milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar 1 haftadır burası acaip yağışlı ve soğuk bosnahersekte kar yağmış ya onun soğuğunu çekiyoruz sizin oralar da öylemi

nasıl bir kasvet var kış geldi sanki
:18::18::18:

Son düzenleme:
canım yoksun ne zamandır hala yerleşemedinizmi yahuuu daha çok gel

prensimiz de hayırlı olsu hemen ekliyorum listeye
:nazar:

saolun kızlar. neşecim biz ikinci kez ev taşıdık geçen hafta. hala oraya yerleşmeye çalışıyoruz. annemlerin 2 kat altına taşındık:9::9::9::9::16::16::16: önceki evimizde hazır mutfak, gömme dolap falan vardı, şimdikinde yok maalesef. o yüzden birçok şey hala ortalıkta. eve net bağlatmadık ama çalışıyorum artık, eşimin yanına girdim 1 aydır. çok sıkılmıştım evde. daha sık uğrarım bundan sonra canım. listemiz de uzamış gitmiş ne güzel, darısı isteyen tüm herkesin başına. dualarım da sizinle.

bu arada başlık gerçekten bana uğurlu geldi çünkü benim son adet tarihim 01.01.2012 oldu:1::1::1::1:

saolun kızlar. Neşecim biz ikinci kez ev taşıdık geçen hafta. Hala oraya yerleşmeye çalışıyoruz. Annemlerin 2 kat altına taşındık:9::9::9::9::16::16::16: önceki evimizde hazır mutfak, gömme dolap falan vardı, şimdikinde yok maalesef. O yüzden birçok şey hala ortalıkta. Eve net bağlatmadık ama çalışıyorum artık, eşimin yanına girdim 1 aydır. çok sıkılmıştım evde. Daha sık uğrarım bundan sonra canım. Listemiz de uzamış gitmiş ne güzel, darısı isteyen tüm herkesin başına. Dualarım da sizinle.

Bu arada başlık gerçekten bana uğurlu geldi çünkü benim son adet tarihim 01.01.2012 oldu:1::1::1::1:

aa canım hamiş hamiş hem ev değiştirmişsin iki kez hem çalışmaya başlamışsın dikkat et kendine

topiğimiz ben hariç herkese uğurlu geldi valla
:1::1::1::1:

aa canım hamiş hamiş hem ev değiştirmişsin iki kez hem çalışmaya başlamışsın dikkat et kendine

topiğimiz ben hariç herkese uğurlu geldi valla
:1::1::1::1:

ben hariç deme bakalım önümüzdeki aylarda neler olacağını Allah bilir
sen niye umutsuzsun bi kaç gündür yaa

ben hariç deme bakalım önümüzdeki aylarda neler olacağını Allah bilir
sen niye umutsuzsun bi kaç gündür yaa

ne bilim nülüşüm tuhaf hissediyorum kendimi halbuki bu yola çıkarken sürecin uzayabileceğini de biliyodum ama işte kabullenmek zor galiba

hiçççççççç yokkluğumuz kımsenın umrunda değil valla :19::19::19:

ben temızlık yapıyorum kocişle gelebılırsem gelcem opuyorum
:54::54:

Geldim canlarımmmm temizlik bıttı ama benıde bıtırdı anam yalap şap yaptı supurgeyı arkasından ben bıdaha geçmek zorunda kaldım bu nasıl bı becerıksızlıktır... :104::104:

Bakın ne buldum şimdi seda sayanın programın da SUNA DUMANKAYA çıkmış çokta severım kendısını

yuzun doğal mıneral almasını sağlıyomus

bir adet maden suyu

yarım limon

bir tatlı kaşığı tatlı badem yağı

bunları karıştırın puskurtmelı bır şışeye boşaltın hergun cıldınıze puskurtun dıyo

ben denıyeceğim :D

Son düzenleme:
ayyy onların yaptığı temizlik zaten temizlik değil ama bu durumda napıcaz idare edicez hiç yoktan iyidir :):)

aynen öyle kızlar dun de kaynana geldı akşam dedi napıcaksınız yarın dedim kocacımla temızlıkk yapcaz aaa nıyee dıyoo nasıl nıye dedım yardım etcek tabıkı hamile karısına onun benden benım ondan başka ne guvendığımız nede sırtımızı dayadığımız ınsanlar var dedım anlamıştır artık 1 kere demıyokı bende yardıma gelıyımm amann zaten Rabbim bana yardımcı olsun kımseye muhtaç etmesin

kızlar bizim burda semt pazarı var güya meyve sebze almaya gittim aldıklarımı yazıyorum oğluşa çorap,zıbın,pijama ,çıtçıtlı atlet :1:sebze hiç almadan geri geldim sadece kayısı ve kıvırcık aldım :1:

Back
X