milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada kızlar bakın size kızımın bebek şekerlerinden iki örnem ekleyim annemlere gittiğimde çekmiştim.. hepsini yapmışlar bi de dolaplarına asmışlar bile :):)

teyzem saolsun çok marifetlidir malzemelerini almıştık suluhandan o da yapmış bitirimşi.. hepsini görmedim ama iki tanesini annem ben göreyim diye almış :)) bakalım siz beğenecek misiniz??

Eki Görüntüle 426630 Eki Görüntüle 426631
inanılmaz şirinler:))):nazar::nazar: ben de kendim yapmak istiyorum ama bakalım kısmet:)))
işte canlar bu da merakla beklenen göbeğimiz.. kendi imkanlarımızla sabah çektik miniğimle ama ne kadar başarılı bilemicem :):) kızımla sözleştik babamıza söylemicez çünkü akşam ağzını aradık çeksende eklesek diye çokkk kızdııı bize :):):) nazar boncuklu mesajlarınızı bekliyoruz teyzeleriii :):)

Eki Görüntüle 426679 Eki Görüntüle 426680 Eki Görüntüle 426678
cnm bnm yaaa maşallahhhhhh:nazar::nazar: bayıldım:)) maşallah göbeğine:nazar::nazar: ne güzel cnm sen kilo falan almamışsın. sadece göbeğin var...:nazar::nazar:
daha hiç bişi yok ama yanlardan genişledim sanırım ben karnım dümdüz ama fermuarlar kapanmıyo
bi senn kadar olalımda bizde
maşallah tekrar sana :nazar:

benimde önce o kadar göbeğim olmamasına rağmen pantolanlarım kapanmamaya başlamıştı. genişliyoruz galiba ondan:34:

saol canım benim :):):) kocaman olunca göbüşleriniz bende görecem sizinkileri inşallah :):)
inşallah cnm ben de çektireceğim en kısa zamanda:34:
sen nasılsın ayçacımmm neler yapıyorsun :):)

iyiym cnm sağol ben de hastaneden geliyorum.:)))çokşükür her şey yolunda. bebeğim de gayet sağlıklı. suyumuz ölçümlerimiz herşeyimiz iyi çıktı.
Ayrıntılıya yönlendirdi. bir-iki yer tavsiye etti. onlarla görüşeceğim. öteki ayda şeker yüklemesi yapılacak.
sonunda kızımız olacağı kesinleşti. yani doktor gösterdi bu da şeysi dedi:))) biz çok anlayamadık ama olsun kız yani sonuçta:))) ben tekrar tekrar sordum kız kesin mi diye:)) evet dedi ama ben yine de her zaman % 90 kullanıyorum dedi:)))
işte böyleeee:46::46::46:

inşallah cnm ben de çektireceğim en kısa zamanda:34:

iyiym cnm sağol ben de hastaneden geliyorum.:)))çokşükür her şey yolunda. bebeğim de gayet sağlıklı. suyumuz ölçümlerimiz herşeyimiz iyi çıktı.
Ayrıntılıya yönlendirdi. bir-iki yer tavsiye etti. onlarla görüşeceğim. öteki ayda şeker yüklemesi yapılacak.
sonunda kızımız olacağı kesinleşti. yani doktor gösterdi bu da şeysi dedi:))) biz çok anlayamadık ama olsun kız yani sonuçta:))) ben tekrar tekrar sordum kız kesin mi diye:)) evet dedi ama ben yine de her zaman % 90 kullanıyorum dedi:)))
işte böyleeee:46::46::46:

çok sevindim canım benimmm :):):) artık seninde kız annesi olacağın kesinleşti yani :):) süperr süperr.. artık alışveriş tam faz başlasın :):):)

çok sevindim canım benimmm :):):) artık seninde kız annesi olacağın kesinleşti yani :):) süperr süperr.. artık alışveriş tam faz başlasın :):):)

evet kız anasıyım:1::1: veeeeee akşama hemen gidiyorum alışverişe:)))) gerçi ne alacağım bilmiyorum :9: zıbın, çıtçıtlı badi,patikli alttanlardan, tulum falan.. ayyy ne bileyim işte takılacağım öyle:37::37: evimin hemen 2 dk ilerisine bir bebe mağazası açıldı şansıma.akşama iş çıkışı oradayım. fotolarını çekip koyarım size de:))

evet kız anasıyım:1::1: veeeeee akşama hemen gidiyorum alışverişe:)))) gerçi ne alacağım bilmiyorum :9: zıbın, çıtçıtlı badi,patikli alttanlardan, tulum falan.. ayyy ne bileyim işte takılacağım öyle:37::37: evimin hemen 2 dk ilerisine bir bebe mağazası açıldı şansıma.akşama iş çıkışı oradayım. fotolarını çekip koyarım size de:))

inşallah canım ama 0-3 aylık giysilerden çok alma iki hafta sonra giydiremeyebiliniyormuş haberin olsun :)

inşallah canım ama 0-3 aylık giysilerden çok alma iki hafta sonra giydiremeyebiliniyormuş haberin olsun :)

evet cnm doğru söylüyorsun aynen öyle. ama birde diyorum sonbahar olacak yıkama kurutma sorun olur. zaten 0-3 ay kıyafetten ziyade zıbın flan bakacağım. dur 15 dk kadar işim var. sonra sana yaptığım listeyi yazayım. liste hazırladım kendime alınacakları.:1:

evet cnm doğru söylüyorsun aynen öyle. ama birde diyorum sonbahar olacak yıkama kurutma sorun olur. zaten 0-3 ay kıyafetten ziyade zıbın flan bakacağım. dur 15 dk kadar işim var. sonra sana yaptığım listeyi yazayım. liste hazırladım kendime alınacakları.:1:

bakalım listede neler var.. ben hiç liste falan yapmadım neyim eksik neyim tam hiç bişey bilmiyorum çünkü kendim hiç bişi almadım ki ;:):)

Regaip Kandilimiz Mübarek olsun kızlar Rabbim tekrarına nasip eylesin...

Bu arada ışılcım göbiş supper yeyim sizi :nazar::nazar:

ben bugün fazla giremeyebılırım canlar ne olur kusura bakmayın bıraz evle ilgileneyım olurmu arada sırada uğrayacağım ama şimdilik çok opuyorum sızlerı...

ayça hayırlı olsun canım
vallahi sen böyle diyince bende heveslendim yaa bende bi öğrensem ahh cinsiyeti
sibelcim sen bak işine biz burlardayız mesai bitimine kadar:54:

dün burdaki üni nin şenliğinin son günüydü gidelim dedik bi de gökhan tepe vardı eğlendik baya ama yoruluverdim hemen
kızlara baktım durdum ahh ahh bende bi zamanlar saatlerce eğlenirdim yorulmazdım diye
sonra yoruluncada döndük geldik :9::9::9:

Back
X