milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ah kızlar ahhh hele bennnn hele bennn nasıl sinir olmaya başladım anlatamam,ben ne yapayım kafa göz dalayım o zaman :))

sen bence detaylı bi taramadan geç canım smear yaptırmadıysan yaptır tüplere baktır özellikle açıkmı kapalılık varmı diye önemli tatlım uzun zamandır istiyorsun anladığım kadarı ile bir sebep olmalı hiçbir sebep bulamamalarına şaşırdım açıkçası neden olmuyor peki açıklamaları ne??

benim de ocak ayında doktor randevum var detaylı bir testten geçicem genel kontrol olması açısından tabi bebek gelirse randevuya kadar sürpriz olucak gelmezse de sorunum varmı yok mu öğrenmiş olurum en azından
:31:

ınsan tabloyu görünce hem seviniyo hem üzülüyo beee hamiş kızlar sizin adınıza o kadar sevinçliyim ki rabbim sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi ve 9ayın sonundada evlatlarınızı sağlıklı sıhhatlı doğurmanızı sonrasında ıse analı babalı buyutmenızı nasip etsin İNŞALLAH darısı biz diğer gariplerin başına üzülüyorum bizimkiler hala gelmediği için cok tuhaf duygu bunlar yaaa :(

ınsan tabloyu görünce hem seviniyo hem üzülüyo beee hamiş kızlar sizin adınıza o kadar sevinçliyim ki rabbim sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi ve 9ayın sonundada evlatlarınızı sağlıklı sıhhatlı doğurmanızı sonrasında ıse analı babalı buyutmenızı nasip etsin İNŞALLAH darısı biz diğer gariplerin başına üzülüyorum bizimkiler hala gelmediği için cok tuhaf duygu bunlar yaaa :(

ahh bitanem üzülme seni anlayabiliyorum elbet bizim de yüzümüz gülcek kuzum yaa sadece nazlı biraz bizim veletler öyle düşünüyorum ama üzmiycekler annelerini gelicekler inanıyorum ben

Bende uzuluyorum canım ama buradakılerın hamıs kaldıgını gorunce bıraz uzuntum hafıflıyor kımbılır onlarda nekadar beklemıstır bız daha yolun basındayız ne olursa olsun ne kadar surerse sursun durmak yok yola devamm :1::1:

yeni hamiş varmış, çok sevindim. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağına alır herkes bebişini:nazar::nazar: tabii darısı başımıza inşallah:1::1:

sen bence detaylı bi taramadan geç canım smear yaptırmadıysan yaptır tüplere baktır özellikle açıkmı kapalılık varmı diye önemli tatlım uzun zamandır istiyorsun anladığım kadarı ile bir sebep olmalı hiçbir sebep bulamamalarına şaşırdım açıkçası neden olmuyor peki açıklamaları ne??

benim de ocak ayında doktor randevum var detaylı bir testten geçicem genel kontrol olması açısından tabi bebek gelirse randevuya kadar sürpriz olucak gelmezse de sorunum varmı yok mu öğrenmiş olurum en azından
:31:

tatlım benim sebep yok diyorsam zaten o dediklerinin hepsini yaptırmışımdır demektir :)) yanii onların hepsini yaptırdım ben sebep yok sebepsiz işte olmuyor sebepsiz yerede çocuğu olmayan bir sürü çift var bi araştırırsan daha iyi anlarsın beni canımm

inşallah seninde hiç bir sorunun çıkmaz ilk kan testiyle başlanıyor zaten umarım herşey istediğin gibi olur ve bebeşin gelir kucağına.bu arada doktorlar 1 seneden önce muayene etmiyorlar 1 sene akışına bırakıyorlar bebek oldu oldu olmazsa o zaman 1 sene sonunda başlanıyor tedaviye canım.eşinde baktırsın seninle aynı zamanda...

Son düzenleme:
yeni hamiş varmış, çok sevindim. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağına alır herkes bebişini:nazar::nazar: tabii darısı başımıza inşallah:1::1:

evettt inşallah hepimiz onlar adına çok seviniyoruz inşallah darısı başımıza olur canım

tatlım benim sebep yok diyorsam zaten o dediklerinin hepsini yaptırmışımdır demektir :)) yanii onların hepsini yaptırdım ben sebep yok sebepsiz işte olmuyor sebepsiz yerede çocuğu olmayan bir sürü çift var bi araştırırsan daha iyi anlarsın beni canımm

inşallah seninde hiç bir sorunun çıkmaz ilk kan testiyle başlanıyor zaten umarım herşey istediğin gibi olur ve bebeşin gelir kucağına.bu arada doktorlar 1 seneden önce muayene etmiyorlar 1 sene akışına bırakıyorlar bebek oldu oldu olmazsa o zaman 1 sene sonunda başlanıyor tedaviye canım.eşinde baktırsın seninle aynı zamanda...

canım sebepsiz bebek olmadığını bilmediğimden sana bunları önermiştim ama yaptırmışsın madem artık tüp bebek olucak herhalde

benim de iki arkadaşım var biri 10 yıllık biri de 4 yıllık evli onların da olmuyor ama sebepleri var tedavi görüyorlar birinin tüpleri tıkalıymış birinde de çikolata kisti var ondan şaşırdım yani sebepsiz deyince kusura bakma

inşallah bende de birşey çıkmaz bu kadınların işi gerçekten çok zor ben evlenmeden önce bebek yapmanın bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmezdim ta ki burda görene kadar allah herkese nasip etsin

$untitled.webp

:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kızlar nasılsınız,cok uzun zamandır giremedim,cünkü esim işinden dolayı yurt dısına gitti bende bi haftadır kayınvalidemlerde kalıyordum,nette olmadığı için giremiyodum,ama telefondan hep sizi takip ediyordum ama yorum yazamıyorum,suan yegenimde net vardı ordan giriyorum kızlar,bu arada bendeki havadisleri aktarayım adetim gelmedi,dün idrar testi yaptım hemde öğlenki idrarımla ve anında ikinci çizgi cıktı ama pembeydi ama gayet belli oluyodu bugün başka marka alıp sabah idrarımla yaptım ve yine anında ikinci çizgiyi gördüm hemde kıpkırmızı:1:çok mutluyum kızlar Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bu mutluluğu,perşembe yada cumada inş. doktora gideceğim...

canımmmmm tebrik ederimmm :):) allah hayırlı uğurlu etsin... sağlıklı mutlu huzurlu bir bebek olsun inşallah....

Günaydın canlarrımm ben geldımm

Gecenin vermiş olduğu enerjisiyleyim hala
:1::1::1:

Günaydın canlarrımm ben geldımm

Gecenin vermiş olduğu enerjisiyleyim hala
:1::1::1:

owwwwwww günaydın balım iyi geçmiş gece hadi bakalım yarasın :23::23::23:

bizde bi faaliyet yoktu ya sızıp kalmışım koltukta adam da beklemiş ben uyanırım diye

dürteklemiş öpmüş filan ama nerdeeee allah bilit rüyamda nelerle mücadele ediyodum

owwwwwww günaydın balım iyi geçmiş gece hadi bakalım yarasın :23::23::23:

bizde bi faaliyet yoktu ya sızıp kalmışım koltukta adam da beklemiş ben uyanırım diye

dürteklemiş öpmüş filan ama nerdeeee allah bilit rüyamda nelerle mücadele ediyodum

Hahahaha aynen başladık hayırlısı ıns bu ayda olmazsa aaaaaaaaaaaaa dıye bağırcammmmm :52::52::52::52:

Anam sende ne uyuya kalıyosun :) aaaaa olmazzzzzzzzzzz
:27:

kızlar günaydın nasılsınız aynen canım neden uyudun kız akşama uyuma sakın bak :46:çalışmalara başlanmış hadi bakalım bu sene hayırlı olacak ALLAH ın izniyle sonra.......:6::6:

Kızlarrrr kendinizi çok yormayın :):) birer gün ara verin :):):) allahım nasip edeceği zamanı öyle güzel biliyor ki... Benim hiç umudum yoktu sizlerde biliyorsunuz ya :)) allahım size de en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.. Benden de dualarınızı esirgemeyin...sizi seviyorum :)

Kızlarrrr kendinizi çok yormayın :):) birer gün ara verin :):):) allahım nasip edeceği zamanı öyle güzel biliyor ki... Benim hiç umudum yoktu sizlerde biliyorsunuz ya :)) allahım size de en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.. Benden de dualarınızı esirgemeyin...sizi seviyorum :)
hayırlısı olsun canım ALLAH ım kucağına almayı nasip etsin

kızlar günaydın nasılsınız aynen canım neden uyudun kız akşama uyuma sakın bak :46:çalışmalara başlanmış hadi bakalım bu sene hayırlı olacak ALLAH ın izniyle sonra.......:6::6:

Başlandı valla bakalım :1:

İNŞ BU AY SONU YILBAŞINA GUZELLL BIR YILBASI SUPRIZI YAPARIMMM RABBIMMMMMMMMM DUY SESIMIZIIIIIIIIIIIIII :116:

canım sebepsiz bebek olmadığını bilmediğimden sana bunları önermiştim ama yaptırmışsın madem artık tüp bebek olucak herhalde

benim de iki arkadaşım var biri 10 yıllık biri de 4 yıllık evli onların da olmuyor ama sebepleri var tedavi görüyorlar birinin tüpleri tıkalıymış birinde de çikolata kisti var ondan şaşırdım yani sebepsiz deyince kusura bakma

inşallah bende de birşey çıkmaz bu kadınların işi gerçekten çok zor ben evlenmeden önce bebek yapmanın bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmezdim ta ki burda görene kadar allah herkese nasip etsin

yok canım allahıma şükürler olsun hiç bir sorunum yok tüplerim açık hormanlarım kan tahlillerine göre süper yumurtlamam gerçekleşiyor boyutları güzel eşimdede bir sıkıntı yok geçen sene varikoselden ameliyat olmuştu allahıma şükürler olsun düzeldi sigarayıda bırakınca spermlerindeki sayı hızlıca arttı doktorlar bile sizin hiç bir probleminiz yok çocuğunuzun olmaması için diyorlar ama olmuyor allahtan işte vardır onunda hayırlı bir zamanı inşallah.işte klomen kullanmıştım bu ay kullanma dedi doktor çünkü vücudum fazla hassasiyet göstermiş yumurtalıklarımı büyütmüş daha öncede demiştim sana hatırlarsan işte bu ay içmiycem önümüzdeki 2 ay içicem toplam 3 ay içmiş olcam ve aşılama düşünüyorum ondan sonra inşallah aşılamaya gerek kalmadan kendi kendine gelir benim bebeğim sabırla ve özlemle bekliyorum.
umarım sende ve eşinde hiç bir problem yoktur doktoru çok iyi seçmek gerek canım

Hahahaha aynen başladık hayırlısı ıns bu ayda olmazsa aaaaaaaaaaaaa dıye bağırcammmmm :52::52::52::52:

Anam sende ne uyuya kalıyosun :) aaaaa olmazzzzzzzzzzz
:27:

aman ne bilim ya yemeği yiyince mayıştım kaldım zıbarmışım sabah 8 de uyandım bi de düşünsene tam 12 saat uyumuşum bu akşam boks maçı yapacak kadar dinç olurum kesin kocaaaaaaam kork benden :9::9:

inşallah canım bana da öyle geliyor hayırlı olucak hepimiz için hissediyorum güzel başladık güzel devam edelim sizde durumlar nasıl??

bende hepinizi seviyorum canım senden de bizim için bol bol dua istiyorum hamişlerim duası kabul olur :16::16::16:

umarım canım benim... Kocalarınıza güzel bir süpriz yapın :):) valla biz pat diye öğrendiğimiz için süpriz yapamadım :):)

ahh o an bi gelsin de sürprizin alasını yapıcammm :52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X