milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çok teşekkür ederim canım benim,
darısı artık sizin başınıza, ben sıramı savdım allahın izniyle..

ama senelerce olmayınca işte insan inanamıyor kolay kolay

canım daha öncede bu testleri uygulamışsındır böyle bi sonuçla karşılaşmadıysan yüzde yüz doğrudur bu test,ayy heyecanlandım canım yaa valla seni tahmin edemiorum,eşine söyledinmi

canım daha öncede bu testleri uygulamışsındır böyle bi sonuçla karşılaşmadıysan yüzde yüz doğrudur bu test,ayy heyecanlandım canım yaa valla seni tahmin edemiorum,eşine söyledinmi

yok canım söylemedim, yarın kan sonucunu alınca söyliycem inşallah

hoşgeldin balımmmmmmmm valla harikaaaaaaaa

başka marka ile de denemişsinnn yok artıkk geri dönüşü olmamalı
:52::52::52::52::52:

neşecim 3üde farklı marka
artık 4. yü yapmıycam :9::9:
içimde idrar kalmadı beee

yok canım söylemedim, yarın kan sonucunu alınca söyliycem inşallah

neşecim 3üde farklı marka
artık 4. yü yapmıycam :9::9:
içimde idrar kalmadı beee

sabah ne kaldı canım kan testini de yaptır allahın izni ile yarın akşam da kocacığa çok güzel bir süpriz hazırlarsın

3ü de farklı markalarsa hepsi yanılmış olamaz

ilk annemin bizim için de dua ettttttt
:52::52:

kadın zınk diye doğurdu ama cocuk hiçmi su yutmadı allah korusun

bildiğim kadarı ile akciğer fonksiyonu dış dünyaya merhaba dediği an başlıyor çünkü bebek anne karnında da suyun içinde

ağlamaya başladığı an tehlike başlar yani oksijenle gerçek manada tanıştığında onu haricinde sorun yok diye biliyorum
:26:

Son düzenleme:
sabah ne kaldı canım kan testini de yaptır allahın izni ile yarın akşam da kocacığa çok güzel bir süpriz hazırlarsın

3ü de farklı markalarsa hepsi yanılmış olamaz

ilk annemin bizim için de dua ettttttt
:52::52:

ayy etmez miyim canım benimm..
rabbim hiçbirinizi bekletmeden kavuştursun bebeklerinize,
beklemek çok zor ama sabretmek çok önemlii

canım sen ne yapman gerektiğini biliyosundur ama biz heyecanlı kıpır kıpır anne adayları olarak gene sana tavsiyelerde bulunalım:
sakın ağır kaldırma,bardak dahi kaldırma bırak kocan suyunu içirsin:1:
kendini sıcak tut,soğuk alma
yediklerine dikkat et,kızartma,yağlı,abur cubur falan yeme bitanem
hergün en azından bi bardak süt iç(ama günlük süt olsun,ablam sekiz aylık hamile uzun ömürlü süt içmiyo,sek günlük süt var ondan içiyo)
mutlu ol,stres bebeğe fiziksel olarak da zarar veriyo...
şimdilik bu kadar,aklıma gelirse yazarım

canım sen ne yapman gerektiğini biliyosundur ama biz heyecanlı kıpır kıpır anne adayları olarak gene sana tavsiyelerde bulunalım:
sakın ağır kaldırma,bardak dahi kaldırma bırak kocan suyunu içirsin:1:
kendini sıcak tut,soğuk alma
yediklerine dikkat et,kızartma,yağlı,abur cubur falan yeme bitanem
hergün en azından bi bardak süt iç(ama günlük süt olsun,ablam sekiz aylık hamile uzun ömürlü süt içmiyo,sek günlük süt var ondan içiyo)
mutlu ol,stres bebeğe fiziksel olarak da zarar veriyo...
şimdilik bu kadar,aklıma gelirse yazarım

ayy tatlım çok teşekkür ederim..
inan nasipse ilk gebeliğim ve ben nasıl davranmam gerektiğini çok da bilmiyorum.
yani dediklerini biliyorum ama yine de acemiyim :1:

neşeciğimin ansiklopedisini de hemen yarın alıcam:32:

kızlar ben kaçar,kocişin gelme zamanı gelio,hepiniz Allaha emanet olun,taze annemiz seninde hamileliğin hayırlı olsun tekrardan,Allah sağlıklı sıhhatli bebiş yada bebişler nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inan nasipse ilk gebeliğim ve ben nasıl davranmam gerektiğini çok da bilmiyorum.

cnm inş. sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirirsin ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

kızlar ben kaçar,kocişin gelme zamanı gelio,hepiniz Allaha emanet olun,taze annemiz seninde hamileliğin hayırlı olsun tekrardan,Allah sağlıklı sıhhatli bebiş yada bebişler nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
iyi akşamlar serincim, görüşürüz :3:

cnm inş. sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirirsin ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

çok teşekkür ederim zeynepcim, darısı başına :16:

kız gözdeeeee
sen ortadan çatlamadan belirtilerimi yazayım :9::9:

en büyük, en en en büyük belirtim anlamsız ve geçmek bilmeyen üşümemmmm..
biliyosunuz kızlar ne yapsam ısınamıyor, tir tirrrr titriyorum 1 haftadır..

2.si ise göğüslerim.. 3-4 gündür felaket ağrıyor özellikle uçları, 2 gündür dokunamaz oldum.

diğer belirtilere gelince, özellikle bugün artan kasık sancıları, sanki adetimin en ağır zamanıymış gibi sancılar giriyor

al al canım gerçekten faydalı :34:

kız gözdeeeee
sen ortadan çatlamadan belirtilerimi yazayım :9::9:

en büyük, en en en büyük belirtim anlamsız ve geçmek bilmeyen üşümemmmm..
biliyosunuz kızlar ne yapsam ısınamıyor, tir tirrrr titriyorum 1 haftadır..

2.si ise göğüslerim.. 3-4 gündür felaket ağrıyor özellikle uçları, 2 gündür dokunamaz oldum.

diğer belirtilere gelince, özellikle bugün artan kasık sancıları, sanki adetimin en ağır zamanıymış gibi sancılar giriyor

duydunmu kız gözdeeeeeeeeee bizde bunların hiçbiri yok annem avucumuzu yalayalım

:131:

Back
X