- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
dur şimdi sana el birliğiyle yardım edelim bacım. ben dayanamıyorum senin bunlarla yaşamana. 850 kira çok değilmi?
bir kere şu an oturduğun ev pahalı. siz çıkın bence oradan.şimdilik 2 odalı küçük bir ev tutun.daha uygun fiyatlara.bir oda yatak odası yaparsın. bir odayı oturma diğeri de bebişe olur. oturma odası-misafir odası ortak kullanırsın.bilmiyorum marka takıntın var mıdır ama biz düğünümüzü kendimiz yaptık. inan eşyalarımı falan da spotçular çarşısından aldım.zaten yatak odan vardır. oturma odanı da öyle bir yerden alırsın.bebeğede bir yatak dolap yine . oldu bitti işte. çek 10.000 lira da kredi. boşver sallama. onlardan gelecek yardım allahtan gelsin. hiiiççç minnet etme. önüne taş koymaya seni vazgeçirmeye çalışıyorlardır. borç ödenir ama onlar çekilmez...evini ayırınca huzurun ne demek olduğunu anlayacaksın. ben 1,5 sene oldum evleneli. daha 1.5 senem daha var kredimin bitmesine ama olsun. yavaş yavaş ödeniyor.ç dedim ya önemli olan sağlık ve huzur![]()
aynen vallaa.. 10.000 ödenir ama onlarla geçireceğin bir gün bile geri gelmez şekerim katılıyorum sana..