milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yaaa kıyamam:50: pastaneden falan al bari:50:

sağolcnm sana da hayırşlı cumalar:16:

:6::6::6: ayyy şu örgü örene bayılıyorum.:6::6::6:
ama sabahları uyanması daha kolay oluyor sanki yazın:34:
dün sondu. bugün de gidip vınn alacaktı. bakalım bugün alırsa yarın falan açılır belki hattı. pazartesi falan da gelebilir:44::44:

çok açmasın arayıda :10:

Ayy tatil demeyin banaaa... Bende tatil yapmak istiyorum......... Bende dinlenmek istiyorum....

bu havalar bize yaramıyor demekki ışılımm :12:

slm günaydın kızlarrrr:16:

günaydınn canım cuman mübarek olsun ..

slm günaydın kızlarrrr:16:

günaldın yavrukuş.. Nasılsın bakalım :):)

bu havalar bize yaramıyor demekki ışılımm :12:

aynen öyle şekerim... Tatile ihtiyacım var psikooöim imi günde yerle yeksan oldu :):)

bu arada sabahtan kocamı anasını ve de abisini gönderdim memleketlerine... Oh bee düünya varmış nefes aldım resmen....birgünde 5000 tl param gitti ama kurtuldum ya çok şükür başımın gözümün sadakası olsun... Görümceme babası dükkan verecekmiş üzerine alacak parası yokmuş evladıma ayırdığım parayı verdim onlara asla affetmiyorum onları kızlar...:(:(

eşimede dedim dün gece.. Bu son dedim.. ölüyoruz diyen olsa tek kuruş vermem dedim.. Güzel kızımın rızkını yiyorlar allaha havale ettim onların hepsini... Sabaha kadar ağladım.. Sabah bi kalktım ki gözlerim resmen kurbaaa gözü olmuş :):)

kızlar yaa akşam annemler gelecek bi geceliğine eskişehire gidiyorlarda bugün bizde kalacaklar ve ben ne yemek yapıcam hiç bilmiyorum bana kolay bi menü söyleyebilecek becerikli hatunlar arıyorum:9:

aynen öyle şekerim... Tatile ihtiyacım var psikooöim imi günde yerle yeksan oldu :):)

bu arada sabahtan kocamı anasını ve de abisini gönderdim memleketlerine... Oh bee düünya varmış nefes aldım resmen....birgünde 5000 tl param gitti ama kurtuldum ya çok şükür başımın gözümün sadakası olsun... Görümceme babası dükkan verecekmiş üzerine alacak parası yokmuş evladıma ayırdığım parayı verdim onlara asla affetmiyorum onları kızlar...:(:(

eşimede dedim dün gece.. Bu son dedim.. ölüyoruz diyen olsa tek kuruş vermem dedim.. Güzel kızımın rızkını yiyorlar allaha havale ettim onların hepsini... Sabaha kadar ağladım.. Sabah bi kalktım ki gözlerim resmen kurbaaa gözü olmuş :):)
inanmıyorummmm:53::53::53: cnm yaaaa doğru söylüyorsun az para değil ki:50::50: sen herşeyinden kısıyorsun, ben yiyemedim al sen ye diyorsun:47::47:üzerine almayıversin. herkes biliyorsa ona verdiğini öldükten sonra miras olrak ona kalır olur biter..ammmaannnnn neyse dedğin gibi başının gözünün sadakası olsun. eşin ne yaptı sen ağlayınca:50:
kızlar yaa akşam annemler gelecek bi geceliğine eskişehire gidiyorlarda bugün bizde kalacaklar ve ben ne yemek yapıcam hiç bilmiyorum bana kolay bi menü söyleyebilecek becerikli hatunlar arıyorum:9:

şimdi yavrucum tavuk but al. fırında patates yap tavuklu.domates biberle falan süslersin sen onu:46:
pilav
çorba
salata
en kolayı bu:1:

inanmıyorummmm:53::53::53: cnm yaaaa doğru söylüyorsun az para değil ki:50::50: sen herşeyinden kısıyorsun, ben yiyemedim al sen ye diyorsun:47::47:üzerine almayıversin. herkes biliyorsa ona verdiğini öldükten sonra miras olrak ona kalır olur biter..ammmaannnnn neyse dedğin gibi başının gözünün sadakası olsun. eşin ne yaptı sen ağlayınca:50:

ne diyecek ki eşim ağlama sen haklısın tamam bu son falan filan zırvaladı durdu işte.. ama yarın dönecek bizi çok büyük bir kavga bekliyor.. bunun hırsını çıkarmam lazım.. ya benim bebeğimin odasına kadar herşeyini babam alıyor...bunlarda ancak benden para sızdırıyorlar.. görgüsüz köpekler...

kayınvalide gelirken bi cumhuriyet getirmiş 650 TL.. getirdiğinin 7 katını alıp gitti işte.. nankörler...

et sote yap çorba yap pilav yap ohh mis vallaa güzelde bi salata yap yanınaa bi de ayrann :):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
ne diyecek ki eşim ağlama sen haklısın tamam bu son falan filan zırvaladı durdu işte.. ama yarın dönecek bizi çok büyük bir kavga bekliyor.. bunun hırsını çıkarmam lazım.. ya benim bebeğimin odasına kadar herşeyini babam alıyor...bunlarda ancak benden para sızdırıyorlar.. görgüsüz köpekler...

kayınvalide gelirken bi cumhuriyet getirmiş 650 TL.. getirdiğinin 7 katını alıp gitti işte.. nankörler...

o kadar parayı nasıl alıyorlar nasıl istiyorlar şaşıyorum yaa

şimdi yavrucum tavuk but al. fırında patates yap tavuklu.domates biberle falan süslersin sen onu:46:
pilav
çorba
salata
en kolayı bu:1:

geçen sefer bu tavuğu yaptım yaa
başka böle kolay bişi var mı ?

et soteyi nasıl yapıcam cnm bi anlatsan hemen valla çok makbüle geçer

valla canım ben kontrafile alıyorum canım onu sotelik doğruyorum.. suyunu bırakana kadar yüksek ateşte suyunu bırakınca da kısık ateşta 45 dk falan pişiriyorum... sonra yağını ve yeşil biberini ekliyorum... biraz çevirip 4-5 domates ve 2 diş sarımsak ekliyorum... kısık ateşte pişirmeye devam...:)

bahaneyle son olur bu da ışılcığım...bir de bu yönünden bak:34:
ben bu yüzden annemlere bişey aldırmıyorum ıvır zıvır dışında..
düğünümde de aynısı oldu. eşimin tarafı hiçbişey yapmadı. hem de hiç bişeyi. tüm eşyaları eşimle kredi çekip aldık.düğünde takılacak bilezikleri, takıları bile kendimiz aldık:47:kendi kendime bilezik almış oldum yani:))) o yüzden aileme de bişey yaptırmadım. yatak odasını kız evi yapar mesela ama aldırtmadım annemlere:1: şu an hala kredi ödüyoruz mesela:)))

Kızlar bir arkadaş paylaşmış çok etkilendim bakın:16::16:

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' hiç günahın kalmadı, pak oldun. haydi hayata günahsız olarak yeniden başla ... '' __________________

bahaneyle son olur bu da ışılcığım...bir de bu yönünden bak:34:
ben bu yüzden annemlere bişey aldırmıyorum ıvır zıvır dışında..
düğünümde de aynısı oldu. eşimin tarafı hiçbişey yapmadı. hem de hiç bişeyi. tüm eşyaları eşimle kredi çekip aldık.düğünde takılacak bilezikleri, takıları bile kendimiz aldık:47:kendi kendime bilezik almış oldum yani:))) o yüzden aileme de bişey yaptırmadım. yatak odasını kız evi yapar mesela ama aldırtmadım annemlere:1: şu an hala kredi ödüyoruz mesela:)))

aynen canım benim... bende kendi düğünümdeki bilezikleri kendim aldım :):):)

babama yapma dedim alma dedim ama dinletemedim :):)

valla canım ben kontrafile alıyorum canım onu sotelik doğruyorum.. suyunu bırakana kadar yüksek ateşte suyunu bırakınca da kısık ateşta 45 dk falan pişiriyorum... sonra yağını ve yeşil biberini ekliyorum... biraz çevirip 4-5 domates ve 2 diş sarımsak ekliyorum... kısık ateşte pişirmeye devam...:)

saol cnm ama kontrafile ne bilmiyorum yaa kasaba söylesem verir herhalde

bu kadar rahat olmayı nasıl beceriyorlar hiç anlamıyorum canım ya :( eşinde onların evladı değilmii ..nerdeyse bütün kardeşlerinin sorumluluğu bu adamın üstünde oda hiç anlamıyomu rahatsız olmuyomu kendiside baba olacak :(

Kızlar bir arkadaş paylaşmış çok etkilendim bakın:16::16:

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

''çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' hiç günahın kalmadı, pak oldun. haydi hayata günahsız olarak yeniden başla ... '' __________________

ben buna benzer bi yazıyı ilk korunmayı bıraktığım zamanlarda okumuştum ve çok etkilenmiştim :( sonrada olmayınca hep bu yazı geldi aklıma :(

nilüfercim en kolayı domates çorbası canaım hiç vaktini almazz öyle yap

illa et yemeğimi yapmak istiyorsun bezelye al konserve tavuklu mantarlı oda çok basitt olurr ..

Back
X