milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ovulation Calendar - Free to Use

kızlar site ingilizce ama süper bişi ingilizcesi olan varsa tek 1 tarihle sana düşük yüksek mükemmel yumurtlama zamanlarını veriyo

Baktım valla güzel birşeye benziyor diyorkiii

2 Kasım 2011 Çarşamba - döngüsünün ilk günü Cuma 18 Kasım 2011 - hamile kalma şansı Cumartesi 19 Kasım 2011 - Biraz verimli, iyi bir kız hamile kalma şansı Pazar 20. Kasım 2011 - Bereketli hamile kalma, 21 Kasım 2011 Pazartesi - Bir erkek hamile ÇOK verimli, en iyi şans 22 Kasım 2011 Salı - yumurtlamak için
Cuma 2 Aralık
2011 - Gebelik testi

Anammm hadi hayırlısı da ben 20 kasım ve 21 kasımda ilişkiye girdikmi hatırlamıyorum gerçi 2 gundur bişi yapmadık ozamannn 21 de yapmışız sanırım :1::1: ayyy hadi hadiii

bende ilk etapta fertility friend sitesi sanmistim ama o degilmis bende yaptim kendim icin guzel seyler diyor gercekten...

valla mehay ben iyi günlerin 1 tanesini tutturdum inşallah bugün süper günüde tutturacağım inşallah adamcağızım eve gelebilrise :(

Baktım valla güzel birşeye benziyor diyorkiii

2 Kasım 2011 Çarşamba - döngüsünün ilk günü Cuma 18 Kasım 2011 - hamile kalma şansı Cumartesi 19 Kasım 2011 - Biraz verimli, iyi bir kız hamile kalma şansı Pazar 20. Kasım 2011 - Bereketli hamile kalma, 21 Kasım 2011 Pazartesi - Bir erkek hamile ÇOK verimli, en iyi şans 22 Kasım 2011 Salı - yumurtlamak için
Cuma 2 Aralık
2011 - Gebelik testi

Anammm hadi hayırlısı da ben 20 kasım ve 21 kasımda ilişkiye girdikmi hatırlamıyorum gerçi 2 gundur bişi yapmadık ozamannn 21 de yapmışız sanırım :1::1: ayyy hadi hadiii

hamileysen bir oglusun olacak o zaman :1:

WomanLog

android işletim sistemine sahip bir telefonunuz ya da iphonunuz varsa bende size bu takvimi tavsiye ediyorum

indirin herşeyin kayıt altına alın süper bişey
:34:

hoşbuldum şekerimm, elektrikler gitti ben de yemek yapayım bari dedim...
ama zor yaptım valla kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor:26::26:

yaa ben test yapsam mı dayanamıyorum

Yapma hemennnn sakınn en azından adetin geçsin bı bakalım snra yıne bıze husranlar düşmesnnn

hoşbuldum şekerimm, elektrikler gitti ben de yemek yapayım bari dedim...
ama zor yaptım valla kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor:26::26:

yaa ben test yapsam mı dayanamıyorum

sonucunda üzüleyeceksen ya da moralini bozmayacaksan yap canım

daha 4 gün var çıkması ihtimal mi?? bildiğin kadarı ile idrar testleri sonuç vermiyor kandan yaptırsan belki doğru sonuç alabilirsin
:26:

Back
X