Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
myhoşşşş
gerçekten hepsini herifine yaptırıon işlerinbak nasıl gözüm seyridi:))
maşallah yahu valla benim eşimde inanılmaz yardımcıdır da hepsinide ypmaz![]()
morwen cim naber annemgeldım geldım cnlarrr
iş vardı aman şöyle bı baktımda görumce kayınvalıde aman amann benım açtığım konulara bakarsanız helekı bana mılletın içinde son yaptığınaa ınanamazsınız yanııı
Eşimizin kocası dıye ağzımızı açmıyoruz ama onlar nıye oğlumuzun gelınıdır dıye susmuyolarsa
halı sildiririm banyoyu fırçalattırırım gömleklerini ütülettiririm arada toz aldırırım
kendi kendine vileda çeker bazen yemek hazırlarken salata yaptırırm çamaşır katlatırım
benim bu tatlı dilim var yaa kahretsin adamı kedi etmiş şimdi farkettim![]()
morwen cim naber annem
çok takılma kuzum kaynana mevzularına çıkamazsın içinden itekle gitsin hepsini![]()
aynen ya :):)dalarsak çıkamıyoruz hepsi kaynar kazana :):)
unutmayalım ki canlarım biz istemezsek kimse bizi üzemezaynen ya :):)dalarsak çıkamıyoruz hepsi kaynar kazana :):)
cnm sen öğretmensin di mi? yapıyor musun peki öğretmenlik?
ayyy ne diyeceğim. sen yazınca ben de farkettim ki benimki de yapıyor bunları.sadece çamaşır katlamaz bir de ütü yaparken çok yorulduğumu farkederse azıcıkta ben yapayım der.ama baya baya herşeyi yapıyormuş meğer benimki de
![]()
evet canım ama öğretmenlik yapmıyorum... bir kAMU kurumunda bilgi işlem uzmanıyım... ayrıca bi de hukuk fakültesi okuyorum :) bi de bebiş yapıyorum :):) demek ki neymiş hem iş hem bebiş oluyormuş :):)
çamaşır öyle bi katlar ki kurumuşları sepetiyle önüne bi koyarım iki de öpücük herüfe anam bikaç da cilve bir gelmişim hepsi jilet gibi olmuş biraz titizdir de benim adam benden güzel yapar işleri sonra da gider bir güzel dolaba yerleştirir ohh yarasın![]()
evet canım ama öğretmenlik yapmıyorum... bir kAMU kurumunda bilgi işlem uzmanıyım... ayrıca bi de hukuk fakültesi okuyorum :) bi de bebiş yapıyorum :):) demek ki neymiş hem iş hem bebiş oluyormuş :):)
unutmayalım ki canlarım biz istemezsek kimse bizi üzemez
herşey bizde saklı![]()
Allah iyiliğini versin cnm yaaa:)) Allah başından eksik etmesin, mutluluğunu daim etsin, neşenizi muhabbetinizi arttırsın![]()
ayyy evet kesinlikle maşallah sana.sen arada yaz böyle ben de gaza geleyim.
annen mi bakacak bebeğe??
hadi ya vay beeeeeee o da güzelmiş apartmanın önünden geçer ken izin istiycekdoğru diyosun bitanem beni gibi yapacaksınız mesafe mesafe apartmanın önünden geçerken bile izin isteyecek![]()
kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepimizeee![]()
evet canım annem bakacak bebeğe.. ama ben iki yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum... bakalım kısmet...
ne güzel öyle bir imkanın var.![]()
morwen cim naber annem
çok takılma kuzum kaynana mevzularına çıkamazsın içinden itekle gitsin hepsini![]()