Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisinden aldın ya adessanın karşısındakinden mi aldın??
iyi haftalar kızlar naptınız hafta sonu kız nilüş şehzademi geliyor hayde hayırlısı maşallah maşşalllah
iyi haftalar kızlar naptınız hafta sonu kız nilüş şehzademi geliyor hayde hayırlısı maşallah maşşalllah
yok canım gazinoda hell klar mı neymiş onu satıyomuş
adesenin ordakide aynıymış sanırım ama onu görmedim
ben 0 beden olduğum için afyonda bulma şansım pek yoktu ordada tek modelde vardı Allahtan bi tanede olsa buldum fermuarlar baya zorluyordu artık![]()
evet adessanın karşısındaki de hell klar satıyor.. oradan iki tane gömlek almıştım ve çok memnunum :):)
bende yazlık bi iki tane pantolon istiyorum bugün annemlere gideceğim eşim nöbetçi... gideyim bakayım belki bulurum...
gebe mağazında bakmıştım pantolona 130 milyon dedi ya iki ay içinde o kadar para vermek istemedim doğrusu....
bende baktım ama olmadı bana gömlekler gilan
bu pantolonun üstündede 90 lira etiket var ama 50 ye aldım
ama zaten şişirmiş yazmış fiyatı direk indirim yaparım filan dedi
gebede keçiörende mi
yok canım cepada... orada 0 beden için kesin bulursun ama pahalı :):)
evet keçiörendeki mağazalarda pazarlık edeceksin hemen üzerindekini verip çıkmayacaksın çünkü şişiriyorlar :):)
evet yaa hele osmanlı pazarı
kime kaça tuttururlarsa öyle satıyolar
o yüzden sevmiyorum orayı bişi alıyosun acaba çok mu verdim kazıklandımmı hissi oluyo
psikolojin için mağazalar daha iyi![]()
günaydın kızlar nasılsınız h.sonu üsküdara gittim o sizinle paylaştığım elbise için ama güzel durmadı almadım çıktım sonra beşiktaşa geldim meşhur pasaja bir gideyim dedim aa bir sürü kıyafetçi ve buldum bir elbise (abiye gibi)aldım hiç hamiş olduğum bile belli olmuyor.
ayy ne güzel bak istediğin gibi içine sinen bişi bulmuşsun
sanada iyi haftaları canım.. bizde asayiş berkemal :):)
sen nasılsın bakalım...
hiç bulamayacağım sanmıştım ama canım ya çok şükür buldum hamişken elbise bulabilmek *5 kat daha zor
ben iyiyim bazen bulantı oluyor bütün yemeklerden tiksiniyorum bu arada 1.5 kilo almışım daha şimdiden biraz sıkıldım bu duruma
hiç bulamayacağım sanmıştım ama canım ya çok şükür buldum hamişken elbise bulabilmek *5 kat daha zor
ohh süper bulmuşsun valla... :):) ne renk aldın canım :)
Siyah beyaz minnoş
tunaydın canlarım bende geldımmmm nasılsınızzz bebıslerrr nasıll
nilüşşş çok sevındım değerlerının normal çıkmasına maşallahhh
ama o hcg değerine takılma bnımde dusuktu kız çıktı![]()