milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

myhoşşşş:1::1:
gerçekten hepsini herifine yaptırıon işlerin:53::53: bak nasıl gözüm seyridi:))
maşallah yahu valla benim eşimde inanılmaz yardımcıdır da hepsinide ypmaz:52:

myhoşşşş:1::1:
gerçekten hepsini herifine yaptırıon işlerin:53::53: bak nasıl gözüm seyridi:))
maşallah yahu valla benim eşimde inanılmaz yardımcıdır da hepsinide ypmaz:52:

halı sildiririm banyoyu fırçalattırırım gömleklerini ütülettiririm arada toz aldırırım

kendi kendine vileda çeker bazen yemek hazırlarken salata yaptırırm çamaşır katlatırım

benim bu tatlı dilim var yaa kahretsin adamı kedi etmiş şimdi farkettim
:9::9::9::52::52::52:

geldım geldım cnlarrr

iş vardı aman şöyle bı baktımda görumce kayınvalıde aman amann benım açtığım konulara bakarsanız helekı bana mılletın içinde son yaptığınaa ınanamazsınız yanııı

Eşimizin kocası dıye ağzımızı açmıyoruz ama onlar nıye oğlumuzun gelınıdır dıye susmuyolarsa

geldım geldım cnlarrr

iş vardı aman şöyle bı baktımda görumce kayınvalıde aman amann benım açtığım konulara bakarsanız helekı bana mılletın içinde son yaptığınaa ınanamazsınız yanııı

Eşimizin kocası dıye ağzımızı açmıyoruz ama onlar nıye oğlumuzun gelınıdır dıye susmuyolarsa
morwen cim naber annem:21:
çok takılma kuzum kaynana mevzularına çıkamazsın içinden itekle gitsin hepsini:22:

:60:
halı sildiririm banyoyu fırçalattırırım gömleklerini ütülettiririm arada toz aldırırım

kendi kendine vileda çeker bazen yemek hazırlarken salata yaptırırm çamaşır katlatırım

benim bu tatlı dilim var yaa kahretsin adamı kedi etmiş şimdi farkettim
:9::9::9::52::52::52:

:60::60::60: ayyy ne diyeceğim. sen yazınca ben de farkettim ki benimki de yapıyor bunları.sadece çamaşır katlamaz bir de ütü yaparken çok yorulduğumu farkederse azıcıkta ben yapayım der.ama baya baya herşeyi yapıyormuş meğer benimki de:60::60::60:

:60:

:60::60::60: ayyy ne diyeceğim. sen yazınca ben de farkettim ki benimki de yapıyor bunları.sadece çamaşır katlamaz bir de ütü yaparken çok yorulduğumu farkederse azıcıkta ben yapayım der.ama baya baya herşeyi yapıyormuş meğer benimki de:60::60::60:

çamaşır öyle bi katlar ki kurumuşları sepetiyle önüne bi koyarım iki de öpücük herüfe anam bikaç da cilve bir gelmişim hepsi jilet gibi olmuş biraz titizdir de benim adam benden güzel yapar işleri sonra da gider bir güzel dolaba yerleştirir ohh yarasın:21::21::21:

Son düzenleme:
evet canım ama öğretmenlik yapmıyorum... bir kAMU kurumunda bilgi işlem uzmanıyım... ayrıca bi de hukuk fakültesi okuyorum :) bi de bebiş yapıyorum :):) demek ki neymiş hem iş hem bebiş oluyormuş :):)

ayyy evet kesinlikle maşallah sana :nazar:.sen arada yaz böyle ben de gaza geleyim.:8:
annen mi bakacak bebeğe??

çamaşır öyle bi katlar ki kurumuşları sepetiyle önüne bi koyarım iki de öpücük herüfe anam bikaç da cilve bir gelmişim hepsi jilet gibi olmuş biraz titizdir de benim adam benden güzel yapar işleri sonra da gider bir güzel dolaba yerleştirir ohh yarasın:21::21::21:

Allah iyiliğini versin cnm yaaa:)) Allah başından eksik etmesin, mutluluğunu daim etsin, neşenizi muhabbetinizi arttırsın:nazar::nazar:

evet canım ama öğretmenlik yapmıyorum... bir kAMU kurumunda bilgi işlem uzmanıyım... ayrıca bi de hukuk fakültesi okuyorum :) bi de bebiş yapıyorum :):) demek ki neymiş hem iş hem bebiş oluyormuş :):)

bende işletme fakültesi mezunuyum dışardan kamu y.okuyorum y.lisansa hazırlanıyorum yarı özel yarı resmi bir kurumda müşteri temsilcisiyim ama bebiş derdine düştüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:1:

unutmayalım ki canlarım biz istemezsek kimse bizi üzemez:45:

herşey bizde saklı:21::21::21:

doğru diyosun bitanem beni gibi yapacaksınız mesafe mesafe apartmanın önünden geçerken bile izin isteyecek:27::27::27:

Son düzenleme:
doğru diyosun bitanem beni gibi yapacaksınız mesafe mesafe apartmanın önünden geçerken bile izin isteyecek:27::27::27:
hadi ya vay beeeeeee o da güzelmiş apartmanın önünden geçer ken izin istiycek:9::9::9:

morwen cim naber annem:21:
çok takılma kuzum kaynana mevzularına çıkamazsın içinden itekle gitsin hepsini:22:

iyiyim tatlımm sen nasılsın şekerlikkkkkkkk ayy artıkk takmamaya çalıçşıyorum cıddennn ama bazen çileden çıkarıyoo

Bu arada size kötü bi haberim varr

Hani eltim hamile demiştim yaa bir buçuk aylıktı dun geceden beri çok kan gelmeye başlamış

zeynep kamıl hastanesinde kürtaja girmişşş :50:

Back
X