milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bi tek ben bamya sevmıyorum herhalde :)) çok yumuşak boğazımda kalcak zannedıyrum korkumdan yıyemıyorum :)):9::9:

ayyy burası felaket sıcakkkk.. daha sabahın körü eridim resmen sıcaktan.... mahvoldum ben yaaa... nasıl çalışacam 6 hafta daha :(

iyice sıcaklaşıyo tabi hava

çalıştığın oda da sıcak oluyo mu peki

dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun benm odam serin mesela fazla ısınmıyo snnkedi öyle olursa bi gelip giderken zorlanırsın

ama şaka maka senn baya az kaldı yaa

iyice sıcaklaşıyo tabi hava

çalıştığın oda da sıcak oluyo mu peki

dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun benm odam serin mesela fazla ısınmıyo snnkedi öyle olursa bi gelip giderken zorlanırsın

ama şaka maka senn baya az kaldı yaa

yok kuzum ya oda da sıcak onun için mahvoluyorum :(

valla ne yapacam bilmiyorum... raporda kullanamıorum kullanırsam analık izninden düşüyorlarmış doğum sonrası lazım bana o da.. uff uffff :( keşke gebelere tatil yapsalar birkaç gün :)))9

yok kuzum ya oda da sıcak onun için mahvoluyorum :(

valla ne yapacam bilmiyorum... raporda kullanamıorum kullanırsam analık izninden düşüyorlarmış doğum sonrası lazım bana o da.. uff uffff :( keşke gebelere tatil yapsalar birkaç gün :)))9

nasıl yani yaa gebelik izninden mi düşüyolarmış

ne zaman aldığın raporlarda geçerli peki bu ?

nasıl yani yaa gebelik izninden mi düşüyolarmış

ne zaman aldığın raporlarda geçerli peki bu ?

ya şimdi 32. haftada rapor alıcam ya ben çalışabilir 37. haftaya kadar diye...

32. haftadan sonra kullandığın her rapor sonraya aktardıın 5 haftadan düşüyor.. onun için hiç izin kullanmadan çalışmaya devam :):)

6 hafta diyince az geliyorrr ama 1,5 ay deyince uzun geliyorr :(

ayyy çok heyecanlı valla:52::52::52: bu arada ben hafta sonu biraz daha bişeyler aldım tosbağıma:)))
ama şöyle birşey var. şimdi ben ilk 3 ay civarı giyebeileceği şeyler aldım ve aldıklarım yeterli diye düşünüyorum.iyi de bunlar yaklaşık olrak bir çamaşır makinesinin çeyreğini anca doldurur:)))) hepsini kirlendirsin de makine açayım diye beklemeyeceğime göre elimde mi yıkayacağım.bizimkilerle atamam herhalde di mi???:44::44:

Back
X