- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada hepimizze hayırlı cumalar kızlar.... Rabbim hepimizi saklasın korusun bebişlerimizi de saklasın korusun sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn...
bebiş bekleyenlerimizin de kucaklarını tez zamanda doldursun inşallaaahh rabbim....
günaydın kızlar napıyosunuz biz sağlık ocağına gittik tetenozumuzu vurdurduk işe geldik
iyi yapmışsın canım ya aradan çıkmış o da
ışıl yaptırmadı gerçi herhalde o aşıyı ama bende yaptırırım herhalde diye düşünüyorum
iyi yapmışsın canım ya aradan çıkmış o da
ışıl yaptırmadı gerçi herhalde o aşıyı ama bende yaptırırım herhalde diye düşünüyorum
zaten sağlık ocağı diyo ki drun yaptır derse yaptır benı zan altında bırakma diyo
valla benim doktor da bana bırakmıştı bende yaptırmadım ne bileyim yaa :):)
bakalım benm dr ne dicek
günaydın kızlar...hayırlı cumalar..
ben de yaptırmadım. doktorum bana bıraktı. sağlık ocağından da arayan soran olması zaten.![]()
günaydın kızlar...hayırlı cumalar..
ben de yaptırmadım. doktorum bana bıraktı. sağlık ocağından da arayan soran olması zaten.![]()
ayyy bugün kimse bişi yazmıyo yaaa
hadi muhabbet edelim biraz yaaaaaa![]()
vallahi bugün ne mmuhabbet var ne sohbet var ne kimsecikler var
hadi bi konu bulunda konuşalım yaaa![]()
kızlar ya bu arada benim 69 günüm kalmış zaman nasıl hızla ilerliyor yaaaa inanamıorum :):):)
kızlar ya bu arada benim 69 günüm kalmış zaman nasıl hızla ilerliyor yaaaa inanamıorum :):):)
valla yaz günleride çabuk geçer zaten inşallah senn azalıyo yaa maşallah iyisinde zaten pek bi sorunun yok şimdilik
bu topice ilk geldiğimde herhalde senn bebiş benmki kadar filandı sanırım
ben henüz ilacımı bile bırakmamştım buraya geldiğimde
şimdi senn doğumun yaklaşıyo yaa bi gün benmde yaklaşacak
ama burusı çok iyi geldi bana yaa hergün konuşuyoruz dertleşiyoruz paylaşıyoruz
burda yazışırken zaman nasıl geçiyo onu bile anlamıyorum
bana çok iyi geldiniz kızlar
hepinizi çok seviyorum![]()