Eki Görüntüle 442531 Eki Görüntüle 442532
kızlarrrr bi bakın minnoşumun elbisesi ile bodysineee :):):):)
amanda aman ne tatlı
kız kıyafetleri çok güzel yaa bakalım bugün kesinlişirse erkek olduğu bebişin artık bende alıcam bişiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 442531 Eki Görüntüle 442532
ayyy allahım yarabbimmmmmEki Görüntüle 442531 Eki Görüntüle 442532
kızlar dün gece 20 dakikada bir sancı giriyor göğüs altımdan göbek deliğime kadar sbh dr aradım hastaneye gel dedi gittim ne alakaysa nst ye bağladılar sorun yok dr doğuma girmiş göremedim ama gelin görün ki gaz sancısından ölüyorum nasıl geçer bu soda limon falan içtim ama nafile çok kötüyüm
kızlar dün gece 20 dakikada bir sancı giriyor göğüs altımdan göbek deliğime kadar sbh dr aradım hastaneye gel dedi gittim ne alakaysa nst ye bağladılar sorun yok dr doğuma girmiş göremedim ama gelin görün ki gaz sancısından ölüyorum nasıl geçer bu soda limon falan içtim ama nafile çok kötüyüm
Mersinden Merhabalarrr canlarımmmm
Nasılsınız nasıl gidiyor herşey umarım iyidir bızde ıyıyız çok şükür hasret gıderme gezme etme
şimdilik opuyorum sızlerı nete gırneye çalışacağım arada bir
görüşürüz canlarımmm
günaydın kızlar bugün kimse yok ben dün akşam yine hastanelik oldum bi şurup içirdiler şimdi daha iyiym çok şükür
yine gaz nedeniyle mi cnm gittiniz hastaneye
kızlar ben perşembe ve cuma izinliyim sonrada hafta sonu 3mü 4mü boyutlu ultrasona gireceğiz oğlumla hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın tamam mı
iyi akşamlar kızlar;
bugün yazamadım size.. on günlük raporumu alarak tatile girmiş bulunuyorum :):)
yarın sınavım var yarında gelemeyebilirim ama cumaya buradayım.. öpüyorum hepinizi... Allaha emanet olun canlar...
iyi tatilllerrrrMersinden Merhabalarrr canlarımmmm
Nasılsınız nasıl gidiyor herşey umarım iyidir bızde ıyıyız çok şükür hasret gıderme gezme etme
şimdilik opuyorum sızlerı nete gırneye çalışacağım arada bir
görüşürüz canlarımmm
hadi hayırlı olsun tekrargünaydın kızlar....
dün gittik doktorumuza herşey yolunda herşeyimiz normalmiş çok şükür
erkek olduğuda kesinleşti bebişimin![]()
geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar bugün kimse yok ben dün akşam yine hastanelik oldum bi şurup içirdiler şimdi daha iyiym çok şükür
evet dün kimsecikler yokmuş buradanasılsınız kızlar,topikte pek kimse yok anlaşılan:44:
iyi akşamlar kızlar;
bugün yazamadım size.. on günlük raporumu alarak tatile girmiş bulunuyorum :):)
yarın sınavım var yarında gelemeyebilirim ama cumaya buradayım.. öpüyorum hepinizi... Allaha emanet olun canlar...