milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın cicişler offffff offff labaratuvarda 11 kişiyiz kalabalık olunca giriş yapamıyorum sizi çokkk özledim:54:

Ayyy bugün çok sıkıcı:31::31::31: Zaman geçmiyor:6::6:yapacak bişey yok:52::52::52:
Robinsonda gelmedi bugün:44:

selam canlar
nasılsınız bakalım.. ben sabahtan sınava gittimo nun için ancaa gelebildim :):)

dün tontiş kızımı gördüm teyzeleri.. tontiş diyorum maşallah kızıma 1342 gram olmuş :):)

ayy ama öyle bi datluuu olmuş ki anlatamam size :):):)

selam canlar

dün tontiş kızımı gördüm teyzeleri.. tontiş diyorum maşallah kızıma 1342 gram olmuş :):)

maşallah cnm kocaman oldu şekerlik:nazar::nazar: tatlı olmz mı hiçççççç:16::16:

selam canlar

ayy maşallah:nazar::nazar:

varsa resmini eklede bizde bakalım

doktor neler söledi bakalım sana

maşallah cnm kocaman oldu şekerlik:nazar::nazar: tatlı olmz mı hiçççççç:16::16:

aynen öyle valla kocaman oldu ayça ya zaman ne çabuk geçiyor :):)

ayy maşallah:nazar::nazar:

varsa resmini eklede bizde bakalım

doktor neler söledi bakalım sana

doktorum valla özel bişi demedi aın 20 sinde nst için hastaneye çağırdı çalışabilir raporumuda o zaman verecek sanırım..x

onun dışında kilo problemin yok iyisin dedi ödem yok tansiyon yok bu da iyi dedi... bu ay 1,5 kilo almışım toplamda 8-8,5 kilo etti maşallahh bana ama son aylarda daha dikkat etmem lazım esas kilo bu aylarda çoşabilir diye düşünüyorum :):)

sizlerde ne var ne yok bakalım şekerler.....

doktorum valla özel bişi demedi aın 20 sinde nst için hastaneye çağırdı çalışabilir raporumuda o zaman verecek sanırım..x

onun dışında kilo problemin yok iyisin dedi ödem yok tansiyon yok bu da iyi dedi... bu ay 1,5 kilo almışım toplamda 8-8,5 kilo etti maşallahh bana ama son aylarda daha dikkat etmem lazım esas kilo bu aylarda çoşabilir diye düşünüyorum :):)

sanada maşallah cnm

bu nst nasıl bişi yaa karnına mı bağlıyolar bişi?

selam tatlışlar ve tatlışların tatlışları:3::1:iyisinizdir inş. ışılım sanada kızınada kocaman bi maşallah:nazar:desene bizim nst ler yani maceralar başladı:40:

evet canım ya zaman azalıyor artık bende heyecan başladı valla :):):)
sen ne zaman gireceksin nst ye...

haftaya çağırdı beni doktor nst için,bendede heyecan başladı valla,eşim bile sabırsızlanıyor,doğur artık diyo:1:yalnız tam kötü zamanlarımız sıcaklara denk gelio ışılım yaa,son iki ayımızda kavrulcaz çocuk doğcak bi iki ay daha:18::18:Allah yardımcımız olsun...

haftaya çağırdı beni doktor nst için,bendede heyecan başladı valla,eşim bile sabırsızlanıyor,doğur artık diyo:1:yalnız tam kötü zamanlarımız sıcaklara denk gelio ışılım yaa,son iki ayımızda kavrulcaz çocuk doğcak bi iki ay daha:18::18:Allah yardımcımız olsun...

aynen öyle canım sıcaklar bizi mahvedecek :):)

bu arada sen normal mi yapacaksın doğumu?? benim tontiş şimdilik baş geliş valla doktor doğuim şeklinden de hiç bahsetmiyor ama ben normal doğurmaktan korkuyorum :):)

aynen öyle canım sıcaklar bizi mahvedecek :):)

bu arada sen normal mi yapacaksın doğumu?? benim tontiş şimdilik baş geliş valla doktor doğuim şeklinden de hiç bahsetmiyor ama ben normal doğurmaktan korkuyorum :):)

valla ışılım heyecan tavan bende:18:ama şiddetle normal istiyorum cesaretim var,ama benimkide tersmiş:1:doktor 34-35. haftalarda doğum pozisyonu alırlar dedi,eğer dönmezse mecbur sezeryan ama en önce sağlık..

valla ışılım heyecan tavan bende:18:ama şiddetle normal istiyorum cesaretim var,ama benimkide tersmiş:1:doktor 34-35. haftalarda doğum pozisyonu alırlar dedi,eğer dönmezse mecbur sezeryan ama en önce sağlık..

benimde ne ssezeryanane de normal doğuma cesaretim yok ama maşallah kızıma doğum pozisyonunda :):) hçok korkuyorum bu doğum olayından yaa :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyyy çok heyecanlı yaaa:))) bence asıl heyecan 7. aydan sonra başlıyor.

benimde sezeryana cesaretim yok ama maşallah kızıma doğum pozisyonunda :):) hçok korkuyorum bu doğum olayından yaa :)))

eğer normal doğum şansın varsa o şansı kullan derim,adı üstünde NORMAL çünkü,ne tırsıklar ne korkalar doğuruyo balım yaa,bizmi yapamıcaaz:1:hem normal doğumda hemen ayaklanıosun,benim görümcem düğünümden tam on gün önce doğurmuştu,bizim düğündede ordan oraya koşturdu kız valla...

Back
X