- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
kaç gün kalacaksın cnm mersin de?? bak unutmadan terlik al yanına terlik giy yolda. yoksa mahvolursun![]()
5 yada 6 gun cnm kısmet terlıksız gdermıyım hıccc :))) saol cnmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç gün kalacaksın cnm mersin de?? bak unutmadan terlik al yanına terlik giy yolda. yoksa mahvolursun![]()
evet sıkılıyor ama konserve zaten tuzlu ve limonlu oluyor. piştikten sonra tadına bak. tuzunu ve limonunu ona göre ayarla![]()
bnmkine erkek gibi dedi doktor benmle ne alakası var o zaman![]()
belki sürpriz yapar sana
belli olmuyor ki işıl da helva yiyordu![]()
bi tek ben bamya sevmıyorum herhalde :)) çok yumuşak boğazımda kalcak zannedıyrum korkumdan yıyemıyorum :))![]()
niye kalsın yumuşacık işte kayıp gidiyor![]()
günaydın kızlar... güzel bir hafta diliyorum hepimizeee :):)
günaydın canım sanada
sıcak olucakmış ya bu hafta bakalım görelim artık nasıl olacak
ayyy burası felaket sıcakkkk.. daha sabahın körü eridim resmen sıcaktan.... mahvoldum ben yaaa... nasıl çalışacam 6 hafta daha![]()
iyice sıcaklaşıyo tabi hava
çalıştığın oda da sıcak oluyo mu peki
dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun benm odam serin mesela fazla ısınmıyo snnkedi öyle olursa bi gelip giderken zorlanırsın
ama şaka maka senn baya az kaldı yaa
yok kuzum ya oda da sıcak onun için mahvoluyorum![]()
valla ne yapacam bilmiyorum... raporda kullanamıorum kullanırsam analık izninden düşüyorlarmış doğum sonrası lazım bana o da.. uff uffffkeşke gebelere tatil yapsalar birkaç gün :)))9
nasıl yani yaa gebelik izninden mi düşüyolarmış
ne zaman aldığın raporlarda geçerli peki bu ?
ya şimdi 32. haftada rapor alıcam ya ben çalışabilir 37. haftaya kadar diye...
32. haftadan sonra kullandığın her rapor sonraya aktardıın 5 haftadan düşüyor.. onun için hiç izin kullanmadan çalışmaya devam :):)
mantık olarak doğru tabiii
sen ücretsiz izinde alacak mısın
ayyy burası felaket sıcakkkk.. daha sabahın körü eridim resmen sıcaktan.... mahvoldum ben yaaa... nasıl çalışacam 6 hafta daha![]()
Günaydın kızlar....
ayyy ne güzel ya bişey kalmamış.
gerçi 6 hafta dediğimizde az gibi duruyor ama 1,5 ay![]()
Günaydın kızlar....
ayyy ne güzel ya bişey kalmamış.
gerçi 6 hafta dediğimizde az gibi duruyor ama 1,5 ay![]()
6 hafta diyince az geliyorrr ama 1,5 ay deyince uzun geliyorr![]()