milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlar bende rapor aldım annemin yanına ankaraya geldim çok rahatım valla :)

ben aile hekimine gittiğimde hamilesin bi kadın doğumcudan al rapor dedi bana vermemişti çok sinir olmuştum hatta:47:

herkesi çok öpüyorum arada gelir bakarım size görüşürüz

aminnnn....
cnm bnm geçmiş olsun çok üzüldüm:14: geldi mi üst üste gelir zaten. Allah acil şifalar versin inşallah.

günaydın cnm hoşgeldin. gel bir sarılalım:29::29::1::1:
ev güzel olmaz mı hiççç:31::31: az kaldı yine de öyle düşün. bakbenim daha 2.5 ay var:30::30::30:

canım benim çokk teşekkürler anlaşılan topikte kimseler yok çok sessiz ara sıra ugradıgım için unutuldum galiba ne dersin? bu arada seni çok öpüyorummm:54:

ben de burdayımmm:3::3::3:ayyy yaaa benimde belim ağrımaya başladı ışıl...akşamları sırtımın ve belimn ağrısından ölüyorum.eşim akşam biraz ovdu falan ama oturup kalkamıyorum bile.akşamları oluyor bir de nedense:50:

canım benim çokk teşekkürler anlaşılan topikte kimseler yok çok sessiz ara sıra ugradıgım için unutuldum galiba ne dersin? bu arada seni çok öpüyorummm:54:

yok cnm unutulur musun hiç:49: gelen giden yok. kızlar pek uğramıyorlar artık. yaz gelince dağıldık:50: herkes nereye kayboldu anlamadım:51::51:

ben de burdayım bu saattlerde geldiğimi bılıyosunuz ama sizler yoksunuz

Back
X