milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yok canım allahıma şükürler olsun hiç bir sorunum yok tüplerim açık hormanlarım kan tahlillerine göre süper yumurtlamam gerçekleşiyor boyutları güzel eşimdede bir sıkıntı yok geçen sene varikoselden ameliyat olmuştu allahıma şükürler olsun düzeldi sigarayıda bırakınca spermlerindeki sayı hızlıca arttı doktorlar bile sizin hiç bir probleminiz yok çocuğunuzun olmaması için diyorlar ama olmuyor allahtan işte vardır onunda hayırlı bir zamanı inşallah.işte klomen kullanmıştım bu ay kullanma dedi doktor çünkü vücudum fazla hassasiyet göstermiş yumurtalıklarımı büyütmüş daha öncede demiştim sana hatırlarsan işte bu ay içmiycem önümüzdeki 2 ay içicem toplam 3 ay içmiş olcam ve aşılama düşünüyorum ondan sonra inşallah aşılamaya gerek kalmadan kendi kendine gelir benim bebeğim sabırla ve özlemle bekliyorum.
umarım sende ve eşinde hiç bir problem yoktur doktoru çok iyi seçmek gerek canım

siz birçok şeyi aşmışsınız canım için rahat en azından artık, allahım çok bekletmez inşallah o güzel duygudan mahrum etmez bizi gerçi ben ve eşim daha yeni başladık dualarım uzun zamandır bekleyenler için kıymetli kuzucuklar olucak sizinkiler valla

benim amcam 43 yaşında evlendi yengem 40 ındaydı vallah 2 .ayda hamile kaldı kadın ya hatta ben ozamanlar 18 yaşında filandım şaşırmışıtım duruma

allahın işine karışılmaz yani doğru zamanı bekliyor bence bizim için

oyy tospalarımız gelsin de ne zaman gelirse gelsin onları beklemek de güzel yaa aşk onlar aşkkkk :16::16::16::16:

cumartesi gidicektik ama haftaya bi güne kaldı maalesef eşimin yanındaki adam izine çıkmış cumartesi 2 kere işe gidecek haftaya kaldı bizim iş:(((

siz birçok şeyi aşmışsınız canım için rahat en azından artık, allahım çok bekletmez inşallah o güzel duygudan mahrum etmez bizi gerçi ben ve eşim daha yeni başladık dualarım uzun zamandır bekleyenler için kıymetli kuzucuklar olucak sizinkiler valla

benim amcam 43 yaşında evlendi yengem 40 ındaydı vallah 2 .ayda hamile kaldı kadın ya hatta ben ozamanlar 18 yaşında filandım şaşırmışıtım duruma

allahın işine karışılmaz yani doğru zamanı bekliyor bence bizim için

oyy tospalarımız gelsin de ne zaman gelirse gelsin onları beklemek de güzel yaa aşk onlar aşkkkk :16::16::16::16:

walla tatlım doğru söylüyorsun pek tatlı pek kıymatlı pek can bişey olcak çünkü çok bekletti bizi çoook özlem içindeyiz.işte allah ol deyince oluyo.dün gece burda bişey okudum bu ay onu uyguluycam sizde yapın diğer bayan arkadaşlarda yapsınlar.ilişkiden sonra bacakları yukarı kaldırıyorum ve yastık koyuyorum ben ama bu sefer sağa yada sola yatıcam ve totomun altına yastık koycam yani sperlerle sağ ve sol yumurtanın buluşması %50 % 50 iken tek tarafa yatıp bütün spermleri tek tarafta yoğunlaştırcam dün okumuştum aslında bayada mantıklı geldi normalde spermler sırtüstü yatar iken dışarı akıyo ama bu şekilde akmıyormuş bende okuduğumu aktarıyorum buraya uygulayıp görcem inşallah hadi hayırlısı yeni umutlar içindeyim...

$bbb.webp

onları böllleeeeeeeeeee ham ham hamm yyesim geliyor gördükçeeeeeeeeee allahım güldür yüzümüzüüüüüüüüüü

Eklentiler

• $2007080721186490173mqowyy71.webp
    $2007080721186490173mqowyy71.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
cumartesi gidicektik ama haftaya bi güne kaldı maalesef eşimin yanındaki adam izine çıkmış cumartesi 2 kere işe gidecek haftaya kaldı bizim iş:(((

anladım tatlım olsun geç olsun güç olmasın ne kadar korunma süresi verdiler size

walla tatlım doğru söylüyorsun pek tatlı pek kıymatlı pek can bişey olcak çünkü çok bekletti bizi çoook özlem içindeyiz.işte allah ol deyince oluyo.dün gece burda bişey okudum bu ay onu uyguluycam sizde yapın diğer bayan arkadaşlarda yapsınlar.ilişkiden sonra bacakları yukarı kaldırıyorum ve yastık koyuyorum ben ama bu sefer sağa yada sola yatıcam ve totomun altına yastık koycam yani sperlerle sağ ve sol yumurtanın buluşması %50 % 50 iken tek tarafa yatıp bütün spermleri tek tarafta yoğunlaştırcam dün okumuştum aslında bayada mantıklı geldi normalde spermler sırtüstü yatar iken dışarı akıyo ama bu şekilde akmıyormuş bende okuduğumu aktarıyorum buraya uygulayıp görcem inşallah hadi hayırlısı yeni umutlar içindeyim...

aaa farklı bi yöntemmiş denemekte yarar var canım bende sırt üstü yatıyorum bir de yan deneyelim bakalım :9:

aaaaaaaaa çok güzel ısır onun o kollarını:)))

ısırmak ne demek mıncırcam koparcam yerken:emir_bebek:

yaa kızlarr ben hala regl olmadmm 8-10 arası olmam lazımdı ama olmadımmmm :26:

tatlım nerdeyse 1 hafta geçmiş idrar değil de kan testi yaptırsana inşallah vardır bebişimiz daha önce böyle gecikmeler yaşamışmıydın? :26:

Yavrucugum ne beklıyosun hemen test yap benceee :)

tattlm yaptım yapmazmıyım bende bu merak varken ilkini heycandan ve merakdan 5 inde yaptım negatif :(( diğerinide 12 sinde yaptım oda negatiff :((( daha yapmak istemiyorm ya gene negatif çıkarsaa:2:

ayy kandada çıkmazsa çok üzülürüm yaa :((((((((

tattlm yaptım yapmazmıyım bende bu merak varken ilkini heycandan ve merakdan 5 inde yaptım negatif :(( diğerinide 12 sinde yaptım oda negatiff :((( daha yapmak istemiyorm ya gene negatif çıkarsaa:2:

ayy kandada çıkmazsa çok üzülürüm yaa :((((((((

canım bence birkaç gün daha bekle. mevsim geçişinden midir nedir, benim hiç şaşmayan reglim geçtiğimiz ay gecikti, geldiğinde de 2,5 gün sürdü sadece. Pazartesi gününe kadar gelmezse kan testi yaptır bence. inşalah gelmiştir meleğin göbişine:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar nasılsınız,güzel dilekleriniz için çok sağolun,inanın size cok dua ediyorum inşallah melekleriniz çok bekletmeden gelir ve göbüşleriniz dolar,ama stres yok kızlar sakın,Allahın izniyle olur,kendinize dikkat edin sağlığınıza dikkat edin sakın soğuğu kendinize yaklaştırmayın kızlar,mutlu olun kocişlerinizle her daim muhabbetli olun,inanın gelecek melekleriniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar nasılsınız,güzel dilekleriniz için çok sağolun,inanın size cok dua ediyorum inşallah melekleriniz çok bekletmeden gelir ve göbüşleriniz dolar,ama stres yok kızlar sakın,Allahın izniyle olur,kendinize dikkat edin sağlığınıza dikkat edin sakın soğuğu kendinize yaklaştırmayın kızlar,mutlu olun kocişlerinizle her daim muhabbetli olun,inanın gelecek melekleriniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım ne kadar içten yazmışsın güzel dileklerin için bizde tşk ediyoruz hepimiz iyiyiz çalışmalar yapmaya çalışıyoruz fırsat buldukça bakalım bizim için hayırlı zaman ne zaman olacak sende sıkıtı stres yapma kendine dikkat et canım:16::16::16::16:

canım benim kanda çıktığı gün evde test yapmıştım ve negatif çıkmıştı.. haberin olsun.. hemen git kan baktır :):):)

Back
X