Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim gözdecik nirde yaw uyanamadı herhalde yazalım soralım da yokluğumu hiç farketmemişsiniz demesin yine![]()
aaaaaa şimdi ben soracaktım ayol benden çok yaşayacaksın![]()
ozamaaann ben kahvaltıya gidiyorum kızlar
hem kendimi hem embriyomu doyurdum geldimm
allahım ne kadar dengesizim şimdi de hamile olduğumu düşünüyorum![]()
kızlar bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya o zaman
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM
BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM
:)
rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar
selam kizlar herkese gunaydin nasilsiniz???
bizim gözdecik nirde yaw uyanamadı herhalde yazalım soralım da yokluğumu hiç farketmemişsiniz demesin yine![]()
aaaaaa şimdi ben soracaktım ayol benden çok yaşayacaksın![]()
ya kızlar bide tuhaf ama bu ay benherkesten çok umutluyum ama sanki morwenfb ve mYHoS arkadaşlarım canlarım ikinizden müjdeli haberler gelcek gibi hissediorum inş rabbim söyletiodur ama ne bileyim ben bekliorumm öpüyorum çok iyi uyklarr...
GÜNAYDINNNN CANLAR nasılsınız bakem bugün en yakın arkadaşım doğum yapacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin kız kendini normal doğuma şartlamıştı doktor son dakika çatın dar normal doğuramazsın dedi yainşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini
Canım benım olayım dıle benden ne dılersen bal ağzını yesınler ama ıns rabbım suprız yaparda hepımız kalırız kızzzz ayyy hamişler topiği olarak
İnş sağlıcakla kucağına alsın bebeğini allah analı babalı buyutsunnnnn
![]()