milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bizim gözdecik nirde yaw uyanamadı herhalde yazalım soralım da yokluğumu hiç farketmemişsiniz demesin yine :9::9::9::9::9:

hem kendimi hem embriyomu doyurdum geldimm

allahım ne kadar dengesizim şimdi de hamile olduğumu düşünüyorum :60::60:

kızlar bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya o zaman
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM

:)

hem kendimi hem embriyomu doyurdum geldimm

allahım ne kadar dengesizim şimdi de hamile olduğumu düşünüyorum :60::60:

kızlar alemsiniz ya iyiki varsınız gerçekten insan sizle konuşunca kafa dağıtıyor :21::21:

kızlar bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya o zaman
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM

:)

hahahahahahaha ay bende söliiimmm

:1::1::1::1:

rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar

aminnnnnnnn canımmm inşallaaaaaaahhhhh

bu arada kızlar ayıptır söylemesi gece 2 kez tuvalete kalktım bi de sabah 6 da bir kez daha kalktım

sanki karnımın alt tarafında bi baskı oluşuyor tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum

çok su içtiğimden mi kaynaklandı acep?? hamilelik belirtilerinde sık idrara çıkma durumu varmış ama bilemiyorum
:26:

kız gözdee nirdesin sen bakem hııııı içtimaya katılmadın bu gün ceza sana :29:

ya kızlar bide tuhaf ama bu ay benherkesten çok umutluyum ama sanki morwenfb ve mYHoS arkadaşlarım canlarım ikinizden müjdeli haberler gelcek gibi hissediorum inş rabbim söyletiodur ama ne bileyim ben bekliorumm öpüyorum çok iyi uyklarr...

Canım benım olayım dıle benden ne dılersen bal ağzını yesınler ama ıns rabbım suprız yaparda hepımız kalırız kızzzz ayyy hamişler topiği olarak :D

GÜNAYDINNNN CANLAR nasılsınız bakem bugün en yakın arkadaşım doğum yapacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin kız kendini normal doğuma şartlamıştı doktor son dakika çatın dar normal doğuramazsın dedi ya :( inşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini

İnş sağlıcakla kucağına alsın bebeğini allah analı babalı buyutsunnnnn

:nazar::nazar:

Canım benım olayım dıle benden ne dılersen bal ağzını yesınler ama ıns rabbım suprız yaparda hepımız kalırız kızzzz ayyy hamişler topiği olarak :D

İnş sağlıcakla kucağına alsın bebeğini allah analı babalı buyutsunnnnn

:nazar::nazar:

sağol gözdecim darısı hepimizin başına

Back
X