milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam canlarım anca gelebildim işsizlik maaşımı çekmeye resmen şehre indim :1::1::1: e benım ayağımlada 1 saat 1,30 saat anca gelebıldım

sizler nasılsınız cumamız mubarek olsun dualarımız kabul olsun..,

Bugün yasin tabereke amme okuyacağım göndermemi istediğiniz kişiler varsa isim verin yazayım onlarada gitsin

hepimiz için dua edeceğim

Bu arada ayçacım paylaştığın metne bayıldım....:16::16::16:

Allah kabul etsin canım sanada hayırlı cumalar ..

kızlar vizyonda aramızda bebek var diye bir film girmiş.eğlenceliye benziyor.
ama " dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, annem bana niye hiç anlatmadı" diyor. filmdeki hamile kadın:14::14:

senin imzanda artık neler yazıyor öyle ayçacım :))) bu yazıyı görünce direk gözüm oraya takıldı :17:

siz niye atlıyorunuz o sahneleri kız evde.. eşinle başbaşa değil miydin :):):)

ağzımdan aldın :17::17:

ışılım hangisine karar verdin bakimm :23: nilüfer sende yemeklerini pişirdinmii :27:

Filmin Orjinal Adı:Mutlu Bir Olay ~ A Happy Event –
Yapım:2011
Tür:Romantik, Dram
Konusu:Aşk, sevgi, anne duygusu ve fedakarlık üzerine yapılmış bir film. A Happy Event, Louise Bourgoin ve Pio Marmaï’yi başrollerde görüyoruz. Eliette Abecassis’in güzel romanından yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından sinemaya uyarlanmış güzel ve sevgi dolu bir dram filmi. İki insanın beraberliğinin kişileri nasıl değiştirebileceği. nereye kadar bunu başarabileceğini konu almış güzel bir aşk öyküsü. Bu güzel filmi sizlere film izle olarak sunuyor ve iyi seyirler diliyoruz.

film izlemeye değer gözüküyor aklıma soktunn ayçaaaa :23:

senin imzanda artık neler yazıyor öyle ayçacım :))) bu yazıyı görünce direk gözüm oraya takıldı :17:

ışılım hangisine karar verdin bakimm :23: nilüfer sende yemeklerini pişirdinmii :27:

amaaan yok ya pişirmedim hiç bişi bi kaç kere girdim mutfağa öğürme geliyo canm hiç bişi yapmak istemiyo yaa
sadece evi süpürdüm akşama ne olacak ne yiycez hiç bilşmiyorum:26:

Konusu:Aşk, sevgi, anne duygusu ve fedakarlık üzerine yapılmış bir film. A Happy Event, Louise Bourgoin ve Pio Marmaï’yi başrollerde görüyoruz. Eliette Abecassis’in güzel romanından yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından sinemaya uyarlanmış güzel ve sevgi dolu bir dram filmi. İki insanın beraberliğinin kişileri nasıl değiştirebileceği. nereye kadar bunu başarabileceğini konu almış güzel bir aşk öyküsü. Bu güzel filmi sizlere film izle olarak sunuyor ve iyi seyirler diliyoruz.

izle izle çok güzel

20 km kalmış annemlerin gelmesine yaa gelmiş sayılırlar
birden kaçabilirim kızlar haberiniz olsun

amaaan yok ya pişirmedim hiç bişi bi kaç kere girdim mutfağa öğürme geliyo canm hiç bişi yapmak istemiyo yaa
sadece evi süpürdüm akşama ne olacak ne yiycez hiç bilşmiyorum:26:

anacığın yabancı değill bebişimm hepberaber yaparsınız bişelerr :16:

izle izle çok güzel

mutlaka izleyeceğim çok ilgimi çekti bu konu benim şirketten kızlarada yolladım linkii :12:

selam kızlar bende geldım valla fılm benımde ılgımı çektı bende ızleyeceğim fragmandan çok guzel gozukuyor yaaaaaaaaa :16::16:

:17::17::17: etkilendi bile:17::17:hatırlamıyorum ben nasıl bişeydi:37::37: şu filmi eşimle izleyeyim bari de belki hatırlar bişeyler:9::9::9:

izle tabii yaaa... akşama al kocişi yanına izleyin:16:
tımam şekerimmm hadi gözün aydın annelere selamlar... :):):)

melekim daha karar vermedim beklemedeyim :):)
cnm ben 1. dedim gördün mü:44:
selam kızlar bende geldım valla fılm benımde ılgımı çektı bende ızleyeceğim fragmandan çok guzel gozukuyor yaaaaaaaaa :16::16:

bu akşam film gecesi yapalım o zamn. hepimiz izleyelim. ışıl senin kocan yok sen kendin izle:1::1:

ama nereden izleyeceğim denıyorum tum sıtelerı izle dıye açmıyo kı

Back
X