milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benım kıde başta oyleydı ama yokkkkkkkk kusura bakmasın hergece koynuna gırdiği anası değil BENIM...karnında çocuğunu taşıyan anası değil BENIM... Pıs donlarını kırlı çoraplarını gak demeden guk demeden yıkayan benım oyle yağmaa yokk..

Sevmem ana kuzusu hareketlerı çok sukur yontuldu bıraz aradakı farkı anlamaya başladı :1::1::1:

işte kafalarına vura vura öğrenecekler....

siboşum sende gurur yapma hakketten çek kredi kurtul şunların elinden yaaa....

başta düşünemıyolar canım cunku anaları beyınlerıne gırıyo ama sonrada NEDEN BAKIMSIZSIN
NEDEN ŞIKIR ŞIKIR GECELİKLER GIYMIYOSUN
BANA KENDINI BEĞENDIRMIYOSUN??

haksızmıyım e sen musade edıyomusun kı ben de yapıyım alla allaaaaaaa
haklısın cnm:34:
düşünemiyorlar canım.. çünkü anne kendi anneleri her şşekilde yanlarında rahatlar ya bizde rahat olacağız sanıyorlar.. benimki de ölüyor annesi için..

hepsi aynı yani....

evet rahat olacağız zannaediyorlar kendileri gibi ama erkek tarafı olunca böyle. mesela biz hiç teklif etmiyoruz benim annemlerle oturalım mı,bizim tarafla yaşayalım mı diye:1:

haklısın cnm:34:
evet rahat olacağız zannaediyorlar kendileri gibi ama erkek tarafı olunca böyle. mesela biz hiç teklif etmiyoruz benim annemlerle oturalım mı,bizim tarafla yaşayalım mı diye:1:

evet ya biz desek birlikte yaşayalım diye...bizim annemiz babamız gelse kalsa ne olacak çok merak ediyorum.. :):):)

sabahtan akşama kadar pantalonları ile otursunlarda görelim....

napıonuz kızlar:3:hmmm konu 'ana kuzusu kocalar'heralde:63:tek çözüm uzakta olmak (bana göre:)

kesınlıkle katılyıorum UZAKLIKKKKKKKKKKKK ama ustumde oturunca maalesef olmuyor KAKNEM karının tekıyle oturuyorum

ya dun teyzemı gordum nasıl bebek için çırpınıyo yelek yapmıs pantoln yapmış patik yapmış şimdi bır yelek daha oruyo

ama benım KAYNANA vasıflı şahıs oturuyor yaaaaaaaaaaa hiç birşey yapmıyo bısey alayım demıyor şaşırdım kızzzzzzzz

ama yapmasınn bır patık bıle almasın bak çocuk doğunca neler olacak ozaman sevemezsınız cunku hıcbırsey yapmadınız dıyeceğim ozamanda...

kesınlıkle katılyıorum UZAKLIKKKKKKKKKKKK ama ustumde oturunca maalesef olmuyor KAKNEM karının tekıyle oturuyorum

ya dun teyzemı gordum nasıl bebek için çırpınıyo yelek yapmıs pantoln yapmış patik yapmış şimdi bır yelek daha oruyo

ama benım KAYNANA vasıflı şahıs oturuyor yaaaaaaaaaaa hiç birşey yapmıyo bısey alayım demıyor şaşırdım kızzzzzzzz

ama yapmasınn bır patık bıle almasın bak çocuk doğunca neler olacak ozaman sevemezsınız cunku hıcbırsey yapmadınız dıyeceğim ozamanda...

ayy sen ne fenasınnnn:1::1::1::kkk:

örmüyor musun sen bebişine bişeyler?

ayy sen ne fenasınnnn:1::1::1::kkk:

örmüyor musun sen bebişine bişeyler?

yaaa ah orebılmeyı ne çok ısterdım orgu de haroşa ters duzden başka bır model bılmıyorum kı yapımm keşke bılsemde yapsam ne heveslıyım anlatamam sana

becerıksızlığım ıste bende battenıye oruyım dıyorum haroşadan sadece :1::1:

düşündükçe o karıyı gırtlağından surukle dıyo şeytan tobe tobeee :9::9:

benimki açık açık diyor ben hiç birşey yapamam diye... bende bizden istedikleriniz olmasın onada şükür dedim :):)

yaaa ah orebılmeyı ne çok ısterdım orgu de haroşa ters duzden başka bır model bılmıyorum kı yapımm keşke bılsemde yapsam ne heveslıyım anlatamam sana

becerıksızlığım ıste bende battenıye oruyım dıyorum haroşadan sadece :1::1:

düşündükçe o karıyı gırtlağından surukle dıyo şeytan tobe tobeee :9::9:

çok güzel anlatımlı siteler var ama hiç bilmiyorsan zor tabii:)
düz değilde motif motif örüp birleştiremez misin?

gülüm yapsınlar patikte yapsın çorapta donda...ama biarada oldumu kimyaları bi tuhaflaşıyo orta yol olmuyo,erkeklerin çoğu ana kuzusu(bizde bi anadan geldik bizde anamızı seviyoz ama evlendikmi önceliğimiz evimiz kocamız oluyo)onlarda bunu görüp biraz gayret etsinler,o yüzden uzakta oldumu evlerine yoğunlaşıyolar,yoksa iki ev arasında gidip geliyo adamlar

çok güzel anlatımlı siteler var ama hiç bilmiyorsan zor tabii:)
düz değilde motif motif örüp birleştiremez misin?

ah ahhh o sitelere kaç defa baktım bana bırı gostermeden ben anlamıyorum yanı canlı canlı yanımda olacak kı ben de oyle ornek çıkarayım kendı kafama gore alttan gır ustten çık anlamıyorum oyle :1::1:

Bu arada ışılcım NEDEN YAPAMIYORMUŞ

gözde bende elimde tığ tutmasını bilmeyenlerdendim ama youtubede videolar buldum kadın açık açık gösterio dili yabancı ama yavaş yavaş örüyo bende ona bakarak bi kız battaniyesi yapmaya başladım ama erkek olduğunu öğrenince yeğenime yapmaya karar verdim:6:

Art of Crochet by Teresa - Crochet Baby Mary Jane Slippers - YouTube
bu bebek patiği,hem güzel hemde kolay kızlar...

Bu arada ışılcım NEDEN YAPAMIYORMUŞ

canım benim bunlar her ayş düzenli olarak paramız yok diye bizden para isterler.. yani biz onları maaşa bağlamış durumdayız.. kira vermezler çünkü bizim evimizde otururlar... ve halada açlar...

parası yokmuş onun için yapamazmış hanımefendi.. zaten onların yapacağı hiçbirşeye ihtiyacım yok sadece benden uzak dursunlar yeter.. bu aydan sonrada 5 kuruş para göndermeyeceğim.. artık bittiiii!!!!!

canım benim bunlar her ayş düzenli olarak paramız yok diye bizden para isterler.. yani biz onları maaşa bağlamış durumdayız.. kira vermezler çünkü bizim evimizde otururlar... ve halada açlar...

parası yokmuş onun için yapamazmış hanımefendi.. zaten onların yapacağı hiçbirşeye ihtiyacım yok sadece benden uzak dursunlar yeter.. bu aydan sonrada 5 kuruş para göndermeyeceğim.. artık bittiiii!!!!!

nasıl ya :53: bide paramı gönderiyorsunuz oooooo çokkk serttttttttttttt bi arada bızımkıde bızden ıstemeye kalktı benım bakışımdaki şimşeklerden korktuu kı cesaret edemedı ama eşimi yakaladımı eşimden ıstıyr oda verıyor saf benım esım safffffffff evının seyını sen nıye verırsın kı

iki kuruşluk iple bi kuruşluk tığ mı pahalıymış,bunlar küçük gibi görünür ama insanın gönlünü alır,yoksa bebek dükkanları birbirinden güzel battaniye çorap yelek satıyo

Back
X