay biraktim korunmayi insallah 2012 de kendiliginden olur...
anladım canım, allah yavrunuzu size bağışlasın, inşallah kardeşi de gelir tez zamanda..
bizim de normal yolla son 2 ayımız, olmadı ocak ayında ilk aşılamamı yaptırıcam,
gerçi inşallah gerek kalmadan alırım güzel haberi
insallah canim ...yumurta kalitesi ve yumurtlamaya yardimci olmasi icin incir kurunu denedinmi sen? çok faydaliymis tek sorunun buysa onunla kesin olur...bu arada kac senelik evlisin ve yas kac?
bir şey sorabilirmiyim hamilemiisn ?
selam kizlar bende 2012 de bebek itiyorum insalah kendiliginden olur ilkide tedaviyle olmustu zaten...sizin herhangi bir probleminiz varmi yoksa uzun zamandir bekliyenlerdenmisiniz peki?
Evet Bu Topic Herkesin Hamile Kalma topiğidir
Ümitsizliğe yer yokkk herkese hamile kalacakk inş
ben hala yumurtluyorum kız gözdee bu akşam bi deneme daha şart bize![]()
bende geldimmmm hanımlar kayifler nasılll
Hg guzelım uykuluyuz ne olsun![]()
![]()
oof yaa benim de bugün enerjim yerlerde sürünüyooo
çok fenayım nedenseee
yemek yapıcam güyaa sabahtan beri kalkamadım ki oturduğum yerden![]()
Yavrucugum birde evdesinn ohhh mis yemin ediyorum evimle uğraşmayı özledim
Hemen yemeğini yap otur ondan sonra miss gibide bir çay koy ohhhhh ne ala
haklısın canım
ben haftasonu evle biraz fazla uğraştım sanırım acısı çıkıyo bugün
neyse bir markete gideyim belki açılırım biraz, sonrada yemeği koyup dediğin gibi çayımı demler gelirim
hadi öptüm sizi![]()
günaydın canım,
bence yumurtanın çatlaması önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.
çünkü kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın gelişimi habercisi, üstelik 2. çizgi silik diyorsun, tam olarak netleşmesi lazım ki o netleşmeden bile 24-48 saat sonra çatlama oluyor.
sen bugünden itibaren günaşırı ilişkiye dikkat et, altın günlerindesin
ateşe gelince, ben aylardır takip ediyorum ve hi yanıltmadı.
adetinin ilk gününden itibaren ölçmen lazım anlayabilmek için, az önce yazdığım gibi yumurtanın çatlayacağı gün normalden düşük çıkıyor ve çatlama gerçekleştikten sonra da birden yükseliyor. bazen yükselme yavaş da olabiliyor ama normal ısının üzerinde çıkıyor
sağol canım bilgiler için inşaallah çatlar bu ay