Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yoksun ne zamandır hala yerleşemedinizmi yahuuu daha çok gel
prensimiz de hayırlı olsu hemen ekliyorum listeye![]()
nülüşşşş bana da uğra kız....:)
sen eloşu bi kucağına alda bebişini görmeye gelirim inş. bende![]()
saolun kızlar. Neşecim biz ikinci kez ev taşıdık geçen hafta. Hala oraya yerleşmeye çalışıyoruz. Annemlerin 2 kat altına taşındıkönceki evimizde hazır mutfak, gömme dolap falan vardı, şimdikinde yok maalesef. O yüzden birçok şey hala ortalıkta. Eve net bağlatmadık ama çalışıyorum artık, eşimin yanına girdim 1 aydır. çok sıkılmıştım evde. Daha sık uğrarım bundan sonra canım. Listemiz de uzamış gitmiş ne güzel, darısı isteyen tüm herkesin başına. Dualarım da sizinle.
Bu arada başlık gerçekten bana uğurlu geldi çünkü benim son adet tarihim 01.01.2012 oldu![]()
annenler nerede oturuyorlar nülüşüm...
aa canım hamiş hamiş hem ev değiştirmişsin iki kez hem çalışmaya başlamışsın dikkat et kendine
topiğimiz ben hariç herkese uğurlu geldi valla![]()
ben hariç deme bakalım önümüzdeki aylarda neler olacağını Allah bilir
sen niye umutsuzsun bi kaç gündür yaa
keçiörendeler canım
hiçççççççç yokkluğumuz kımsenın umrunda değil valla
ben temızlık yapıyorum kocişle gelebılırsem gelcem opuyorum![]()
hiçççççççç yokkluğumuz kımsenın umrunda değil valla
ben temızlık yapıyorum kocişle gelebılırsem gelcem opuyorum![]()
Geldim canlarımmmm temizlik bıttı ama benıde bıtırdı anam yalap şap yaptı supurgeyı arkasından ben bıdaha geçmek zorunda kaldım bu nasıl bı becerıksızlıktır... :104::104:
Geldim canlarımmmm temizlik bıttı ama benıde bıtırdı anam yalap şap yaptı supurgeyı arkasından ben bıdaha geçmek zorunda kaldım bu nasıl bı becerıksızlıktır... :104::104:
ayyy onların yaptığı temizlik zaten temizlik değil ama bu durumda napıcaz idare edicez hiç yoktan iyidir :):)