milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm yaaa ben biraz genetik biraz da senin yapınla ilgili diye biliyorum bu çatlak işini.bazıları da hergün yağlanıp kremlenmesine çok dikkat etmesine ve özen göstermesine rağmen çatlamış. bilemiyorum ki:50: ben de aktardan aldım kakao ve kayısı yağı. kullanıyordum sonra sıkıldım hergün hergün.. pastane gibi kokuyordum. zaten bulantılarım vardı.üstüne tuz biber oldu.şimdi yağlar bana ben yağlara bakıyporum çok üşeniyorum:31::31:

kesinlikle katılıyorum sana ama bıraz bakımda şart diye dusunuyorum ben kendımı bıldım bılelı ne zaman duştan çıksam oyle krem mrem surmem bebe yağıı hep surmusumdur bebek popousu yumuşaklığında da cıldın oluyor vesselam :16::16::16:

evet bende balıkçının yolunu tutacağım bugün :):)

ohhh bol yeşillik balık mis gibi:56:

Kıxlar bu arada hamişleremize ve hamiş adaylarımıza bi yararı dokunur belki çatlaklar için önlemler diye bi yazı okumuştum geçen

Bende olmadı inşş da olmaz

doğum yapalı 4 ay oldu tüm gebeliğim boyunca çatlaklarım olur korkusuyla yağlanıp durdum sonunda emeklerim boşa gitmedi doğum yaptıktan sonra ilk işim göbeğime bakmak oldu ve hiç bir iz çatlak yoktu size kullandıgım karışımı yazayım doktoruma evigen iğne ve rodexson iğne yazdırdım (evigen e vitaminidir,rodexson ise c vitamini)yani gebelikte güvenle kullanılabilir .vaselin marka kakao yağlı bir krem aldım siz başka bir krem alabilirsiniz ama kakao yağlı olsun ,ayrıca en önemlisi kakao yağı çok faydalı doğum sonrası göbeğim biraz kakardı ama geçiyor .kutu kremi ikiye bölüp yarım kutusuna bir şişe kakao yağını 5 tane evigen ampulü ve rodexson iğnelerin hepsini kırıp karıştırıyorum bu kadar son ayda göbeğim felaket şişmişti bu karışımı günde 5 ,6 kez sürüyordum pis kokuyordu ama hiç pes etmedim eski bir atletim vardı onu sadece göbeğimi saracak şekilde kestim ve her yağlanmamdan sonra onu taktım karnıma hiç yıkamadım zamanla o yağından ağırlaşmıştı artık sadece onu sarsam bile karnım yağlı oluyordu .iğrenç belki ama çok faydasını gördüm .şimdi aynaya baktıgımda sanki hiç doğum yapmamışım gibi karnım da çizgi bile yok .inşalllah sizede faydası olur .çünkü ben hamileyken denenmiş işe yarayan bir formül bulmak için çok çabaladım hayırlı doğumlar

saol gözdem buraya kopyalaman da iyi oldu inşallah birgün ihtiyacım olur bu yazıya

aynen cnm ben de öyle. evet yaaa pazar da da o sorun oluyor. iki kişiyiz ne yapayım ki yani di mi:)

hiç sorma dalga mı geçiyorsun der gibi bakıyo pos bıyıklı amcalar:1::1::1:

valla benim anneşin göbeği fay hattı gibi ben 4 kilo kardeşim de 5 kilo doğmuş sıkıysa çatlamasın:9::9::9::9:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tosunlar doğmus valla benımm yiğende 4,5 kılo doğmusdu teyzemde çatlamıştı demekki neymıs kılolu olan bebişler anneyı çatlatıyo herhalde :1::1:

ayyyyyyyyyyyy ciddimisinnn harikaaaaaa oleyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy :46::46::46::46:
:34::34:
ben mustela aldım onu kullanıyorum iki gündür ondan öncede kakao kremi kullanıyordum .. inşallah çatlamayız kızlar :)
inşallahhhh:16:

kesinlikle katılıyorum sana ama bıraz bakımda şart diye dusunuyorum ben kendımı bıldım bılelı ne zaman duştan çıksam oyle krem mrem surmem bebe yağıı hep surmusumdur bebek popousu yumuşaklığında da cıldın oluyor vesselam :16::16::16:
tabii cnm bakım şart:34:
valla benim anneşin göbeği fay hattı gibi ben 4 kilo kardeşim de 5 kilo doğmuş sıkıysa çatlamasın:9::9::9::9:

:53::53::53:normal doğum mu:44:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tosunlar doğmus valla benımm yiğende 4,5 kılo doğmusdu teyzemde çatlamıştı demekki neymıs kılolu olan bebişler anneyı çatlatıyo herhalde :1::1:

iç karın genişliğine de bağlı tabii aldığın kiloya da yapına da bebeğin kilosuna da birçok unsur var

doktor benim kızıma narin olacak çok tosun gibi bi bebek bekleme demişti :):):) belki beni çatlatmaz cadı kızım :):):)

oyy kelebeğimiz narin olucak ne güzel

:53::53::53:normal doğum mu:44:

yok canım nerdeee çatısı açılmamış çok dar olduğu için ikimizde sezeryan olmuşuz taa o yıllarda diklemesine kesmişler kesiği çok büyük ve inanılmaz bir dikiş izi var 26 sene önceki sezeryandan ne umalım kii çok şanslıyız gerçekten ölümlerden dönmüş canım annem yaa 20 yaşında beni doğurmuş 23 yaşında kardeşimi ikisinde de aynı tehlikeyi atlatmış ne yapsak hakkını ödeyemeyiz

birde beyazlarımı yıkamaya veriyim azcık karnımı doyurayım gelıyorumm :D

Back
X