milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar dün gece 20 dakikada bir sancı giriyor göğüs altımdan göbek deliğime kadar sbh dr aradım hastaneye gel dedi gittim ne alakaysa nst ye bağladılar sorun yok dr doğuma girmiş göremedim ama gelin görün ki gaz sancısından ölüyorum nasıl geçer bu soda limon falan içtim ama nafile çok kötüyüm

kızlar dün gece 20 dakikada bir sancı giriyor göğüs altımdan göbek deliğime kadar sbh dr aradım hastaneye gel dedi gittim ne alakaysa nst ye bağladılar sorun yok dr doğuma girmiş göremedim ama gelin görün ki gaz sancısından ölüyorum nasıl geçer bu soda limon falan içtim ama nafile çok kötüyüm

cnm ben kimyonun iyi geldiğini duydum.1 çay kaşığı kimyon 1 bardak su ile içilecek diye. kimine süt iyi geliyormuş.
ama sancıya benzer gaz ağrılarında mutlaka doktora gidilmeli diye biliyorum:50:

Mersinden Merhabalarrr canlarımmmm :3::3::3:

Nasılsınız nasıl gidiyor herşey umarım iyidir bızde ıyıyız çok şükür hasret gıderme gezme etme

şimdilik opuyorum sızlerı nete gırneye çalışacağım arada bir :54::54:

görüşürüz canlarımmm

günaydın kızlar....

dün gittik doktorumuza herşey yolunda herşeyimiz normalmiş çok şükür:nazar:

erkek olduğuda kesinleşti bebişimin :9:

normal gaz sancısıysa aslında bi ilaç veriyolar o baya rahatlatıyo yaa benmde karnım çok ağrıyodu dr a söylediğimde yazmıştı bi kez çk fenalaştım o zaman içmiştim ama zararı yok dedi dr kullanabilirsin demişti

Nasılsınız nasıl gidiyor herşey umarım iyidir bızde ıyıyız çok şükür hasret gıderme gezme etme

görüşürüz canlarımmm

senn tatil iyi gidiyo yaa resimlerinden takip ediyorum seni :54:

günaydın kızlar bugün kimse yok ben dün akşam yine hastanelik oldum bi şurup içirdiler şimdi daha iyiym çok şükür

kızlar ben perşembe ve cuma izinliyim sonrada hafta sonu 3mü 4mü boyutlu ultrasona gireceğiz oğlumla hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın tamam mı

iyi akşamlar kızlar;

bugün yazamadım size.. on günlük raporumu alarak tatile girmiş bulunuyorum :):)

yarın sınavım var yarında gelemeyebilirim ama cumaya buradayım.. öpüyorum hepinizi... Allaha emanet olun canlar...

görüşürüz canlarımmm
iyi tatilllerrrr:3::3: bebişi yorma sakın:20::20::54::54:
günaydın kızlar....

dün gittik doktorumuza herşey yolunda herşeyimiz normalmiş çok şükür:nazar:

erkek olduğuda kesinleşti bebişimin :9:
hadi hayırlı olsun tekrar:emir_bebek::emir_bebek:erkek anası olacaksın yani:nazar::nazar:
günaydın kızlar bugün kimse yok ben dün akşam yine hastanelik oldum bi şurup içirdiler şimdi daha iyiym çok şükür
geçmiş olsun cnm:16:
nasılsınız kızlar,topikte pek kimse yok anlaşılan:44:
evet dün kimsecikler yokmuş burada:37: tatil modunda herkes:31::31:
iyi akşamlar kızlar;

bugün yazamadım size.. on günlük raporumu alarak tatile girmiş bulunuyorum :):)

yarın sınavım var yarında gelemeyebilirim ama cumaya buradayım.. öpüyorum hepinizi... Allaha emanet olun canlar...

başarılar cnm:16: dikkat edin kendinizee:49::49:

nilüferrrr sana da günaydınnn:3::3::3::3:

Back
X